Ana Menü

Bir ricam olacak

Başlatan erdibatmaz, Ekim 21, 2007, 20:13:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

bazı konular açılıyor foruma ama bunlar siliniyor veya kilitleniyor bunların tartışılmasına izin verilmiyor oysaki konu açık olduğu sıralarda forumda online olmayan kişilerinde belki söylemek istedikleri vardır .

konular hep havada kalıyor oysa ki tartışıp haklıyı haksızı belirleyip ona göre fikir sahibi olsak karşımızdakini anlasak daha güzel olacak
mesela bu bölümde bir kaç konu kilitli belki bir şeyler söylemek isteyen arkadaşlar vardır eğer kilitliyse neden silinmiyor hala orda bekletiliyor açık kalsınki insanlar bende böyle düşünüyorum deyip fikirlerini söylesinler.

ayrıca bir kişi bir istek yaptığında veya birşey önerdiğinde hemen uygulamaya konuluyor ama diğer üyelerinde görüşleri alınsa
"tamam zaten kapatmayı düşünüyoruz" yerine üyelere sorup gereken yapılacaktır dense çok güzel olacak hiç değilse bir anket yapılsın

saygılarla

bazıları tartışmayı bilmiyor hak veriyorum ama yinede tartışılması lazım
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Non Mollare Mai

Forum Kurallarına göre siyaset yasaktır.
Bazı açılan ve daha sonrasında silinen konular siyaset içermiyor ama yapılan yorumlar ve gidişat bunu gösteriyor.
Bizde bunu görüp engel oluyoruz.
Geçmişte bu yüzden çok kişi ceza aldı ve güncel bölümü kapatıldı. O Yüzden bu tür tartışmaların önüne geçiyoruz hemen..
Forumda değişik düşüncesi olan bir çok insan var.
Ama biz ortak nokta olan BEŞİKTAŞ'ın konuşulup tartışılmasından yanayız.

edit

[KralKartal]

Anil anlatmis olayi..
Bazende diyorlar ki, BASLIK kilitlendi ama 30 post atilmis..
olabilir ama son mesajlara baktigimizda ilerde tartisma olacagini dusundugumuz
konularida kilitliyoruz..
Acik durdugu zaman, o tartismayi yaratanlara ceza verilecek...bizlere degil..
bundan sonra kilitlemesek, forumda bir cok kisi no post alir..

mesela bu bölümde bir kaç konu kilitli belki bir şeyler söylemek isteyen arkadaşlar vardır eğer kilitliyse neden silinmiyor hala orda bekletiliyor  DEMISSIN

haklisin...ama burda soru soruluyor ve sorularin cevabi verildiginde konu bazen hemen bazende bi kac gun veya hafta sonra kilitleniyor..
Ordan neden silinmiyor dersen, bu soruyu sormak isteyenler o kilitli basliga bakip cevabini bulurlar diye
silinmiyor, yoksa 10 kere ayni soru soruldugunda, 10 kerede ayni cevabi bizler vermekten yoruluruz
sizde bunu okumaktan...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

kara_kartal_78

eVet benim de bir önerim olcak 1.multimedyada yeni tezahüratlar hemen yüklen miyo artı heelleeee liveeerpool maçınn vidioları manyak deşarz oluyorum yaaa o yüzde youtube de izliyorum ne gerek varr youtubeyi reklam yapmayaa.Bu yüzden telefonuma indirmek daha kolay olurr siz ne dersiniz