Ana Menü

Söyleşi Cevapları Prodigy

Başlatan Dem@, Aralık 12, 2007, 12:08:04

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dem@

Keskinli (Ahmet Abi)
1-Nasıl Beşiktaş'lı oldun, yani kim ve kimlerin etkisi oldu Beşiktaş'lı olmanda?
İlkokul 5'e Kadar takım nedir bilmiyordum bile ortaokul yıllarında mahalle arkadaşlarım ile toplanıp tek kale maç yapmaya başladığım da öğrendim Takımı,  tek eğlencemiz zevkimiz maç yapmaktı artık kızlara karşı erkekler ya da karışık yapardık maçları çocukluk arkadaşım Özgür sürekli bizim takıma Beşiktaş'ız biz derdi ismini sürekli Beşiktaş koyardı bizde hiç şikâyet etmezdik takımımıza maçı kazandığımızda biz Beşiktaş'lıyız derdik karşı takımla oynadığımızda ise yukarı mahalle aşağı mahalle diye seslenirdik ama biz hep yukarı Beşiktaş mahallesi olurduk. Renklere ve takıma sempatim çocukluk arkadaşımın sayesinde oldu  iyi ki de Beşiktaş 'lı olmuşum diyorum. Başka takım da yakışmazdı hani bana (:
2- Beşiktaş ta başkan olsan,ne gibi değişiklikler yapardın?
Başkan olsam, balık baştan kokar sözünü yerine getirirdim kokmaması için ayıklamak gerekir. Öncelikle Beşiktaş'a zarar veren sadece parasına güvenip gelen yönetim kurulunu dağıtır ince eleyerek sık dokuyarak tekrar dan bir düzenleme yapardım.Bana parası olan değil akılı olan adamlar lazım para zaten gelir kafayı kullanabildik den sonra her maçı tek tek analiz eder hoca ile beraber hangi futbolcuda ne eksikse onu gidermeye çalışırdım öncelikle stoper alımlarından başlardım.İlk 11 e çıkaracağım futbolcular da sürekli değişiklik yapar aynı futbolcu ile çıkmamaya özen gösterirdim sürekli değil tabi yedekler de kondisyondan düşmemeleri için maçlara çıkarırdım.Başarılı bir grafik çizmek için gerekirse servetimi dökmeye hazırım taraftarın kalbinde de taht kurmayı isterim benim başarım onlarında başarısı olmalı hiçbir zaman taraftarı küstürmeden elimden geldiği kadar doğru yolda ilerlerdim.Beşiktaşın adının  hakkını verirdim
3- kendi geleceğine siyah gözlüklerle mi bakıyorsun,beyaz gözlüklerle mi?

Kendi geleceğime siyah gözlükle bakmadım hiç biliyorsunuz ki siyah birçok şeyin ifadesi iç karartıcı, karamsarlık, kötülük,  çıkılmaz bir yol gibi siyah renk   ama hayatın gerçeğidir şüphesiz yaşamamız gereklerin içinde siyah da olmalı ama ben beyaz gözlüklerle hayata bakmayı tercih ederim daima aydınlık hep daha ileriye gitmek adına yaşamım da beyaz gözlükleri tercih ederim.
ErdiBatmaz
1:Bir seçenek koysalar önüne, hangi şehirde yaşamak isterdin?(yabancı ülke falanda olabilir)
Eheheheh Ankara'da yaşamayacağım bir kesin. Çocukluğumdan beri hep İzmir'e hayran kalmışımdır yaşayacak olsam gerçekten FORZA İZMİR derim. Yabancı ülkeyi tercih etmezdim çünkü yurtdışına çıktım Almanya, Fransa ve Hollanda olmak üzere sadece bu ülkelerde gördüğüm temiz hava, temiz sokaklar düzenli bir hayat ve trafik, Çalışan biri isen sosyal hayatın sıfır ama Türkiye de öyle değil, daha  aktifsin her şeyi ile güzel havası bile bir başka Türkiye'nin  yurtdışını istemezdim. Onun yerine Ankara'da Yaşıyorum işte bunaltıyor beni zaten
2:Gerçekten prodigy misin şaka şaka...
Gerçekten prodigy'im yani olağan üstü dahi şey (:çocukluktan gelme bir hayranlık techno punk seviyorum ve anlamını da beğendiğim için kendimi öyle görüyorum. (sadece iş konusun da olağan üstü dahi şeyim ben (: )
3:En büyük hayallerinden biri semte yerleşmek sanırım. Başka büyük bir hayalin var mı bunun dışında? Evet, büyük bir hayalim var ama rüyalarım da alırım ben o arabayı hayal işte ,abimlerin auto show dergilerini hep incelerdim liseden beri mc leran k8 arabasını beğenmiştim  hayalimde ki tek araba o gerçekleşmiyecek biliyorum ama hayal bu işte engel olamıyorum.
Smyrnian Jose  (ANIL)
1-Forumla nasıl tanıştın? ne umdunda ne buldun? iyi veya kötü..

Forumla tanışmak gerçekten çok komik oldu uzun ama yazalım.
   Bir sürü Beşiktaş linklerine bakıyordum iş yerinde 3 senelik bir ara vermiştim Beşiktaş dan ayrı kalmak zorunda kaldım geçici bir sebepten dolayı küstürdüklerden de  denebilir bir gün nette Beşiktaş sitelerinin linkine bakıyordum derken gözüme bir link takıldı Beşiktaşım.com girdim ve üye oldum.Forum nedir bilmiyordum ama topikleri okuyup cevap yazabilme yeteneğim vardı dermişim :D başarmıştım ama biri  bana sürekli uyarı verip duruyordu bende inat ve aksi olduğum için aynı şekilde yazıyordum sürekli uyarı aldım  tabiî ki de uyarıyı veren  Duruydu  (: kavga ile takışma ile kocaman bir dostluğumuz oluştu duruyla aramızda abla kardeş ilişkisi başladı bana kral çarşı sitesine kayıt ol diyip durdu o zaman bu site yeni düzenleme yapmıştı  bende gittim eskisine  kaydoldum tabi bir  fırça yedim sormayın burada Duru dan  sonra 21 şubat da 2007 de sabahın kör bir  saatinde kaydoldum  bu siteye ve vaktimin bir çocuğunu bu sitede geçirmek üzere devamlı olarak geldim :D sitede bir şey ummadım çünkü umduğum her şey var yeterince okuyunca beni tatmin eden bir site her yönü ile ne buldun dersen gerçekten de çok saygılı ve seviyeli arkadaşlıklar buldum yüzünü bile görmediğim farklı illerden bir sürü arkadaşım oldu çok güzel arkadaşlıklar edindim herkesin bana ABLA demesi bile beni çok sevindirir hale gelmişti içten söylendiğini bildiğim için galiba bundan da mutluyum iyi ki gelmişim diyorum Duru sayesinde bu foruma geldim.

