Ana Menü

Söyleşi Cevapları | FaTaL_eRe

Başlatan eRe, Kasım 02, 2007, 00:23:06

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

@Smyrnian Jose
1. Uşakta yaşamanın avantajları ve dezavantajları nelerdir ?
2. Lise hayatında başına gelen bir rezillik varsa en ince detayıyla anlatırmısın
3. Nasıl Beşiktaş'lı oldun ? Beşiktaş ile ilgili en güzel anılarından birisini bizimle paylaşırmısın

1. uşak çooook küçük bir şehir.o yüzden avantajları herşey elinizin altında.alışveriş merkezleri-kafeler-sinemalar vb.
ancak çok kötü yanı da her yerde herkesin tanıdık olması.küçük şehir olduğundan herkes birbirini tanıyor ve bu yüzden yaptığın herşey direk herkese ulaşıyor.
derse girmediğin zaman bile öğretmenlerin nerede olduğunu ders bitmeden duyar.böyle sıkıntıları var.ayrıca dolaşmaya kalkarsan ancak yarım saat sürer :) .
2. valla 1 değil çok rezillik geldi.hangısi en reziliğiydi bilemiyorum ancak bahçenin ortasında c.... diye bir kız arkaşıma ayrılmak istediğimi belirttim.
o da aldatıyor musun diye sordu ? bende o an evet diyiverdim ve herkesin ortasında bir tokat yedim.çok rezil bir durumdu kız ağlayarak yanımdan uzaklaştı ve
bir anda tüm gözleri üstüme çektim.çok rezil bir andı.hadi canım diyen inşallah yaşar :)
3. Beşiktaşlı doğdum Beşiktaşlı öleceğim.Sülalemizde tüm herkes Beşiktaşlıdır.Yani harika bir gelenek.ve bende o yüzden Beşiktaşlıyım.
En güzel anımda 93 sezonunda şampiyon olduğumuzda konvoya çıkmıştık.o sıralar dayımın üstü açık arabası vardı onu o gün için almıştık ve konvoya çıkmıştık o arabayla.
sabaha kadar arabanın üstünde elimde bayrak dolaşmıştım.inanılmaz bir gündü.hala daha aklımda ve özlüyorum o şampiyonluğu.

ere yumuşak gönüllü kin besleyemeyen biri.en kötü yanı insanlara pat diye düşüncesini söylemesi.bu yüzden bir çok arkadaşını zamanında kaybetmiştir.
kendince doğruları olan ve bu doğrularda aşırı inat olan birisi.gösterişi çok sevmeyen ama her zaman ilgi bekleyen birisi.
ayrıca zamanında güvenmenin sonucu kaybeden ere kimseye kolay kolay güvenmez.her zaman içinde bir güvensizlik bulundurur.ve durumdan çok memnundur.
ara sıra çok sinirli arasıra da çok umursamazdır.böyle... :)

3.Yalan söylediğin olduğunda yakalandığın oldu mu?

1.fatal: bir çok anlama geliyor ancak ben ölümsüzlüğü kendime yakıştırıyorum.
eRe: Erdem Remzi Ekşi anlamına geliyor.
ikisinin birleşimi FaTaL_eRe.
2.Aslında buna ne öss den önce karar verebildim ne de şimdi.belki de ideallerim para kazandırmadığı için ancak
dj olmak_bar işletmek_ve spor yazarı olmak çok isterdim.
3.açıkcası çok oldu.özellikle tüm uşak beni taklacı(yalancı) olarak bilir.
bir çok kez dersi kaynatmak için okulda yalanlar ürettim.
bunların en büyükleride ecevit öldü demiştim lise1 deyken ve sınıftan çıkan bu yalanım tüm okullarda yayılmış dersler kaynamıştı bu konuyla.
en kötü yakalandığımda türkiye kupasında uşaksporla malatya eşleşti dedim ve asigo derneklerinde maç organizasyonlarının düşünülmesine kadar neden oldum.
megerse kura ertesi günmüş.kuranın çekilmediği öğrenilince çok sıkıntı yaşamıştım :) bu arada fenerbahçeyle eşleşmişti.

