Ana Menü

Kayseri-Fenerbahce

Başlatan akbaba71, Kasım 11, 2007, 18:02:23

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Kayseri 2-1 yendi feneri  rakiplerimizin bu kadar kotu oldugu bi sezonda şampiyon olamıyacağız gibi onemli bi fırsatı kacırıyoruz
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ilteriş

Kayserispor hak etti ve kazandı. Böylece FB ile aramızdaki puan farkı da 1'de kaldı. FB'nin daha Galatasaray ve Trabzon'la maçı olduğunu da hesaba katarsak, şampiyonluk -en azından ikincilik- şansımız sürüyor.

levent1903

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

Non Mollare Mai

Kayseri'yi son 20 dakika anlayamadım.
Hiç üstlerine gitmediler fenerin. Gitseler en az 3-4 olurdu çok rahat hemde..
Hiç gitmedikleri halde pozisyon bile buldular.
Tebrikler Kayseri'ye.. Mehmet Topuz'a yine hayran kaldım..
edit

melankolizm

Gökhan Ünal  topu kaleye vurabiliyor musun  ?

akbaba71

"Carlos bana yumruk attı!"
Kayserispor'un orta saha oyuncusu Ragıp Başdağ karşılaşmanın son dakikasında orta sahada iki takım oyuncuları arasında yaşanan gerginliğin nedenini Lig TV muhabiri Deniz Türker'e anlattı.

Roberto Carlos'un kendisine yumruk attığını söyleyen Ragıp şunları söyledi: "Aurelio benim üzerime geldi, Mehmet arkadaşımız onun tutmaya çalıştı. Daha sonra Roberto Carlos geldi ve bana bir yumruk attı." Türker'in; "peki Carlos sana durup dururken mi vurdu?" sorusuna ise Ragıp şu yanıtı verdi: "Evet durup dururken vurdu. Benim karşılaşma içinde O'nunla hiç bir diyaloğum olmadı. Mehmet Aurelio üzerime doğru geliyordu, daha sonra Carlos arkadan gelip, kulağıma doğru yumruk attı. Ben buna sinirlendim."

11.11.2007   

Kaynak : Sporx.com
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

kerem

e tabi herzamanki gibi hakem görmedi dimi

Elerosse

Güzel kayseri.Başarılarının devamını diliyorum.
Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

Carsi_34

keskinli

fenerin yenilmesine sevinemiyorum artik
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

aquilas

al işte ya şaka gibi fbli yönetici şekip mosuroğlu mu osturuklu bişi işte çıkıp adalet istiyoruz eduya gösterilen kartlar haksız demiş çüüşşş allah belanızı töbe yarabbim gece gece daha nediyeyim bilmiyom ulan çıldıracam

!_black_eagle_!

onlar ona aglıyo demek bizim gibi olsalar dusunemicem sonlarını (:
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

carsi52

yeniLdiLerde ne oLdu bize bi faydaLarı oLmadı
fenerin bu kötü sezonunda iLk 2'ye biLe giremeyeceğiz ben ona yanıyorum
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

şimdi konuşucak çok şey var:
bu hafta matematiksel olarak çok önemli bi maça çıktık ama malesef istediğimizi alamadık gs ve fb nin zor haftalara girdiklerini görünce bu haftanın önemi daha da ortaya çıkıyo....
roberto carlos hakemi gördüğü halde yüzüne su serpti bu kesinlikle karttı,ayrıca aurelio hakemi alkışladı ama kart görmedi...
ve en sonunda fenerli yöneticiler çıkmış hakeme federasyona isyan ediyolar beyler geçen hafta nerdeydiniz hep hatalar size karşı olunca çıkıyo sesiniz....

siyah

istifa istifa istifa yönetim İSTİFA