2- Ankara'da yaşamanın artıları eksileri nelerdir? Elinde olsa hangi ilimize yerleşmek isterdin?
Ankara'yı sevmediğimi söyledim eksileri derken galiba yok en işlek ve lüks yerinde oturdum hiçbir şekilde eksisi oldu diyemeyeceğim ama artısı da olmadı galiba. Elimde olsa İzmir'e yerleşirdim seviyorum kim bilir beklide büyük bir hayalimden vazgeçip İzmir'e bile yerleşebilirim benim sağım solum belli olmaz hayatı olduğu gibi yaşamalım diye düşünüyorum bu dünya da yaptım yaptım öteki dünya da nerde yapacağım dimi ama  :D
3- Özele girecek belki ama bildiğim kadarıyla yalnızsın ? Aşkı bekliyormusun yoksa peşinden gidiyormusun bulmak için.. Aşk için ne düşünüyorsun ?
Şuan için yalnızım evet,aşkı beklemiyorum aşkın peşinden de koşmam insan bir kere aşık oluyor.Sevdiğimi sanıyorum ama zaman ilerledikçe yanıldığımı anlıyorum o yüzden aşk meşk benden uzak olsun istemiyorum,aşk için ne düşünüyorsun dersen iki kişinin yapmak isteyipte yapamadığı bir şey derim.
KRaL'KaRTaL (İHSAN)
1.Zaman geciyor, belki geldi catti bile.. Evlenmeyi dusunuyormusun? Mesela tarih verebilirmisin

Evlenmeyi elbette ki düşünüyorum ama doğru kişiyi bulduğum zaman  buldum da emin olduğum zaman neden olmasın tarih veremem çünkü neyin nerde olacağı hiç belli olmuyor zamana bıraktım da diyebilirim :D
2. DJlikten vazgectin...Halbuki seviyordun.. yeni ise mi girdin,isten mi ayrildin, ki isinde zamanin coktu..? Yoksa baska nedeni mi var?
Dj lik den vazgeçmek yersizdi beklide, ben çok asabi bir kişiliğe sahibim ne kadar da etrafıma gülücük saçsam bir o kadar da sert ve asabiyimdir. Ben iş yerinden 9 saat boyunca aralıksız yayın yapıyordum gerçekten bunu severek ve isteyerek yapıyordum ve güzel bir dinleyici grubuna sahiptim hatta sesimi bile duyurmuştum biliyorsun dimi Ahmet abi (keskinli) :D sonuçta ben bir iş yerindeyim bazen işlerim nedeni ile yayına gelemedim açmadım ama baktık ki diğer arkadaşlar da o kadar üstüne düşmedi bir hevesle başladık bir yola çıktık belli bir zaman aşımı  sonucun da  hayal kırıklığı oldu gelen yok giden yok yayın yapan yok bazı şeyler dokundu galiba bana ben iş yerinde  iken bu kadar emek harcıyorum diğerlerinin harcamadığını gördüm  yok gel 5 dk sonra çık herkesin kendi bileceği işti gerçi ama bazen bazı şeyler çok koyuyordu emeğe saygı yoktu rep  vermiyodun ihsan (: şaka bi tarafa gene olsa gene dj lik seve seve yaparım :D
3. Hemen herkese ASIK olan birimisin yoksa zor mu asik olursun?
Hayır öyle bir tip değilim ama uzun bir beraberlik sonucunda ayrıldığım dan  girmiş olduğum bunalımdan kaynaklandı sanıyorum anladın zaten sen onu (: şuan anlıyorum bazı duygularımın köreldiğini ama törpüleyen biri elbette çıkacaktır kaşıma çabuk kapılıp gidebiliyorum ama buna aşk denmez sanırım şıp sevdi galiba
Karizwa_006 (FATİH)

1.Ankarayı seviyormusun..

Her fırsatta dile getirdim Ankara'yı sevmiyorum sadece kış ayında seviyorum  Yılmaz ERDOĞAN'ın Ankara şiiri aklıma geliyor.Kar yağdığı zaman da gidiyorum seymenler(Botanik) parkına ve oturup dinliyorum'' Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar asfaltlar buz tutardı yalanlar, şimdi ve sonra ne zaman Ankara'ya kar yağsa elim gönlüm,çocukluğum buz tutar''
2.Yaptığın işten memnunmusun..
Memnunum yaptığım işten ama kolay bir meslek değil emrinde bir sürü insan çalıştırmak onlarla ilgilenmek onları mutlu etmek çünkü onların üstünden bende ekmek paramı kazanıyorum her işin zor bir tarafı var ama bazende bunalıma sokuyorlar adamı onlara bişey olmasın laf gelmesin diye benim fırça yediğim zamanlar bile oldu artık alıştık bakalım dikiş tutturdum zigzag çizmeden tam yol ilerliyorum.3.Beşiktaşa hayranlığın ne zaman başladı..(yaş olarak:D)
Beşiktaş hayranlığı üstteki yazılarım da yazdım ortaokula giderken başladı bende ama gerçekten bu aşk 15 yaşında başladı lise 1 de iken şuan tribün sevdam maçlara kaçak gitmek ailenden dayak yemek her şeye değer bir süreç 26 yaşındayım ve bu sevdam da bitmez de ölene kadar (:
CHEm ! (Cem)
1-istanbula geldiğinde nekadar kalacaksın ?