1)forumda en sevdiğim kişi demiyim kişiler
askeRıza - uğur - anıl - deniz - gökhan(usaklı) bunların yeri ayrıdır forumda.(unuttuklarım varsa kusuruma bakmasın)
en nefret ettiğim kişileride burda yazıp ortamı germiyim dimi :)

1.Liverpool :) o atmosferde hem pau çarşı hem uşak çarşı olmasına rağmen ben olamadığım için içimde hırs var :)
2.Artık denizliliyim ancak uşaka giderseniz burdan gelirim sizi karşılamaya.uşakta tarihi dünyanın en buyuk hazınesı karun vardı o da çalındı :)
eğlence olarakta şuan ne desem yeterli eğlenemezsiniz :)

3-  Bir buluş ve ya İcat Yapmak İstesen Ne Olurdu ve ya Ne İle İlgili Olurdu..?

1.pascalın yerinde olsam kapalıdan bir kombine alıp her maç o coşkuyu birlikte yaşardım :) (soruyu yanlıs anlamamısımdır ınsallah)
2.benim demediğim bir şeyi yapmadığım bir olayı söylemis-yapmıs sayılmam.ve arkamdan konusulması bu seylere delı olurum.
3.ışınlama aleti yapmak isterdim.böylece herkes kolayca sorunsuzca istediği yerde istediği zaman olabilirdi.

3)ilk geldiğin maç hangisi

1.ölümsüz anlamına geliyor.
2.aslında çok hoş.çok büyük bir kampüsümüz var.kampüs havası her zaman güzeldir.şirin bir yer denizli bu da okulu güzel kılıyor.
ama 1-3 gibi sinir bir sistem ve de çan sistemi olmadığından okulu bitirmek her yiğidin harcı gibi gözükmüyor okulda.
bir de çok fazla sıcağa alışık değilseniz çok sıkıntı yaşıyorsunuz.
bunların dışında okulda en fazla uşaklı var.denizliliden bile çok uşaklı.toprak muhabbetine bütü uşaklıların tanışması okuda çok buyuk avantaj kılıyor bana.
3.göztepe maçıydı.kale arasındaydım ve karşı kaledeki gölü görememiştim.yıl çoook onceler.

3 beşiktaş aşkı için yaptığın en büyük delilik nedir

1.uşakta beşiktaş faaliyetleri gençler ne kadar çok işkence çekerse o kadar iyi.2 senedir artık herkese tak ettiği anlaşildi ve organizasyonlar başladı.
polar-tshort yaptırılıyor ve universitelerin talebi olursa önemli maçlara gidiliyor.
2.şuan tek planım var universiteyi bitirip hayatımı kurmak.ailem her geçen gün daha da yaşlanıyor ve onlar tutuncak dalken hayatımı kurtarmalıyım.
3.lisede sınavımın olduğu bir gün ailemden ve herkesten habersiz saat 8 de okula gidiyorum diye çıkıp ehliyetsiz bir şekilde arabayla denizliye gitmekti.
sonra gece geç gelince tek ayak üstünde 40 yalan uydurdum ancak o maçta uzaktanda olsa sergenin 90 a giden gölünü gördüm ya o yetti bana :)

3-besiktasta yönetici olsan neleri degistirirdin?

1.sadece kendim olmak.yalandan dolandan bir şeyler yapmadan kendi içimden gelenle kendi doğrularımla yaşamak.
2.inanılmaz azdır uşakta beşiktaşlılar.ancak işte böyle rüzgara kapılmayan sadece gerçek beşiktaşlılar vardır.ve hepsi birbirinden fanatiktir.
3.öncelikle beşiktaşta parlayan yıldızların para olarak görulmesını degıstırırdım.altyapıya daha fazla yonelıp o yıldızları-besıktaslı yıldızları takımın kemıgı olarak kullanırdım
bence basarı ıstıkrardan dogar.ve ertugrul saglam gıbı saglam bır besıktaslıyı takımın basına getırırdım.pahalı yabancı transferlerın adını buyuk basarılar gelmeden agzıma bıle almazdım.
boylece en az borcla gercek besıktas ruhuyla mucadeleyı saglardım.basarı elbet gelıcektır ve ıste o basarılarla takımı dunyada da ıyı yerlere getırmeye calısırdım.

