Ana Menü

Juan Fran

Başlatan BjKcArsi54, Aralık 11, 2006, 17:09:08

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BjKcArsi54

Görüşlerinizi bi alalım :)

burak_bjk

kazmanın tekiydi del bosque nin bize kazıgı
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

Asya Kartalları

yaramadı bize. haram olsun verdimiz para:)

ugur24

hiç unutmam oynadığı dakikalar gözönüne alınırsa dakikası 11 milyara geliyodu..ulen ne kazık yemişiz bee...şimdi zaragozaydı galiba takır takır oynuyo ama..

CHEm !

kazık yedik ama çok ii bi topçuydu uyum sorunu yaşamasa sol kanatta sorunumuz olmazdı
Allah kitap Beşiktaş

sero

bence uyum sorunu filan yalan adam yürüyerek oynuyodu uyum sorunu yaşasa bile o kadar parayı aldıgı için bireysel oyununu biraz daha arttırmalıdı

carsi52

ya adam beşiktaşda kaç maç oynadı ki adam doru düzgün maç oynamadan kiraya verildi gittiği takımdada oynadı sonra geri geldi yine sattılar bedavaya hemde.
Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

kötüydü bu biliom bunu hatırladım
19o3

[KralKartal]

adam SAKATLIKTAN cikmis ve bize geldi
UZUN Zaman oynamadi...

ve bu adam KOTU topcu degildi, tam tersi iyi topcuydu ama gecirdigi
sakatlik ve mac eksikleri bi futbolcuda ne etki yaratir hepimiz
biliyoruz..

teknik bi oyuncuydu...guzel paslar atiyordu..ama ZAMAN taninmadi cunki
zaman yoktu... sonlara dogru biraz duzeldiydi...

sahsen futbolculuguna kotu diyemem
ama olmadi...COK KIZDIGIM anlarda oldu
ona... belki daha cabuk toparlanabilirdi..

1-2 mac oynayip sonra etkisiz oluyordu..
yavas kaliyordu,ki kondisyon olarak hazir degildi..

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

xxdoggyxx

bitirdik bu adamı iyi topcuydu valla adam ispanya milli takım formasını giymis öyle kolay bisey deil koskoca del bosque getirdi degeri bilinmedi aaaah ah
18.03.2007

naturelkartal

İyi topçuydu uyum sorunu yaşadı.Bİze transfer oldugu zamanlarda da ailesinden biri ölmüştü tam hatırlamıyorum kim ama kendini toparlayamadı.
En Güzel AŞKlar İmkansız Geliyorsa İnsana,İmkansız Oldugu İçin Deliler Gibi Aşıgım Sana KARTALIM

black-eagle

bunuda çok kolay harcadık şimdi zaragozanın değişmez oyuncusu
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

Unforgiven

Bu adam adı gectiğinde bile uleyn sol taraftan orta gelicek be dedim,sonra kendisimi geldi kopyalayıp mi gönderdiler bilmiyorum ben anlamdım benim izledğim juanfran'la alaksı yoktu bu adamın sanki kopyaladılar bize kopyasını satdılar ve bir yerde hata yaptıkları içinde adam futbol oynamyı unutmustu ? neyse yazık oldu ?ama Zaragoza'da şimdi çatir çatir futbol oynuyor
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

canmert

Alıntı yapılan: burak_bjk - Aralık 12, 2006, 10:47:07
aynen katılıyorum...

carsi52

Alıntı yapılan: canmert - Ocak 14, 2007, 18:31:16
Alıntı yapılan: burak_bjk - Aralık 12, 2006, 10:47:07
aynen katılıyorum...

ikinizede katılmıyorum.
Bölünür senin için uykular!