İstanbul'a geldiğim zaman hiç belli olmaz ama uzun süre kalmayacağım kesin beni boğuyor o şehir sevmiyorum istanbul'u da bilmiyorum hele bi geleyim o an ki duruma bağlı kalıp kalmayacağım .
2-hayatımda çok özel bi yere sahipsin.bundan şikayetçi olduğun durumlar oldu mu ?
Hayır hiç şikayet etmedim sevildiğimi bilmek gerçekten güzel, birinin görmeden ayrı şehirlerde mesafe farkına bile bakmadan sadece sitede ve msn de yazması ile ablam demesi beni gerçekten mutlu ediyor. Ne mutlu bana bir sürü bıcır bıcır kardeşim var ayrıca herkese nasip olmak KRALİÇELİK :D bazen kıskandığını anlıyorum cevap bile vermiyorsun bazense neden öyle davranıyorum diye hep kendime soruyorum trip atarken bile çok tatlı oluyorsun  hayatında özel bir yere sahip olmasam bende senin için video yapımını öğrenmezdim galiba anlattı lar ben yaptım bir  o kadar emek harcadım ama öğrendim de sonuçta sende benim için değerlisin ki kimseye doğum günü için özel bir video hazırlamamıştım  dimi, Umuttan beni kıskanman bile hoşuma  gitti gitmedi dersem yalan söylerim Umutta bunu fark ettiği için biz sana msn de takıldık biraz ama kavga da etsem kızsam da kızsan da her zaman kalbimde farklı bir yere sahipsin sen unutma ayrıca  alacağım sana spiderman lı suluk hele bir geliyim İstanbul'a ben gelene kadar mezun olma :D tamam mı
Sevildiğimi anlamak ve bilmek çok güzel bir duygu bu duyguyu bana yaşattığın içinde ayrıca teşekkür ederim.

3-ankaradan memnunmusun
Bu bana sorulan 4.soru galiba nefret ediyorum Ankara'dan herkes sormuş demek ki Ankara'dan memnun olmadığımı herkese söylemişim: D gerçekten yaşamak istemiyorum bana hiçbir geliri etkisi yok bir türlü sevemedim bu şehri Ahmet Abi sormamış bi tek o da sorar diye beklemiştim ama sormamış sevmiyorum ama şunu da söyleyim Ankara'da Beşiktaşlı olmak zor sadece
FaTaL_eRe (ERDEM)
1.hıc unutamadıgın , yaptıgın en buyuk rezıllık neydı

Ah be kanka ah o kadar rezilliğim var ki hangisi anlatsam bilemiyorum: D ama çok güldüğümü anlatıyım bizim imal etmiş olduğumuz parçaları milli savunma bakanlığından denetlemeye gelen Rasim bey var o adam parçalara bakar uygunluk verirse biz yurtdışına çıkış yapabiliyoruz ki kolay kolay da malzemeyi geçirmiyor her geldiğinde kendine çay alırdı bir gün gene geldi böyle baktım ki bardak yok önünde çay veriyim ben buna ikide güler yüz yaptık mı bu iş tamam demiştim arkamı dönerek dedim çay alırmısınız? Adam bana sert bir tavırla normal günde sormadın ramazan ayında oruçluyuz diye neden soruyorsun dedi yaa bi bozuldum bi bozuldum Toplantı sırasında  benim için rezillikti bu ama herkes koptu adam istifini bile bozmadı malzemeyide geçirmemişti o gün u gündür o adam geldiğinde muhatap olmamaya çalışıyorum
2.besıktasa tasınmak dısındakı hedefın hayalın nedır?
Beşiktaşa taşınmak dışında büyük bir hayalim olmadı hayal dünyasında fazla yaşamıyorum gerçek dünya da neyin ne olduğunu bildiğim için galiba gerçekden hayallerimin peşinde koşsaydım şuan burada bu konumda olmazdım diye düşünüyorum yukarıda da belirttim 1.hayalim Beşiktaş semtine taşınmak
                                   2.hayalim eşimle kapalıda maç izlemek (kombineli olmalıyız)
                                   3.hayalim ise kendime ait kocaman müstakil bahçesi olan ev istiyorum babamın evide öyle ama insan kendisine ait bir yer istiyor işte
Hedeflerim çok şeydi ganagam ama bunun için koca bir 26 yılı devirdim bu saatten sonra da hedeflerim yerine hayallerimle kaldım yükselebildiğim kadar iş de yükseldim bir sıkıntım yok yaptığım iş kolay değil gerçekleştiremediğim hedefleri bıraktım şimdi hayallerimi gerçekleştiriyorum (: böylesi daha mantıklı geliyor bana

3.sana gore en ıyı ve en kotu huyun ne ?
Tam adamına sordun be ganga en iyi huyumu dersen iyi niyetli ve herkesi kendim gibi saf ve temiz sanmam galiba yakınlık gösterdiğimde bunun yanlış anlaşılacağını hiç düşünmüyorum nedense hala da aynı kötü huyum desen çok  kalp kırarım açık sözlüyüm her konuştuğumu batırırım dilim sivridir susturamazlar ,alınganım ,trip atmak da üstüme adam tanımam bide
!..çArşı uLan..! (YUNUS)
1=)Sevdiğin kişinin yada seveceğinin fenerli yada galatasaraylı olması senı birazda olsa ondan iter mi ?

