Ana Menü

Beşiktaş a Gol Atmak İstiyorum

Başlatan erdibatmaz, Kasım 28, 2007, 14:32:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

BEŞİKTAŞ'A GOL ATMAK İSTİYORUM" 

Çaykur Rizespor'un Brezilyalı oyuncusu Leandro Chaves Rodriguez, Beşiktaş ile hafta sonunda deplasmanda yapacakları lig maçında gol atmak istediğini söyledi.

Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yendikleri maçta takımının ilk golünü atan Leandro, siyah-beyazlı takımın gücünü bildiklerini belirterek, ''Saygı duymamız gereken bir takım, ama her büyük takımda olduğu gibi Beşiktaş da oyununda boş alanlar bırakan bir takım. Rakibimizin bıraktığı boş alanlardan yararlanmamız gerekiyor. Kupa maçında gol atmayı başarmıştım. Beşiktaş'a karşı lig maçında da gol atmak istiyorum, ama kazanmamız daha önemli'' diye konuştu.

Ekip olarak kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Leandro, ''Her geçen hafta futbol kalitesi olarak gelişmekte olan bir ekibiz. Futbolumuzun üzerine olumlu şeyler ekleyerek devam ediyoruz. Özellikle ilk yarı sonuna kadar hedeflediğimiz puana ulaşmak istiyoruz. İkinci yarıda ise ligin en çok konuşulan takımı olacağımıza inanıyorum. Çaykur Rizespor, bu sezon futbolu ile insanları özellikle ikinci yarıda çok şaşırtacak.''

Teknik direktör Saffet Susiç'in kendilerini çok iyi çalıştırdığını ifade eden Leandro, şöyle konuştu:

''Takım olarak uyumlu bir dönem içerisindeyiz. Herkes forma giyebilmek için çok iyi çalışıyor. Ben de ilk zamanlar forma şansı bulamıyordum. Hocam sonradan da olsa oyuna alarak şans verdi. Bunu iyi değerlendirdim ve son haftalarda artık bana ilk 11'de şans tanımaya başladı. Futbol olarak yükselen bir grafiğim olduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar bu yükselişimi sürdürmek istiyorum.''

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carsi52

sana hayatta boL şans.
bırakın beşiktaşımızLa uğraşmayı
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

aziz baban mı öğretti lan bunları sana...

keskinli

tabii cikip bu macta iyi oynasa birde gol atsa hemen transfer edilmiye kalkisilir :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Anarchy*

cassa23

sen bize gol atacağına takımının durumuna yan kümeye

osi_bjk

Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi

salvador

inşallah atarsın atamazsan onlar sana atar
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

canavar_bjk