Ana Menü

Canlı Anlatım(güzel fikir)

Başlatan robinho, Aralık 14, 2006, 14:39:18

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

robinho

Ewet arkadaşlar ben bjk adına bir site kuırmak istiyorum..Beşiktaş'ımızın Uefa Kupası,Lig,Türkiye Kupası maçlarını canlı anlatımla herkese sunmak istiyorum..Biliyorum biraz saçma olabilir bu fikir ama hiç olmassa Beşiktaş'ı tam takip edemeyenler..vs vs mazereti olanlara güzel maçları sunmak istiyorum..eğer burada bu fikir hoş karşılanırsa forzaya'da yayarsanız iyi olur..Bence böyle bir şeye ihtiyaç var başka kulüpler böle bir şey yapmadan biz yapalım..Amaç eğlenmek ve Beşiktaş'ı takip edemeyenler..Benim olmadığım zamanlar mesela başka arkadaşlar anlatır..böyle böyle şeyler güzel olur..bu arada canlu anlatımıda bir çok kişi biliyordur..Pozisyonları vs vs şeyleri bir yerde anlatıcam..Eğer canlı anlatım sırasında olursa sizin alttan yorumlarınız felan geçicek..şu anda bir adamla şu canlı anlatım işinde pazarlıktayım..Hoş karşılanırsa Forzaya'da yayarız beraber ben siteyi açarm..Maç günü Beşiktaş'ı internetten takip etmek isteyenler edebilirler..Yorumları alalım..

ugur24

kendi fikrimi söylemek gerekirse zaten bu sitedeki çoğu kişi maçlara geliyo bende dahil..gelmeyenlerde heralde en kötü ihtimal lig tvden izliyodur..maç esnasında kimsenin internette olcağını ben sanmıyorum..hem bikaç sitede var böyle canlı anlatım falan..

SATUKBLADE

bencede maç esnasında kimse olmuyor sitede

ama güsel bi düşünce

robinho

ben yurtdışında izlemeyenleride kastetmiştim onlarda takip edebilir hem bir beşiktaşlı anlatırken başka sitelere hangi beşiktaşlıya yakışır..

textboreas

bence süper olur benimde aklıma gelmişti ama cok mesgulum.şehir dışındakiler için süper olur mesela ben bozüyükten her maça gelemiyorum oradan takip edebilirim hatta mümkünse maçları bile sunmak isterim ama biraz taraflı davranabilirim :)
HUMARIN OĞLU TÜMER VARYAAA...

robinho

Alıntı yapılan: textboreas - Aralık 14, 2006, 14:59:16
bence süper olur benimde aklıma gelmişti ama cok mesgulum.şehir dışındakiler için süper olur mesela ben bozüyükten her maça gelemiyorum oradan takip edebilirim hatta mümkünse maçları bile sunmak isterim ama biraz taraflı davranabilirim :)

zaten amacımız o beşiktaş'ı sunmak:)

carsi52

valla aslında iyi olur ama zor olur herhalde.
Bölünür senin için uykular!

frtbjk

iyi olur ya istek olursa yardımcı da olablirim
SiyahıN ZiNDaN OlsuN BeyazıN AydınlıK
Cezayirİ UnutmA UnutturmA

husoeagle

düşünce açısından güzel ama bunu yapan siteler var arkadaşlarında söylediği gibi çoğumuz maç esnasında sitede olmuyoruz zaten

eRe

bence denenmelı eger tutulursa sıtemızde ıste bazı sıtelerde mac anlatılıyo denılenlerden olur
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

husoeagle

ben yapılmasın demiyorum bu iş için ben sonuna kadar yaparım gönüllüyüm diyen varsa yapar

noumAyberk

Ben tam anlamadım ses olarak mı yoksa yazı olarakmı ?
Eğer sesse güzel bir fikir
Fakat yazıysa böle bi beşiktaş sitesi zaten var
Reklam olmasın o siteyle hiç bi alakam yok
www.karakartal.com

robinho

beşiktaş sitesi tanıtmak kötü bir şey değil kardeş:)

yazı olarak tanıtıcaz ama karakartal eskiden yapıyordu şimdi taraflı maç anlatan yok..ben bir adamla anlaştım eğer site yöneticileri benimle itibara geçerse bu sitede ayarlayabiiriz

noumAyberk

Eğer karakartalda kalktıysa olabilir güzel fikir yurtdısında olanların isine yarar

düzceçarşı