Bak ben bu konuda çok şanslıyım tüm sevdiklerim siyah-beyaz aşığı o yüzden sıkıntım yok ama fB'li ve Gs'li olsa sevsem de ayrılmak zorun da kalırdım ben takip ederim maçları gerekirse de gidiyorum.Her sevgili kaldırmaz ki tut ki fb li bide gs li olunca gör bak sen olayı şunu biliyorum  sevmezdim bir fb li yada gs li yi büyük konuşuyorum Beşiktaş(k) aşkı için yapayacağım şey yoktur.
2=)İsmini Demet koymuşlar 
Evet adım Demet, isim hemde ForZa Dem@ gerisini (edit) :D  Annemin 3 çocuğu zaten varmış ikisi kız biri erkek büyük olanın adı Demet miş onun küçüğü Lale erkek olan da Eşref o zamanlar babamın maddi durumu iyi olmadığı için bakamamışlar rahatsızlıklarını anlayamamışlar kalp yetmezliğinden Demet ölmüş,Lale'de akciğer yetmezliğinden vefat etmiş abim kalmış tek çocuk annem o kadar üstüne titremiş abimede bir şey olur diye sonra ben dünya ya gelmişim adımı ölen ablamdan almışım.
3=)Hiç BEŞİKTAŞ'TAN vazgeçmek aklına geldi mi?
Asla öyle bir düşüncem olmadı ve olamaz da yenilse de yense de gerekse küme bile düşse ben bu takıma ölümüne seviyorum '' SEVİNMEK İÇİN SEVEN '' bir taraftar değilim. Fanatik mi dersiniz holigan mı dersiniz en koyusundan Beşiktaşlıyım.
Hani diyoruz ya bu sevda dan vazgeçersek Allah belamızı versin vazgeçmem
Ölümüneee ölümüne ölümüne Kara kartaL!

freedom forever  ( AHMET)
1-Söylediğin her cümle ile saygınlık uyandırıyorsun , en azından bende öylesin bunu nasıl başarıyorsun ?

İnan bende bilmiyorum ben fazla düşüncelerimi açığa vuran biri değilim o kadar yazmak ve söylemek istediğim konu oluyor ki bazen yazamıyorum iki kelimeyi bir araya getirip bağlantı kuramıyorum bir anda geliyor yazıyorum  kaçı yerli kaçı yersiz yazıyorum  bilmiyorum ama teşekkür ederim bir saygınlık uyandırdıysam sende ne mutlu bana diyorum (: biraz da görüşlerimiz aynı NOPASARAN yani
2-Yaşım 18 ,gerçek hayatta bir ablam var fakat bu foruma girdiğimde onu unutuyorum seni ablam olarak görüyorum bir anda bunun sebebi ne ?
Sana şöyle söyleyeyim ben forumda ABLA kelimesini bana kim kullanırsa kullansın gayet hoşuma gidiyor bunun da sebebi çok uzun süre online kaldığım için herkesle iyi yada kötü bir diyalogumun olması  bu da beni mutlu ediyor seninle o kadar muhabbet etmedik işin gerçeğini söylemek gerekirse ama kendi ablan yerine koyman da beni ayrıca gururlandırıyor  bazen çekilmez biri oluyorum bazense el üstünde tutuluyorum sevildiğimi bilmek bu mutluluğumu ikiye katlıyor galiba ama artık yaşlı biri  formun en büyüklerinden biriyim galibaaaa aaaaaaaaaa bunalım yaptırmayın beni  :D
3-Hayatımız isyanlarla dolu acaba bu isyanlar insanın doğal yapısından mı kaynaklanıyor , ya da beşiktaşlı duruşumuzdan mı ?
(: herkesin hayatında isyanlar vardır tabi ki de benim de oldu doğal yapısın da vardır   (bu alemde herkese isyan sadece BEŞİKTAŞ'ıma AŞK var bide sözlüme tabiî ki )bu son cümlenin açıklaması olur galiba  şaka bir  tarafa evet isyan ettiğim zamanlar oluyor isyanlar insanın doğal yapısından ziyade hayatta yaşadığı yada olmak istemediği hayatın akışında hep bir olumsuzluk olarak  olmaması gereken konulara  isyan ediliyor  bende öyleyim  nedeni her ne olursa olsun iki bilinmeyenli denklemler gibi hayata bile küsüyorsun   hayatın hep kendi isteklerimizin gibi olması da sıkıcı olurdu yaaa isyan edilmeden de yaşanmıyor  o kadar çelişkide kalıyoruz  ki bilmem ama artık İSYAN yok AŞK var (: diyebilirim.Kendi adıma
özLemTA  (ÖZLEM)
1)Bana veRdiğin öğütLeR vaRdı.. insan yaşamadan öğRenemez! bunLaRı öğRenme süReci sana biRşeyLeR kaybettiRdi mi? cevabın evetse ne kaybettin, eski demet oLman çok zaman aLdı mı?

