Ana Menü

Sizce baskan kim olmali?[anket]

Başlatan M34, Kasım 09, 2007, 21:06:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce baskan kim olmali?

Yildirim Demirören [kalmali]
Nevzat Demir
Tuncay özilhan
Ihsan Kalkavan
Ibrahim Altinsay
Fikret Orman
Murat Aksu
Erol Kaynar
Hasan Arat
Hüsnü Güreli
Baska biri...

serdar_solak

NEVZAT DEMİR OLMALI BU KADAR FEDAKARLIK YETERR O GELMELİ..HER SEÇİMDE BİRLİK BERABERLİK OLMASII İÇİN HEP ÇEKİLDİ ...BU FEDAKARLIĞII BİLEE YETER..KİMSE BABASINA BİLE O ARAZİYİ O TESİSİ PARA ALMADAN HİBE ETMEZ....

AYRICA BU COLA TURCA'DAN BİR AN ÖNCE KURTULMAMIZZ LAZIMM...TAKIMA HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPIYORLAR ADAM SOKUYORLAR..OYUNCUYLA OYNUYORLARR..RESMEN TARİKATE DÖNECEĞİZ NERDEYSE...

SPONSOR EFES PİLSENN...YADA YİNE BEKO OLMALI...

NEVZAT DEMİR.....

YÖNETİM İSTİFA...SİNAN ENGİN İSTİFA....ERTUĞRUL İSTİFA....

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

melankolizm

Başkan Hüsnü Güreli
Finansman Nevzat Demir..

kaan_kadirr

arkadaşlar başkan istifa etimiki biz bu topikgi actık eger herkes kendi iradesi ile oyluyor ise icinden geceni yazıyor ise  BENİM ADAYIM YÜSNÜ ÖZYEGİNDİR ÇOK İYİ 1BEŞİKTAŞLI VE ÜLKEMİZİN EN ZENGİN İLK 4ADAMINDAN BİRİ YADA NEVZAT DEMİR HÜSNÜ GÜRELİ

carlito1903

İhsan Kalkavan da olabilir aslında zamanında birçok görevlerde bulunmuştur takımda yine gelirse faydalı olur kanımca ve şunu da belirtmek isterim gelen her kim olursa olsun tek başına çok sağlam bi listeyle ve tam bir mutabakatla gelmeli....

Rammos

FANATİK GAZETESİ ALMA ALDIRMA!!   Black/white

M34

baska yönden baksak? zengin bir baskan ne katar besiktas'a? para var nede olsa, onu alir bunu alir, sonra cikar besiktas'in bana 30-40 milyon borcu var der. yani planli manli birsey olmaz. toplama bir takim olur yine. bir sezon gecer, iki sezon gecer vs. günlük basarilarindan pesinden kosulur. üstelik borclar da azalamaz; tersine büyür.

zengin baskanlarin zamani cokdan gecti. parali baskan olmayabilir hüsnü güreli, ibrahim altinsay gibileri ama en azindan is bilenler. hüsnü güreli 10 dollari alir döndürür calistirir 100 dollar yapar. melankolizm arkadasimiza katiliyorum. nevzat demir ancak iyi bir finansman olabilir. futbol yöneticilgi tecrübesi yok.

belki parasiz baskanlarla süper transferler olmaz, sampiyon da olamayiz, belkide orta siralarda sürünürüz ama gelecek icin iyi bir yatirim olacagi kesin.

bu sayede de carsi para yiyor söylentileri de ortadan kalkmis olur.

sezgin

bence tuncay özilhan bunun  için biçilmiş kaftan ama  vakti olmaz herhalde
ama ben şahsen onun başkan olmasını isterim

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

çarşı_10

bence aziz yıldırım gibi başkan gerekiyor

Çarşı10-ur

MALI OLSUN VE DIGER KONULARDA NEVZAT DEMIR !
www.carsi10ur.picz[edit]om
http://www5.yonja.com/ruhumuzburda

siyah

istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

Dem@

bence 30 milyon doları demirörene ödeyen kim olurda başkanda o olur.

denisco

demirören 1 oy almış ;) kendisi mi girip attı acaba:D

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi