Ana Menü

Ziya Doğan istifa etti!..

Başlatan eRe, Ekim 22, 2007, 14:05:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Trabzonspor'da geçen sezonun 5.haftasında Brezilyalı Sebatiao Lazaroni'nin kovulmasının ardından 2. kez göreve getirilen Ziya Doğan, istifa etti. Sezon başından bu yana eleştiri oklarını üzerinde toplayan Doğan, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas'la birlikte düzenlediği basın toplantısında istifasını açıkladı.

Trabzonspor'da hafta sonu 2 – 0 galip durumdayken 3 –2 kaybedilen Beşiktaş maçı bardağı taşıran son damla oldu. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Beşiktaş maçı sonrası Başkan Nuri Albayrak ile görüştüğü ve tecrübeli teknik adamın görevinden ayrılması konusunda görüş birliğine varıldığı öğrenildi. Yönetim içindeki tepkileri bugüne kadar dindiremeyen ve Doğan'ın adeta tek destekçisi durumunda kalan Albayrak'ın da Doğan'a kalması yönünde hiçbir ısrarda bulunmadığı belirtildi. Dün akşam yapılan son görüşmelerin ardından bu sabahki antrenmana çıkmayan Ziya Doğan, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas'la birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Zeyyat Kafkas, Ziya Doğan ile yönetim kurulu olarak bir görüşme yaptıklarını belirterek, "Hocamızla Trabzonspor'un daha ileriye gitmesi adına yollarımızı ayırma kararı aldık. Yeni bir kan değişikliğinin, yeni bir heyecanın Trabzonspor'a daha iyi geleceği kanaatine vardık. Bunu birlikte açıklamak istedik, Ziya Doğan Trabzonspor için iyi işler yapmıştır. Bugün bıraktığımız gündeki düşüncelerimiz de aynıdır. Hocamızın önü açıktır. İleride tekrar yolumuz kesişebilir. Görevden alma söz konusu değil. Yaşanan bir süreçte saha sonuçları kötü ama burada tek suçlu Ziya Doğan değil. Osman hocaya devam et dedik oda ekip anlayışı içinde devam etmek istedi. Şu anda takım kaptanı çalıştırıyor ama akşam takımın başında bir idman yaptıracak birisi olur " dedi.

Ziya Doğan da, ayrılma kararını yönetimle birlikte aldıklarını belirterek, "Trabzonspor'u aldığım dönemde yeni bir oyuncu kadrosu oluşturduk. Geldiğimde bıraktığım Trabzonspor ile çok farklı bir kadro olduğunu gördüm. Biz bu zamanı çok kısa tuttuk. Başlangıç sıkıntılı oldu. Çok büyük kaoslardan çıktık. Şu anda Sivas maçının üç puanını koyduğumuzda liderle beş puan fark var. Bugün itibari ile 8 puan fark var. Çok karamsar olmamamız gerektiğini söyledik. Burada yönetimle olsun kendi aramızda olsun bazı sıkıntılar yaşadık. Maçtan sonra başkanımızla konuştum, sonra yönetim kurulu ile görüştüm ve yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bugün itibari ile şunu söyleyebilirim; asla bir takımdan ayrıldıktan sonra o takım aleyhine demeç verdiğimi duymayacaksınız. Ben burada söz veriyorum, iyi kötü günlerimiz oldu ama mazeretlere sığınarak kimseyi suçlamam. Ben suçlayacak insan bulursam bunu insanın yüzüne yaparım. Bugün itibari ile Trabzonspor camiasına başarılar diliyorum. Halkın güveninin benden yana olduğunu biliyorum. Çünkü zaman zaman yanlış aksettirilsede küçük gruplar gitmemi istedi. Buradan çok iyi izlenimlerle bir antrenör olarak her şeyimi verdiğimi düşünüyorum. Kulübümün menfaatlerini herşeyin üzerinde tuttuğumu biliyorum. Bu takımda öyle çokta karamsar bir hava yok. Yeni gelen bir hocaya da başarılar diliyorum. Yönetim kurulu ile bir araya geldik. yardımcı hocaların durumunu söyledim. Genelde yeni bir hoca gelene kadar devam edebilir dedik. Yönetim kuruluda osman hocanın kalıp devam etmesini istedik. Ancak Osman hoca bunu kabul etmediğ için bugün itibari ile Kaptan Hüseyin ile devam etti. Osman hoca kendi isteği ile çalıştırmadı. Burada bulunduğum süre içerisinde bize gerçekten destek veren insanlara teşekkür ediyorum. Zaman zaman önemli dirençler gösterdim. Herkes Ziya Doğan sabırsız diyor ama ben yaşanan sıkıntılar karşısında bir direnç gösterdim. Bazı insanlar tazminatın olduğu yerde bile üste para verip gitmiştir. Böyle bir tazminat söz konusu değil. Bırakmamanın nedeni tazminattır denildi ama böyle bir şey söz konusu değil. Birlikte konuştuk, karar verdik ve istifa ediyorum. Bordo-Mavili camiaya bundan sonra başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak : DHA
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

erdinc1926

o kadar baskıdan sonra istifa etmesi normal zaten
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Non Mollare Mai

Oldukça normal ve yerinde..

Ama 2 sene sonra yine başına gelirse Trabzon'un kimse şaşırmasın.
edit

[KralKartal]

yazik olmus...ziya hocadan iyisini mi bulacaklar?
bu trabzonda bir sorun var, kac hoca geldi gecti haal bir icraat yok..

sabirsiz taraftar ve yonetimle birsey olmaz..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

banumansiz

gelmez geri 2sene yada 5 sene gelmez artık...
ama çok yazık olmuş.. üzüldüm doğrusu

ve gülümse şimdi... ;)

k@rt@l

utanın be utanın ruhsuzlar sürüsü

carsi52

İstifa etmesi çok normaL.
Bende bu kadar baskı aLtında kaLsaydım bende istifa ederdim.
Bölünür senin için uykular!

akbaba71

Teknik Direktör Ziya
Hasta ettin bizi ya
Azcik onurun varsa
Karar ver istifaya
Teknik Direktör Ziya
Takti ön liberoya
Neredeyse tüm takimi
Defans sürer sahaya
Teknik Direktör Ziya
Bu senin eserin ya
Koca Trabzon sayende
Döndü rezil rüsvaya
Teknik Direktör Ziya
Herkesi küstürdün ya
Syzmek senin yüzünden
Dönmüstü Polonya'ya
Teknik Direktör Ziya
Taktin sen Musampa'ya
Hazir değildir deyip
Almaz onu kadroya
Teknik Direktör Ziya
Engelsin Yattara'ya
Seyretmedik sayende
Biz onu doya doya
Teknik Direktör Ziya
Geldin tekrar imzaya
......
Basari senle rüya
Teknik Direktör Ziya
Sampiyonluk bir rüya
Senle bu takim ancak
Oynar ligde kalmaya

istedikleri olmuş ts nin
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

bu sefer kurtaramadı paçayı ziya hoca hep bizi yenip yırtıyodu ama bu kez olmadı ....

siyah

istifa istifa istifa yönetim İSTİFA