Ben zamanın da çok arkadaşlarımdan zarar gördüm özlemim bunlar yaşımın ve yaşadıklarımın tecrübesi sanırım sevdiğim bir insana zarar gelmesini de asla istemem en ufak neden den bile canını sıkmaya değmeyeceğini hayatın kendi etrafında umarsızca döndüğünü arkadaşlıkların bile belli bir süreden sonra çıkar ilişkilerine dayandığını öğrendim. İnsanlara ne verirsen nasıl davranırsan o şekilde karşılık alıyorsun hak etsen de hak etmesen de seni de sevdiğim için sana bir abla nasihatı olarak söyledim bu sözleri hiçbir şeyi yaşamadan öğrenezsin! hayat tecrübesi ve insan sarrafı olmak böyle bir şey eski demet ve şimdiki demet diye bir ayrım da yapamam galiba ben neysem oyum beni kabul eden böyle kabul eder geçmişte yaptıklarım yaşadıklarım arkadaşlarım beni üzenler, üzdüklerim yaşanması gereken bir hayat tecrübesiydi benim için çok şey kaybettim , kendimi,sevdiklerimi,ama  Demet yıkılmaz çünkü ;güçlü, hayatla dört elle sarılıyor kaybettiklerim kazandıklarımın yarısı olmasa bile HAYATA DISS atmasını iyi  biliyor (:
2)Rap müzik sana ne hissettiRiyoR, neden Rap?
Neden rap müzik dersen, sözleri anlamlı geliyor, gerçek hayatta tüm düşüncelerin dışa vurulması olarak görüyorum, bazen kendimi en iyi ifade etmemi sağlıyor, hayatı bütün çıplaklığı ile dile getiriyor yalan ve sahte dünya da gerçekleri anlatan bir müzik tarzı, sözleri yazarken bile emek ve yetenek isteyen sanattır rap  dinlerken yazımda da belirttim gerçekten beni gerçek  dünya dan alıp farklı bir boyuta getiriyor. sagopa dinlerken uyuyorum huzur buluyorum. Sözleri ile hayata başka bir boyutta seyrediyorum ama pit 10 , yener,cash flow,sansar,mode xl aşığıyım :D vazgeçmeyeceğim rapçiler
3)Son oLaRak; kıRgın oLduğun ama şimdi özüR diLese affedeRim diyebiLeceğin biRi vaR mı, ya da böyLe duRumLaRda düşüncen ne oLuR?
Hımm   kırgın olduğum çok insan var ama özür dilese de hiçbir şey değişmeyecek burada kırgınlıkdan kastım bir sürü kişi ile yeri geldi kırgın olduk konuşmakdık sonradan aramız düzeldi ama bende  çok farklı bir kişiliğe sahibim, kırıldığım da çok çabuk belli ederim ama bir söz var onuda hep yenilerim ALLAH affeder diye ben ALLAH değilim AFFETMEM,haksızlığa,çamur atmaya,iftiraya bende yer yok özellikle  klasik bir örnek vermek gerekirse bardak çatladığın da eski halini almıyorsa insan da kırıldığın da eski halini almıyor gelse de yanıma özür de dilese kolay kolay affetmiyorum duru ile bir dönem kırgınlık yaşadım ama gerçekden onu çok sevdiğim için affettim ama o benim için istisna onun dışındakileri affetmem zor arkadaşlıklarımı sağlam bir temel üzerine kurarım sayılı arkadaşım vardır o yüzden beni kıracak da kimse yok dem@ diyince akan sular durur yani :D
Miraculous Omen (GÖKHAN)
1-) en büyük özlemin nedir ?

En büyük özlemim sadece Beşiktaş semtine taşınmak başka özlem duyduğum birşey yok
2-) sana verilen ve hiç  unutamadığın hediye neydi ?
Bana verilenden ziyade benim hatıra olsun diye aldığım bir hediyem var sevdiğim bir arkadaşımdan küpesini almıştım. O küpeyi hiç kulağımdan çıkartmıyorum ve çıkartmayacağım da küpenin kulağımda var olduğunu bilmek aynı sevdiğim arkadaşımın da daima yanımda olması gibi bir şey, değer verdiğim için hayatım da belki bu kadar anlamlı bir hediye almadım çarptım da denebilir. :D
3-) dem@[demet]'i aylarca dema diye diye okuduğumu ve Allah Allah ne demek ki bu diye düşündüğümü biliyor muydun ?Hayır bilmiyordum hiç bahsetmedin bile bana sorsaydın söylerdim :D ama  sen gene iyi okumuşsun dema diyen demo diyenler bile var  aklıma nerden geldi bilmiyorum değişik ve farklı olmasını istemiştim nickimin adımın yazarken gayet hoş oluyordu adımın ilk 3 harfini alıp güZel a işaretide et diye okunduğu için birleştirdim çıkan sonuç dem@ (demet)çakma değil  orijinal oldu :D bu da benim farkım oldu
hAlil21 (HALİL)
1-Konyada bi maçta Ankara Çarşı otobüsündeki tek kız Seda'ydı.Senin de böyle durumların oluyordur.Tribunde bir kız olmanın avantajları ve dezavantajları neler?

Şahsen seda yerinde olsam o kadar erkekle beraber tek kız gitmem maça .Hepsi tribün çocukları insanların ne düşündüklerini gayet iyi biliyorum.Bende tribünlerde büyüdüm, biri ortaya bir laf atıyor inan Halil insanı yapsa da yaptı dedirtiyorlar bu da üzücü bir durum isim çıkartılıyorlar daha yüzünü bile görmedikleri insanlar da ar ve edep kalmıyor böyle durumlarla çok karşılaştığım için gitmezdim ne işim var o kadar erkekle bana ters ve aykırı  tribün hayatım 15 yaşında başladı sağolsun cevo,tolga,Ayhan (e5 )sayesinde başladı avantajı kişiye göre değişiyor galiba  bazen bir bayan olduğumu unutuyorum erkek gibi davranmaya başladığım zamanlarım oluyor bana avantaj sağlamıyor dezavantaj da o kadar erkeğin içinde bayan olmak bazen gururlandırıyor bazense çekilmez olmuyor beşiktaşdan soğutuyor maçlardan tribünlerden uzak kalmama sebep oluyor bana göre avantaj ve dezavantajı yok
2-Tüm herşeyi bırakıp gitme imkanın olsa nereye kimle gitmek isterdin?
her şeyi bırakıp gitme imkanım olsa düşünmeden İZMİR'e giderdim kimle giderdim tek giderdim galiba birini istemem yanıma yalnızlık dan hoşlanmaya başladım
3-Prodigy'nin beni bi yerde biriyle tanıştıracağı aklıma bile gelmezdi, en sevdiğin şarkıları?
Gerçekten sıkı bir prodigy hayranıyım benim zamanımda cd de neydi konser kasetleri deli gibi aradım her kasetini alır severek dinlerdim ki  smack my bitch up dan sonra almadım hiç liseyken bıraktım dinlemeyi artık ara sıra aklıma eserse kafam Dumalı ise son ses açıp dinliyorum  kafamı dağıtıyorum en sevdiğim parçalarını
* death of the prodigy dancer
*their law
*voodoo people.
*Everybody In The Place
*Smack My Bitch Up
*Breathe

Ayrım yapılmaz ama benim çok beğenerek dinlediğim dinledikçe de sıkılmadığım parçaları

