Ana Menü

AS Roma, Roma'dan çıkamadı

Başlatan eRe, Aralık 11, 2006, 11:08:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Serie A'da pazar gecesi yapılan derbi mücadelesinde, SS Lazio, AS Roma'yı 3-0 yendi.

İki ezeli rakibin mücadelesinde, ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlanması beklenirken, Cristian Daniel Ledesma ev sahibi ekibi son saniyelerde attığı golle, 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarının 7. dakikasında Massimo Oddo, Serie A'da üst sıralardan kopmak istemeyen AS Roma karşısında Lazio'yu 2 farklı üstünlüğe taşırken, 73. dakikada Massimo Motarelli'nin golü, AS Roma'yı lider İnter'in 7 puan ardından bıraktı.

Serie A'da 15. Hafta'da alınan toplu sonuçlar;

Empoli 0 - 3 İnter Milan
Cagliari 0 - 0 Parma
Catania 1 - 0 Udinese
Sampdoria 0 - 0 Siena
AC Milan 0 - 0 Torino
Chievo 0 - 1 Fiorentina
Atalanta 3 - 2 Messina
Palermo 3 - 0 Livorno
Reggina 2 - 1 Ascoli
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ugur24

valla roma çok rahat alır diye tahmin ediyodum çok sürpriz bi skor bu..hemde 3-0 baya bi farklı oldu..

eRe

Alıntı yapılan: ugur24 - Aralık 11, 2006, 11:55:39
valla roma çok rahat alır diye tahmin ediyodum çok sürpriz bi skor bu..hemde 3-0 baya bi farklı oldu..
olan 0-2 garantı dıyen arkadaslara oldu :)
www.erdemeksi.com

NoPasaran

Valla bir derby maçını nasıl olurda vermedi bizim tvler şaşırıyorum...Allahtan sopcast var..

Valla çok enteresan skor bende beklemiyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Alıntı yapılan: NoPasaran - Aralık 11, 2006, 12:59:57
Valla bir derby maçını nasıl olurda vermedi bizim tvler şaşırıyorum...Allahtan sopcast var..

Valla çok enteresan skor bende beklemiyorum

tv8 macı verecegını soylemıstı gunler onceden reklamlarda
www.erdemeksi.com

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Non Mollare Mai

Bu tür derbiLerin önemi büyük oLduğu için favorisi oLmaz Lazio kazandı die şaşırmamak Lazım.
edit

carsi52

Bölünür senin için uykular!

CHEm !

enteresan bi skor
zaten şu lazio yu hiç sevmiorum
Allah kitap Beşiktaş

ugur24

bende valla..o di canio yüzünden herif hitler selamı veriyodu gol attıkça..zaten bi ara her sene yeniliyoduk bunlara hep bize çıkıyolardı..

eRe

Alıntı yapılan: ugur24 - Aralık 16, 2006, 10:09:51
bende valla..o di canio yüzünden herif hitler selamı veriyodu gol attıkça..zaten bi ara her sene yeniliyoduk bunlara hep bize çıkıyolardı..

lazıo dan nefret etmemek ımkansız.dedıgın gıbı adamlar once 90 da prag dan gol yıyp(kalecı 90+3 de bosa cıkıo) bızı sampıyonlar lıgınden eledıler.ertesı senı uefada ceyrek fınalde.yaw 1 kere sunları yensek ya sampıyonlar lıgınde devam etcez ya da uefa yı kaldırcaz.ama adamlar bızı eleyıp durdular sımdıde hıc bı kupaya katılamıyolar
www.erdemeksi.com