Ana Menü

Lejyonerlerden tur tahmini

Başlatan eRe, Aralık 12, 2006, 14:10:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Almanya'da top koşturan gurbetçi futbolcularımız, 2 devin UEFA Kupası'ndaki tur şansını değerlendirdi. Bundesliga'nın ve Almanya 2. Ligi'nin Türk yıldızları, Fenerbahçe'nin tur atlamasına kesin gözüyle bakarken, Beşiktaş'ın durumu konusunda görüş ayrılığına düştüler...

YILDIRAY BAŞTÜRK
(Hertha Berlin)
Fenerbahçe bu maçı rahat kazanmalı. Çünkü Frankfurt'tan bir gömlek daha üstün bir takım. Eski takımım Leverkusen ise son kozunu kullanacak. Bu açıdan bakılırsa Beşiktaş'ın işi bir hayli zor.

HAMİT ALTINTOP
(Schalke 04)
Fenerbahçe tura çok yakın. Çünkü Eintracht Frankfurt'un şu anki kadrosu, kesinlikle Fenerbahçe'ye sıkıntı yaratamaz. Beşiktaş ise Barbarez'e çok dikkat etmeli. Leverkusen, son düdük çalana kadar mücadeleyi bırakmaz. Bana göre Beşiktaş'ın şansı yüzde 50.

NURİ ŞAHİN
(Borussia Dortmund)
Biraz iddialı olacak, ama bence Leverkusen-Beşiktaş maçı 1-1 biter. Bayer, Beşiktaş'a göre daha kuvvetli bir ekip. Bu nedenle Beşiktaş'ın işi zor, ama beraberlik beni şaşırtmaz. Fenerbahçe ise Frankfurt'u en az 3-1 yener. Çünkü Eintracht'ta şu an oynayan futbolcuların Avrupa Kupası tecrübesi çok az. Saracoğlu'nun atmosferi onları etkiler. Fenerbahçe'nin beraberliği bile beni şaşırtır.

MEHMET AKGÜN
(Borussia Dortmund)
Fenerbahçe'den hayli farklı bir sonuç bekliyorum. Frankfurt, Fener ile boy ölçüşemez. Beşiktaş'ın işi zor. Leverkusen, Bundesliga'da da bir ekol. Elbette kazanmalarını isterim, ama bence en iyi sonuç, beraberlik...

OLCAY SAHAN
(Monchengladbach)
Frankfurt'un şansı bana göre sıfır! Fenerbahçe zor maçları kazanabilen bir takım. 100. yılında ayağına gelen bu fırsatı tepmeyecektir. Aynı şeyleri Beşiktaş için de söylemek isterdim. Ancak Leverkusen güçlü bir rakip. Galibiyet olmasa da bir beraberlik temennim.

ERSAN TEKKAN
(Bochum)
Fenerbahçe kesin kazanır. Çünkü Kadıköy'de başka bir sonuç düşünülemez. Frankfurt, Bundesliga'da da orta sıraların takımı. Üstelik son dönemlerde Avrupa Kupaları'nda doğru dürüst başarıları yok. Leverkusen ise güçlü bir takım. Beşiktaş'ın işi zor. Bu maçın Almanya'da oynanması da Beşiktaş için bir handikap.

SERKAN CANİK
(Essen)
Fenerbahçe'den hiç şüphem yok. Çünkü Frankfurt'u Alman Ligi'nden çok iyi tanıyoruz ve Fenerbahçe'ye rakip olamayacağını biliyoruz. Kadıköy'de taraftarıyla birlikte Fenerbahçe rahat kazanır. Beşiktaş, Frankfurt'tan daha iyi bir takımla karşılaşacak. Leverkusen, Almanya'nın kalburüstü takımlarından. Beşiktaş büyük bir hata yapmazsa istediği beraberliği alabilir.

BARIŞ ÖZBEK
(Essen)
Kadıköy'deki sonuç belli: Fenerbahçe kazanır. Hatta Frankfurt'a pozisyon bile vermezler. Leverkusen-Beşiktaş maçından ise endişeliyim. Kaliteli bir takım olan Leverkusen, Beşiktaş'a zor anlar yaşatabilir. Beşiktaş'ın tek şansı, beraberliğin bile tur için yetecek olması...

Kaynak : Fanatik
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

arkadaslar lejyonerler bızım neler yapabılecegımızı tam bılemıyorlar galıba.o leverkusenı yenıp tum dunyaya tekrar besıktasın ısterse neler yapabılecegını leverkusen almanyada bı ıdolse bjk nın de ruhunun hıcbırseye benzemedıgını tum lejyonerler bu mactan sonra anlamalılar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

Hepsi aynı şeyi söyLemiş zaten. Bende pek umutLu deiLim ama Ricardinho qibi bir adam akLıma qeLince biraz umutLanıorum.
edit

noumAyberk

Bende pek umutlu değilim ama beşiktaş gerçek beşiktaş olursa o zaman galibiyet bile beklerim