NoPasaran ( VOLKAN)
1)   NEDEN KRALKARTALDASIN CANIM

Duru sayesinde diyebilirim çünkü bana kayıt ol gel diye sürekli çağırdı bende o nazik davetini kırmadım başka bir Beşiktaş formu da bana cazip gelmedi bu yüzden buradayım gayette memmunum halimden iyi ki de gelmişim.Demeden geçemicem
2 ) FARKLI BİR YAPIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORMUSUN VARSA BUNLAR NELERDİR
Farklılık bende göreceli bir kavram sanıyorum. Farkı bir yapım var dediğim dedik çaldığım düdüktür benim mesela bir kelime edersem 2.sini hayatta tekrarlamam en büyük özelliğimde bu olsa gerek,
•   futbola ilgim olduğu için bir çok bayan dan da farklıyım galiba
•   oturup maç muhabbetleri edebiliyorum
•    halı saha maçları yapabiliyorum,
•   muay thai (Tayland boksu) yapıyorum spor olarak daha hanım hanımcık spor yapmak yerine sert olmayı tercih ediyorum
•    her zaman herkesle kaynaşabiliyorum en gıcık dediğiniz yada uyuz olduğunuz insanlar la bile gayet iyi anlaşabilen bir yapım var buda beni farklı kılıyor zannedersem 

3 ) HAYAT SENİN İÇİN NE İFADE EDİYOR
Hayat aslın da bana pek fazla bir şey ifade etmiyor galiba bıktım bu yaşıma kadar yaptıklarım yaşadıklarım her şeyden acısı ile tatlısı ile 26 yılım geçti. Bir film şeridi olduğunu düşünüyorum hayatın  şuan o küçük pencere den akışını izliyorum ama bazı pencereler boş kalıyor nedense  bir yönetmen ve oyuncuları eksik tamamlanmamış bir film gibi
4) NOPASARAN KİMDİR
Bu joker sorusu dimi no pasaran kim,
+ hayatı akşını bırakan yeri geldiğinde hayatla dalga geçen anlaşılması bir o kadar zor ve kolay olan   kişiye ve arkadaşlarına özellikle sevdiklerine gereğinden fazla değer veren onlar için yapamayacağı bir şey yok olan anlayışlı nazik kibar duygusal ama bu yüzünü bize göstermeyen bazen delikanlı bazense uyuzun teki olan   biri işte uzun bir hayat yolunda yolu kaybetmemiş doğru yolda ilerleyen biri kısacası

Simurg ( BÜŞRA)
1.   Benim hakkımda ne düşünüyorsun   kendine has lakabın var mı   

Çok kötü şeyler düşünüyorum aslın da  senin hakkında :P seni çok sevimli buluyorum benzer özelliklerimizin çok olması da + bir özelliğin değer veriyor ve hayata bakış açını takdir ediyor ve seviyorum ,kendime has bir lakabım var CALİMERO (çirkin ördek yavrusu) bana bu lakabı taktılar  senelerden beri  calimero dur lakabım çizgi film kahramanı  neden benzetiyorlar bilmiyorum belki siyah bir ördek oluşun dan ESMER olduğum için beklide sempatik ve sevimli bulduklarından beklide çirkin buldukların dan dolayıdır kim bilir (: ama o çizgi film kahramanı  gibi iki sözümden biri ama bu haksızlık dememden de kaynaklanabilir
2.Ablam hatırlarsan benim hakkımda bir anket yapmıştım ve 10 da 10 bilmiştin seni gerçekten tanıyıp tanımayanları anlayabileceğin bir anket yapsan koyacağın ilk soru ne olurdu
Evet Büşra insanların ne sevdiğini bilmek kolay değil ama yazılarını da çoğu zaman okuduğum için sürekli takip ettiğim den dolayı  neyi sevdiğini ve sevmediğini biliyorum kimsenin beni tanımasına da gerek yok aslın da klavyeden iki yazdığımla bilmeleri daha iyi beni ben bilirim bir  başkası bilmesin tanıyınca ne olacak ki  eğer  böyle bir ankette açarsam  da ilk soracağım soru dem@ denilince onlara neyi anımsattığını ve çağırştırdığını sorardım galiba seçeneklerim ise gayet komik olurdu :D
3.Bizim tanıdığımız demet abla çok duygusal gerçek hayattada böylemisin  ?
Maalesef gerçek hayatta da bir  o kadar duygusalım ağlamakla geçiyor ömrüm her şeye ağlayabilme yeteneğim var bu da üzücü bir durum alıngan ve kırılgan bir yapım olduğundan kaynaklanıyor  tek zaafım duygusallığım dan gelme
Gülçin 1903
abLaların bitanesi forumda çok sevilen kişilerden biRisn bu kadar çok seviLmenin nedeni nediR acaba

kafa dengi olmam iğrenç espirilerimle herkesi güldürebilmem yakınlığım ve samimiyetim sıcaklığımdan kaynaklanıyor büyük bir ihtimalle :D bir de önceleri 7/24 online oluşum herkesle dostça muahbbet etmek kendimi sevdirebilmek hoş
SATUKBLADE ( BUĞRA)
1-Bazen bi kişiye sinirlensede affedebildiğini görüyorum.Bu Kişiye özgümü yani sevdiğini kişilere özgümü yoksa her insan sana karşı bi yanlış yapsa ve hatasını anlasa affedermisin!!!

