Ana Menü

fortis türkiye kupası sarıyer-bursaspor

Başlatan 1903bjk, Ocak 06, 2008, 21:17:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1903bjk

FORZA BEŞİKTAŞ

carlito1903

Kusura bakmasın kimse ama ben anlayamadım bu maç için ne yorum yapacağımızı??

akbaba71

bizim grubun maçı olsa neyse diyeceğim ama saçma bi konu olmuş bu
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Delirdik

BöLüm itibariyLe açıLabiLir tabi ama bizi bağLamayan bir maç
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

1903bjk

sarıyer bizim kardeş takımımız degilmiydi :SHOCK :SHOCKneden şimdi bizi ilgilendirmiyo diyosunuz vede rakip bursa  :oklava
FORZA BEŞİKTAŞ

carlito1903

Bana göre bizim bu ülke üzerinde kardeş kulübümüz falan yok olmamalı da...
Bence yani....

keskinli

mevzuu isteyenler icin iyi bi firsat demek istemis arkadasimiz :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

1903bjk

Alıntı yapılan: carlito1903 - Ocak 06, 2008, 22:13:02
Bana göre bizim bu ülke üzerinde kardeş kulübümüz falan yok olmamalı da...
Bence yani....
sarıyerle aynı gruptayken sarıyer sen bizim kardeşimizsin diye bagırmıstık bide rakibi bursa olunca açim dedim to[editlendi] gidenler zaten gider
FORZA BEŞİKTAŞ

eRe

beşiktaşın beşiktaşlıdan başka kardeşi yoktur.
zaten hep kardes hesabı dusuncesı yaptıgımızdan acısını cektık ya
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

!_black_eagle_!

sarıyer yenmiş zaten :)

bursa boyle oynamaya devam etsin kume yolu yakındır
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

BEŞİKTAŞ

FORZA'dan ALINTILAR
·         Sarıyer sen bizim kardeşimizsin... Tek kelime ile helâl olsun Sarıyer taraftarına, az ama çok özverili bir harbi taraftar grubu. Dün, Kupa maçında bir devrim yapıp, sürekli bizimle aynı sloganları atan değerli Sarıyerli kardeşlerimiz, sonsuz teşekkür ederim. Tek isteğim, bu burada kalmasın ve kalıcı bir dostluk kurulsun bu iki kardeş arasında. Benim fikrim, burada hep beraber, bu güzel oluşuma, yazılı ve sözlü destek verelim.
·         "Deplasmanda değil, İnönü'deyiz" tezahüratları hoştu... Güya biz sürekli olay çıkarıyormuşuz anarşistmişiz FALAN, FİLAN. Bu basın, İnegöl ve Sarıyer maçlarındaki örnek davranışları görmüyor galiba. Eee, boşuna dememişler, adamına göre muamele diye...
·         Ben de menajerlik oyununda Sarıyer'i alıp, dünya şampiyonu yapmazsam adam değilim. SEVİYORUM SARIYER SENİ, TARAFTARINI, BÖREĞİNİ... DELİKANLILAR HEP SEVİLİR. YILLARDIR MAÇ İZLERİM, ÇOK AZ GÖRDÜM BU KADAR EĞLENCELİ OLAYI...
----------------------------------------------

Doğmamış çocuğuna Beşiktaş marşını dinletmek, doğar doğmaz SİYAH BEYAZ forma almak ve şampiyonlar ligi final maçına 6 aylıkken götürme düşüyle yaşamaktır.BEŞİKTAŞLI olmak...BEYAZ gömleğine SİYAH kravat seçebilme ayrıcalığıdır BEŞİKTAŞLI olmak... Sarı- kırmızı aristokrasi ve sarı - lacivert küçük bir

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş