Ana Menü

Sizce baskan kim olmali?[anket]

Başlatan M34, Kasım 09, 2007, 21:06:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce baskan kim olmali?

Yildirim Demirören [kalmali]
Nevzat Demir
Tuncay özilhan
Ihsan Kalkavan
Ibrahim Altinsay
Fikret Orman
Murat Aksu
Erol Kaynar
Hasan Arat
Hüsnü Güreli
Baska biri...

KRTL_BJK

bjk_fatih

NoPasaran

Alıntı yapılan: bjk_fatih - Kasım 11, 2007, 11:26:51
ben diyorum murat aksu

Başka adam kalmadı dimi..

Kaçakcılarla , PKK yandaşlarıyla ne işimiz olur..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

çanakkale selçuk

masaya yumrunu vurdunda herkez zin susçabiri adm gibi adam olmalı kılıbık deyil

gürol

nevzat demir olmali bence en iyi besiktasli o
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

carlito1903

Nevzat Demir,Erzincanlı olması sebebiyle yıllar önce Erzincanspora çok güzel bi teklifle gelmişti takımın adını Erzincan Fıratpenspor olarak değiştirip maddi destekle yukarılara taşımayı teklif etti ancak dönemin başkanı bu süper teklifi reddetti nedense kendisi yinede hala maddi manevi her türlü desteği verir ilgilenir adam gibi bi adam kısacası çok mert ve sözünün eri bi insan başkan olmasını çoook isterim ben.....

Beşiktaş'lı

kökten temizlenmeli yönetim yoksa işimiz zorrr

kara kalem

Tuncay ÖZİLHAN gibi bize sınırlama koyduğu taktirde finalde Fenerbahçe ile karşılıştığında taraftar kısıtlamasını kaldırıp bütün salonu Fener'e ayıran bi' karaktersizi bu klüpte görmek biz de ağır yaralar açar.

İhsan KALKAVAN maddi açıdan iyi bi' durumda ve bunu Beşiktaş'a karşı kullanma konusunda çekinmeyeceği de aşikar fakat karizma olarak klüp başkanlığını kaldıracağını sanmıyorum keza siyasi görüşünü de açıkça beyan etmiş olması Başkanlık Mertebesi açısından pek sağlıklı değil.

Fikret ORMAN boş işler başkanlığı olarak düşünülebilir. Muhalefet kanadındayken bile herşeyi eline-yüzüne bulaştırdı. İyi niyetli olabilir ama aman Başkanlıktan uzak dursun.

Murat AKSU bu işlerde neredeyse 'daha dünkü çocuk' klüp emanet edilecek bi' adam değil.

Erol KAYNAR için söylenecek pek şey yok, iyi bi' Beşiktaşlı olduğu aşikar fakat seçilme ihtimali çok-çok az.

Hüsnü GÜRELİ'nin aday olacağını dahi sanmıyorum fakat olası yönetimde mutlaka yeri olmalı.

Hasan ARAT'ı Süleyman SEBA'nın işaret etmesi bile yeter ama aday olacağını sanmıyorum.

Nevzat DEMİR'in bu klübe katkılarını tartışmak dahi ihanet boyutlarında olur fakat tek aday çatısı altında klübü toplamak istemesinden ve bunda diretmesinden ötürü kendi önünü kendisi tıkıyor.

İbrahim ALTINSAY konusunda ise eminim ki bugünün şartlarında Süleyman SEBA'nın o tek oyu Hasan ARAT değil, Süleyman SEBA'ya olurdu. Yöneticilikteki bilgisi, karakteri ve duruşu ile bu koltuğu en çok hak eden insan.

..ve olası İbrahim ALTINSAY başkanlığının bizlere 2. bi' Süleyman SEBA dönemi yaşatacağına can-ı gönülden inanıyorum.
kalem sana akan, kara senin sevdan.

MeLo

Nevzat Demir ya da Hüsnü Güreli !
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

ibanezor

AlAyınA isyAn inAdınA KARTAL!!!

keskinli

sayin sebadan sonrada demistim simdide diyorum
bu takima hasan arat baskan olmali
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

carlito1903

Seba dan sonra aday olmuştu sonra hiç sesi soluğu çıkmadı acaba nerelerde aday olur mu Arat?

keskinli

biraz kirginligi vardir mutlaka ama görevden kacmaz
basaeri gelirmi onunla bilemem ama besiktas degerleri ayaklar altinda cignenmez bu kesin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erkann

Demirören sayesinde kimse yanaşmıyorki başkanlığa gelecek yeni yönetimin
önünü tıkadı önümüzdeki 4-5 sene gelir ipotek edilmiş durumda  inşallah biran önce
giderde yerine hayırlı birisi gelir Fikret Orman veya Hasan Arat olabilir