Buna benzer bir soru sorulmuştu  bir kişiye sinirlendiğim de sevdiğim ve değer verdiğim bir kişi ise onu hiçbir zaman da kaybetmek istemiyorsam affederim ama bu kişiye özel tabi ki diğer açıdan soruyorsan hata yapılır bende yaparım, sende, o ,da herkes yapar ama hata affedilemeyecek derece de ise her zaman derim Allah  affeder  ben Allah değilim AFFETMEM affetsem de eskisi gibi olmaz o arkadaşlığım araya soğukluk muhakkak koyarım tepkimi her zaman dile getirim bu benim değil bana hata yapanın içini yakar
2-bazı şeylerin kötü olduğunu biliyorsun ama vazgeçmiyorsun bana öğüt veriyorsun zarar göreceğimi söylüyorsun ama kendin uygulamıyorsun MAZOŞİST misin   
Eheheh ben mi mazoşist bir anlam veremedim ama benim bildiğim kadarı ile mazoşist kendi kendine zara vermekden zevk alan,aşağılanmak dan zevk alan bedeni ile küs akıllarına dargın olanlara denir .ben öyle biri değilim kendime zarar veren her şeyi bir kenara bıraktım bana artık kimsenin acı vermesini istemiyorum  hayata küsmedim hiçbir zaman ömrümde ne varsa yaşamam gerekenleri yaşadım şuan benim için mutlu ve huzur dolu günler başlıyor size de öğüt veriyorsam yaşının genç olmasın dan yapabileceğin o kadar çok şey varken yarı yolda pes etmen den güçsüz kalman dan hayata dört elle sarılmak varken sen napıyorsun ? kendini başka şeylere veriyorsun bu yüzden kızıyorum  sana, senin gündüz geçtiğin yollardan emin ol ben gece geçtim hayat seni her zaman sınıyor sabrını ölçüyor ama şuan buğra doğru yoldasın sakın şaşma kararlı ve istikrarlı ol sizleri güçlü görünce bende mutlu oluyorum emin ol buna da adımlarını daima sağlam bas
3-Eğerki Beşiktaşlı Olmasaydın Türkiye Dışında Başka Hangi Ülkede Bi Takımı Tutardın veya Hangi Gruptan Olmak İsterdinGeldik zor bir soruya daha Beşiktaşlı olmasaydım Türkiye dışında İngiltere   Premier Ligi mücadele eden takımlara sempatim var Manchester  United takımını tutardım İngilizlerdeTürkler gibi holigan oldukları için takımına destek verdikleri için çok büyük bir taraftar topluluklarına sahip oldukları için seçerdim biliyorsunuz ki m.unitedin de 4 büyük grubu var kendi içlerinde bölünmüşlerdir Cockney Reds, Inter City Jibbers, Red Army (ki bu en büyük gruptur) Perry Boys. Tabiî ki en büyük gruba dahil olmak isterdim
TurkishTank  (Ahmet)
1.isinden memnunmusun ?

yukarıda buna benzer soru var evet memnunum sonuçta emeğimin karşılığını hak ettiğim gibi alıyorum (:
2. kariyerin gidsaatindan memnunmusun?
Evet memnunum yeterince yükselebildiğim konuda yükseltim asıl mesleki alanım da değil farklı bir alanda ve sektör de çalışıyorum çalışmak istedikden sonra her alan da herkes başarı gösterebilir diye düşünüyorum
3. cocuklari seviyonmu, seviyorsan kac tane cocugun olsun istersin?
Çocuklar sevilmez mi evet çok seviyorum hem de ama tek bir erkek Çocuğumun olmasını isterim kız çocuğuna bakmak zor bu devir de o yüzden tek bir oğlumun olmasını isterim.       
  noumAyberk  (AYBERK)
1)Ankarada Beşiktaşlı olmak nasıl bir duygu

Zordur Ankara da Beşiktaşlı olmak, Herkes şehrinin takımını tutarken zordur başka bir şehirde takım sevebilmek..Bu sevgiyi göze alabilmek

Zordur sevgili hasretiyle yanıp tutuşmak onu görebilmek için gün saymak,şafak beklemek

Zordur cebinde son parana kadar biriktirip yollara düşmek rengin aşkına

Zordur şehrinin taraftarlarına karşı başın dik durabilmek,sana kahpe Bizans deseler bile içine sindirebilmek

Zordur yollara çıkmak,başına ne geleceğini bilmeden karayollarındaki şeritleri saymak,koynunda şarabın Allah'a emanet yollara düşmek

Zordur semtine geldiğinde ortamlara girebilmek..Biz İstanbul çocuğuyuz diyenlere bizde Ankaralıyız diyebilmek,orda herkes amigodur! ama sen bilmezsin

Zordur orda tribüne girebilmek aç kurtlar kaplamıştır her yeri,sinsice beklerler açık anını,girerisin tribününe bin bir kepazeliği görürsün atarsın içine senin için önemli olan aşkındır,sahadadır onlar ruhlarıyl[kufur otomatik degistirilmistir]alpleriyle..

Zordur uzaklarda itin kopuğun arasında ''üç hece sekiz harfi'' haykırmak,zordur semtsiz,stadsız yaşamak

Zordur Siyahla Beyazla bezenmiş koskoca caddelerde yürüyememek,zordur özlem duymak

AMA GURURDUR  ,ANKARADA BEŞİKTAŞLI OLMAK...

2)Bir topukgücülülüyle karşılaştığın zaman ne yapıyorsun?
Ben bişey yapmıyorum bayan olduğum için laf edip geçiyolar tınlamıyorum erkek olsaydım şayet dalardım aralarına  ;D
3)Beşiktaş ile ilgili bir anın
Bilindik bir anım var galiba 15 yaşındaydım lise 1 sınıf arkadaşlarım maça davet ettiler bende evdekilere ne desem diye düşünüp durmuştum okul gezisini uydurdum babama bir kağıt imzalattım okul gezisi için tam hatırlamıyorum şubat yada mart ayı idi 2 si ya da 3'ü gençler birliği ve bjk maçı vardı  ilk defa stada gidiyordum bu da çok büyük heyecan dı bende akşam oldu çattı arkadaşlarım beni aldılar ve stada gittik o heyecan o duygu hala dün gibi içim de saklı Ertuğrul sağlam ın 2 golu ile maçı almıştık tribüne aşık olmuştum onlar bağırırken bense hayranlıkla bakıyordum etrafıma  tabi çok eğlenmiştim galibiyetle beraber ama gece olunca eve gittiğimde annemden hiç unutamadığım bir dayak yedim değerdi ucun da dayak yemiş olsam bile maça gitmek  alıştırmıştım artık maçlara gideceğimi annem sonunda kabullendi (: sesini çıkarmadı
banı (BANU)
1-köpekleri sevdiğini biliyorum eve bi daha köpek almayı düşünsen hangi cins köpek almayı tercih ederdin?

benim köpeğim doberman pinscher cinsi idi kırma değil has ama inan banu asla doberman olmazdı  :D  Alman kurdu yada Golden Retriever  cinsi bir köpek tercih ederdim seviyorum
2-sana beşiktaşı sevdiren özel birisi var mı?(baban,arkadaşın vs.)
Çocukluk arkadaşım özgür var sevdiren ailede sadece abim ve ben Beşiktaşlıyız aileden gelmiyor ne yazık ki ama iyi ki sevmişim diyorum.
3-bana nickimin neden banı olduğunu soruyodun, bende sana soruyorum neden prodigy?
Ama senin nickinin bu şekli alması çok hoşuma gitti anlattığında :d benim neden prodigy aslında dem@ di nickim sonradan değiştirdim liseden beri dinlediğim müzik grubundan gelme anlamıda hoşuna gittiği için prodigy (olağan üstü dahi şey) anlamında sevdiğim için
husoeagle

senin köpeğinmi var??
köpeğin için bir veteriner hekime ihtiyacın varmı ?? 