3-ilk gittiğin maçta başından geçen güzel bir anın var mı?

4-+kankam olmakdan mutlumusun? joker soru buda

1.ailem.
yeğenlerimin büyümesi ve onlara hayatlarında yardımcı olmak.
daha yaşamadığım çok şeyin olduğunu düşünerek daha çok güzellikler göreceğimi düşünmem.
2.beni tanıyan ve beni bilen herkese göre sağlam beşiktaş taraftarıyım.
beşiktaşlılık diyince aşk geliyor aklım[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz]arşılıksız sevmek sadece renklere aşık olmak geliyor.başarılarda şımarmamak.inanmak.takımına her zaman inanmak geliyor beşiktaşlılık diyince aklıma.
3.şimdiye kadar gittiğim bütün maçları kazandık.o yüzden ilk gittiğimde de o çok güzel bir anıydı.golden sonra tanımadığım insanlarla sarmaş dolaş olmak kolkola girmek arkamda ki adama çak yapmak
çok entresan ve güzel gelmişti.ama entresandır ki güzel anı olarak maç çıkışında otobüsümüz taşlanmış benim yanımdaki cam kırılmıştı.sonra gece uşaka döndüğümüzde tüm şehri ayaklandırmıştık tezahuratla.bu çok güzeldi.

4.forza erDemet.başka söze ne hacet.

3. Ask acisi cektin mi? Yada cekiyormusun ? biraz anlatirmisin

1.İnternete girince öncelikle msni açarım ama genelde kimseye bişi yazmam.bugünler de girer girmez haber sayfası açıyorum ancak normalde önce ya buraya bakıyordum ya da sözlüğe.
2.Türkiyede aklıma hiç bir takım girmiyor.Ancak kayserispor en yakını.o da bazı şeyleri başarma inançlarından.ama avrupa da manu hayranıyım herhalde manu yu tutardım.
3.Aşk acısı çektim.Hayatımın en kötü günleriydi.Aşık olduğum kız benden ayrılıp en yakın arkadaşımla çıkmıştı ve bu bana çok koymuştu aşıkken olanlar.psikopata bağlamıştım açıkcası.
elimde hiç bir zaman onu unutmamak için sigara söndürdüm okula rapor aldım haftalarca gitmedim onu görmemek için.ailemden uzaklaştım.her gece evinin önünde sabahladım.evlerinin önünde okul vardı
yere ismini yazmıştım.sürekli uzaktan takip ettim tabi içimde burukluklarla.tüm insanlardan soğudum.ve 1-2 yıl içinde o aşkı bitirdim.artık aklıma gelince hem sinirleniyorum hem onu çok özlüyorum ancak
geçmişte bir anı olarak kaldı o ve elimdeki iz.

soru soran herkese ve bana bu şansı veren ihsan abiye teşekkür ediyorum...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Gülçin 1903

teşekkürLeR eRdem çok güzeL bi söyLeşi oLmuş :)
beşiktaş'm oLLeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Non Mollare Mai

edit

eRe

www.erdemeksi.com

Dem@

güzel bir söyleşi olmuş yüreğine sağlık

eRe

www.erdemeksi.com

[KralKartal]

Tesekkurler erdem... guzel bir soylesi.. cevaplarda uzun :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eyup1903

yuNuS1903

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

www.erdemeksi.com

CHEm !

teşekkürler ere
bizde de çan eğrisi yok (:
Allah kitap Beşiktaş

eRe

Alıntı yapılan: CHEm ! - Kasım 06, 2007, 11:26:11
teşekkürler ere
bizde de çan eğrisi yok (:

sanada kolay gelsın kardesım :D
www.erdemeksi.com

Simurg

teşekkürler cevaplar için güzel bi söyleşi olmuş :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..