Ana Menü

Böyle Gol Görülmedi(Link Yenilendi)

Başlatan BjKcArsi54, Aralık 11, 2006, 19:46:46

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BjKcArsi54

Portsmouth-Everton oynuyor Ve Portsmouth lu Taylor un golünü izleyin ... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=otT5kp5SYqo

Non Mollare Mai

Wayy be harbi süpermiş. Ordan vurmakta yürek ister.
edit

eRe

yahhhh :) adam ne vurmus ya.45 metreden sut cekıo ve kalecı hareket bıle edemıyo.ah bı de bızımkılerden bole goller ızlesek daha da bı guzel olcakta :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

BerkAy1903

Alıntı yapılan: FaTaL_eRe - Aralık 11, 2006, 19:50:48
yahhhh :) adam ne vurmus ya.45 metreden sut cekıo ve kalecı hareket bıle edemıyo.ah bı de bızımkılerden bole goller ızlesek daha da bı guzel olcakta :)

nerde o günler:D
19o3

düzceçarşı

Atacak adam çok ama o golü daha göremedik  ben en uzaktan geçen şampiyon olduğumuzda kaan dobranın golünü gördüm g.birliğine atmıştı duran toptan

DReieCK

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ugur24

ne varki o golde bende atarım.. ;) zannedersem bu haftasonu atıldı bu gol..ilk kez izledim çünkü..

Zonur

abi gol süper ama klebersonun hakkını yemeyin.fenere ne döşemişti ama... gerçi onu attı dahada oynamadı

BjKcArsi54

Alıntı yapılan: ugur24 - Aralık 11, 2006, 23:06:40
ne varki o golde bende atarım.. ;) zannedersem bu haftasonu atıldı bu gol..ilk kez izledim çünkü..

evet bu hafta atıldı ;)

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

ugur24

Alıntı yapılan: Zonur - Aralık 12, 2006, 15:13:38
abi gol süper ama klebersonun hakkını yemeyin.fenere ne döşemişti ama... gerçi onu attı dahada oynamadı

ne alaka kardeş şimdi klebersonla.. :D o zaman sergende denizliye süper bi gol atmıştı..carewde ankaragücüne süper gol atmıştı..

Zonur

Alıntı yapılan: ugur24 - Aralık 13, 2006, 13:07:56
Alıntı yapılan: Zonur - Aralık 12, 2006, 15:13:38

ne alaka kardeş şimdi klebersonla.. :D o zaman sergende denizliye süper bi gol atmıştı..carewde ankaragücüne süper gol atmıştı..

bi arkadasımız bizimkilerden de bole goller gorsek demişte,bende klebersonun golünü hatırlatmak istedim.yani bizim oyuncularda atıo arada

carsi52

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff o ne be öle yok böle bir gooooll.
Bölünür senin için uykular!