Ahahahaha artık yok köpeğim :D uzun bir süre de almayı düşünmüyorum bu yüzden de baytara ihtiyacım yok :D ama biri hediye ederse seve seve  Ankara_kayseri arası mekik dokuyarak sana getiririm (: Bakman için
carsi52

1-Ankarada yaşamanın zorLukLarını kısaca anLatırmısın ?

Aslında pek bir zorluğu yok bana göre zorlukda çekmiyorum Ankara da nasıl yaşanması gerekiyorsa öyle yaşıyorum ve üstesin den de  başarılı ile geldiğime inanıyorum
2-Türkiye dışında beğendiğin takım ve taraftarLar hangiLeri ?
Buğra da sormuştu İngiltere ligi Manchester  United taraftar olarak da Red Army
dahada soru buLamadım valla.
Olsun önemli değil bunları bile sorman güzel (:

DIABLO (cİHAN)
1-hangi yakının öldüğünde daha çok üzülürsün?

Allah korusun ama babam öldüğünde çok üzülürüm aramızda baba kız ilişkisinden ziyade bir arkadaşlık var bazen arkadaşlarımla gezerken o da gelmek istiyor diyorum hangi arkadaşımın babası bizle beraber ama arkadaşlarım seviyor babam kafa bir adamdır espirili güleç yüzlü sanki sinirleri alınmış sinirin s bile yok adam da birde küçükken beni kaybetmişler üzerime bazen titriyor babama kıyamam en çok ona üzülürüm
2-sence hayatta en iyi dost köpeğinmi yoksa arkadaş çevrenmi ?
Artık  köpeklerinde dostlukları insan dostlukları gibi çıkar ilişkisine dayanıyor belli bir yere kadar sen bak besle saldırsın insan da böyle arkadaş bil yardım et seni sırtından vursun  arkadaş çevremde seçiciyimdir daima sanal alemin dışında gerçek hayatta fazla arkadaşım yok babamın her zaman bir lafı vardır arkadaş ayağı .... Ayağı der dostlarımı seçerken de çok ince eleyip sık dokurum 2 tane sağlam dostum vardır en iyi dostlarımdır.Köpekden ziyade değer verdiğim iki insandır
3-aşk evliliğimi yoksa anlaşma evliliğimi hangisini seçersin ?
Aşk benden uzak olsun aşk evliliğini seçmezdim insan sonradan da sevebiliyor geçmişden bu güne bir baktığımızda görücü usulu ile yapılan evlikler daha sağlam sonuçta uzun bir yola çıkılıyor anlaşmalı bir evlilik derken neye göre anlaşma göreceli bir kavram oldu ama anlaşmalı derdim büyük bir ihtimalle

Elimden geldiği kadar sorularınıza cevap vermeye çalıştım umarım tatmin edici olmuşumdur soru soran herkese çok teşekkür ederim (:

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

yuNuS1903

Dem@

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Dem@

ben teşekkür  ederim ihsan forumda ilk söyleşi yapılan bayan olmak güzel

karizwa_006

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Dem@

Brestgerfich

Alıntı yapılan: prodigy
Bana verilenden ziyade benim hatıra olsun diye aldığım bir hediyem var sevdiğim bir arkadaşımdan küpesini almıştım. O küpeyi hiç kulağımdan çıkartmıyorum ve çıkartmayacağım da küpenin kulağımda var olduğunu bilmek aynı sevdiğim arkadaşımın da daima yanımda olması gibi bir şey, değer verdiğim için hayatım da belki bu kadar anlamlı bir hediye almadım çarptım da denebilir...

inan bu hediye sorusunu sorarken  küpemi aldığını tamamen unutmuştum =) kasıtlı sormadım yani :)

ister hediye olarak kabul et,istersen de çarptım de ama yakışmıştı sana,çıkartmaman da benı gururlandırdı açıkcası.. Cevapların için tşk ederim...
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Dem@

Tahmin ediyorum ama hayatımda aldığım en güzel ve en anlamlı hediye, senin kulağından aldığım o küpe basamaklarda gereğinden fazla değer verdiğim için hala da öyle  (:

hAlil21

Güzel cevaplar,prodigy'yi bende walkmanlı zamanalrda dinlemeye başladım kasetleri hala mevcut :)
http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

noumAyberk

Dem@

Alıntı yapılan: hAlil21 - Aralık 12, 2007, 16:27:01
Güzel cevaplar,prodigy'yi bende walkmanlı zamanalrda dinlemeye başladım kasetleri hala mevcut :)

konser kasetleri var mı sende bende bi tane var eğerki elinde mevcut olan var sa bana kopyalaıp gönderebilirmisin ?:D ama artık herşey cd kaset çalar bişey evde bulursam dımtıs dımtısss dinleyeceğim

husoeagle

teşekkürler
ama baytar değil veteriner hekim :)
birine köpek hediye etmeyi düşünürsem seni tercih ederim şüphen olmasın ;D

Dem@

ben teşekkür ederim ayberk (:

:ahaha :ahaha işin espiriside orda baytar da :D anlamadın galiba neyse msnden dirim :D o zaman bana bir köpek alırsın en güzelinden diyeceğim ama daha halhal bekliyorum senden şahmeran da alabilirsin  ;D