Ana Menü

Sivasspor’dan Beşiktaş’a mesaj: “PAF takımıyla çıkmayın''

Başlatan akbaba71, Kasım 05, 2007, 16:48:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

BEŞİKTAŞ'I TAM KADRO GÖRMEK İSTİYORUZ

Fenerbahçe yenilgisi sonrası hakemi ve federasyonu protesto amacıyla Beşiktaş'ın bu hafta Sivasspor ile oynayacağı maça PAF takımıyla çıkma kararını değerlendiren Uygun, "Maçtan sonra sinirle söylenmiş söylemlerdir. Beşiktaş büyük bir camiadır ve sahaya öyle çıkmayacaklarını düşünüyorum. Buna inanmak istemiyorum. Hata futbolda herkese oluyor. Hakemler dikkatli olmaya çalışsınlar. Pozisyonları ceza sahasına yakın takip etmeleri gerekiyor. Bizim ise ceza sahasına girmeyen hakemlerimiz var. Futbol artık çok süratli ve hızlı oynanıyor. Biz Beşiktaş'ı sahada tam kadro ile karşımızda görmek istiyoruz. Maç sonrası sıcağı sıcağına söylenmiş sözlerden kaçınmak gerekiyor. Bu kararın değişeceğini düşünüyorum'' dedi.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

keskinli

düsün uygun düsün,numara yapma ama
senin ekmegine yag sürülüyor,sende farkindasin aslinda
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Adriano

İçinden oh ne güzel diyordur kesin.. Dansözlükte, kıvırmakta üstünüze yok..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

gözzde_bjk

E, dogal olarak besıktas paflarla gelsın kolayca yenelım 3puanı alalım dıyemıycegıne gore FAIR-PLAY RUHUYLA yapmıs acıklamasını uygun!
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

carsi52

Bakın şimdiden başLadıLar kıvırmaya
paf takım iLe çıkıLmasını sonuna kadar destekLiyorum
paf takım iLe çıkıLır inşaallah.
Bölünür senin için uykular!

srkozzi

tam kadro cıksalar nolacakkı ruhsuz bızm topcular yıne yenılırler hıc bırı besıktaşlı degıl bıraksınlarda harbı beşiktaş çocukları oynasın hıc degılse yureklerı var

Brestgerfich

PAF takım oynasın bundan sonra.. dün aksam ki ruhsuzlardan ne beklıyoruz. tarihe yazdırdı utanmazlar Beşiktaş'ın adını tarihee
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Anarchy*

bilgehan

ya adam içinden ne güzel PAFlar gelio yeneriz diordur ya resmen kıvırıyo adam
PAFla çıkılmasına tamamen katılıyorum PAFla çıkılmazsa federasyona ve hakemlere boyun eğdiğimizi gösterir

gordu87

uLan 2 hafta sonraa küme düşmeye oynuyacaksınız artistlerr!!
kimsiniz lan siz
nasıl geldik birgün öyle gideceğiz..
beşiktaşlı doğduk beşiktaşlı öleceğiz..