Ana Menü

Söyleşi Cevapları | Smyrnian Jose

Başlatan Non Mollare Mai, Eylül 25, 2007, 21:03:04

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

özlemTA 

1)bu aşk seni deLiRtti biLiyoRum! sadıksın aşkına ;) Beşiktaşa oLan bu aşkı üç keLimeyLe ifade etsen ne deRdin?
2)en fazLa pişmanLık duyduğun an nediR? (büyük ihtimaLLe biLdiğim biRşey çıkaR ;D )
3)benim hakkımda ne düşünüyoRsun? (düRüst oL ;D )

1- Kelimelere sığacağını tahmin etmiyorum. Hele ki 3 kelimeye.. :)
Ama şöyle özetleyebilirim ; Tapıyoruz , Seviyoruz , Aşkından kahrolduk biz geberiyoruz. :)

2- Keşkelerle yaşamayı sevmem aslında. İnsan yanlışı yapacak ki ders alacak ve doğruyu bulacak.. Ben böyle düşünüyorum.
Ama bazende bu yapılan yanlışlar insanı çok üzebiliyor. Bunlardan bir tanesini en son birlikteliğimde yaşadım.
Şu an aramız oldukça iyi birbirimizi seviyoruz ama zamana bıraktık. Gerçekten ağır sözler sarfetmiştim.

Üç Aydır ayrıyız aslında ama pek ayrı olduğumuz söylenemez. :) Yani birlikteyken yaptığımız herşeyi yapıyoruz.
Birlikteyken buluştuğumuz kadar olmasada hala buluşup gezebiliyoruz. Yani herşey oldukça güzel.
El ele tutuşmak birbirine sarılmaksa birliktelik varsın ayrı olalım.
Birbirimizi seviyoruz ya o yeter. :) Ama yinede o gece yaptıklarım için çok pişman oldum..

3- Canım , Kanım , Kardeşim , Sırdaşım , Herşeyimi hiç çekinmeden söyleyeceğim kısaca herşeyimsin.
Allah iyiki bana senin gibi bir dostu kazandırdı. Çok zor bulunur senin gibileri. Harikasın canımsın. :)
İnsanın her zaman her halinde yanında birinin olduğunu ve olacağını bilmesi çok süper bir duygu.
Her zaman yanımda olacağını biliyorum. Keza bende her zaman yanındayım.
Seviyorum seni kardeşim.. ;)

keskinli

1- izmirde yasamanin artilari ve eksileri nelerdir?
2-gelecegin hakkinda fikirler olustumu,yoksa bu düsüncelere hic girmedinmi daha?
3- kralkartal(kralcarsi) sitesiyle nasil tanistin,burada kalici olmanin sebepleri nelerdir?

1- Artılarından başlayalım.

Öncelikle en büyük artısı tabii ki bayanlarımız. :P
Şaka bir yana pek trafik sorunu yok. İstediğin heryere rahatlıkla ulaşabilirsin. Havası , denizi insanı ferahlatıyor.
Ankara'yıda gördüm İstanbul'uda ama en rahat yaşanılacak ve tatilini yapabileceğin yer izmir.
Bu yüzden şanslı hissediyorum kendimi. Seviyorum İzmir'imi.

Eksi yönlerinide şu şekilde söyleyebilirim.
En büyük eksi yanı tabii kide Beşiktaş.. Maçlara gitmek malesef İstanbul'dakiler kadar kolay olamıyor.
Senede maddi imkanlar el verdikçe en fazla 6-7 maça gidebilirsin.
Nereden baksan maç biletiyle birlikte 150 Ytl'e patlayabiliyor. :)
E öğrenciyiz bu parayı her zaman karşılayamayız. Başka ihtiyaçlarımızda oluyor doğal olarak.
Bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum Beşiktaş konusunda..
Başka eksilerine gelecek olursak sosyal aktiviteleri gösterebilirim.
İstanbul'a göre daha az aktivite var. Aktiviteden kastım gerek tiyatro gerek konser gerek maçlar daha az malesef.
Gezebilecek yerler var ama yine İstanbul'a göre oldukça az ve kısıtlı.
İstanbul'la kıyaslamış gibi oldum biraz. :)
Herşeye rağmen izmir'de yaşadığım için memnunum.

2- Gelecek hakkında planlarım elbet ki oluştu. Yaşım itibariyle artık düşünmem gerekli.
Kesinlikle ve tek hedefim spor akademisi. Bunun yanında çok iyi sol stoperim. :)
Kendini övmek gibi olmasın ama futboldada bir geleceğim var.
Allah sakatlık vermezse bir yerlere geleceğimi düşünüyorum.
Spor akademisi konusunda aslında bu sene bile girebilirdim öss puanım yeterli.

Ama tek sorun Lise 1 den kaLan derslerim. 3 dersim kaLdı maLesef.
O Sene devlet bizi geçirdi. Liseler 4 sene olacak diye.
10 Tane zayıf dersi olan bile geçti. Bende sınıfta kalacakken devlet baba sağ olsun geçirdiler. :)
Aslında iyilik mi oldu kötülük mü bilinmez.
Ama gerçek olan tek şey 3 tane dersimin kaldığı.
Bunlar ne diye sorarsanız ; Matematik , Fizik , Kimya. ;D
Girdim girdim 2 sene veremedim. Bu sene şubatta tekrar giricem. En azından 2 dersi vermem gerekli.
Bunun için çok sıkı çalışmalıyım. Bu 3 ders en büyük engelim. Verdiğim takdirde üniversite çok rahat okurum.
Dediğim gibi spor akademisi olacak buda. Beden öğretmenliğini düşünüyorum.

3- İlk eve internetim geldiği zamanlar bundan tam 3 sene önce aldım interneti hemen google'a yazdım Çarşı diye. ;D
Baktım kralcarsi.com gözüme çarptı ismide hoşuma gitti girdim baktım o zamanlar forum nedir bilmiyorum.
Bir sürü konu var millet yazıyor falan çok ilgimi çekti.
Hemen üye oldum ilk başlarda pek online olmadım o zamanlar menajer oyunlarına sarmıştım. :)

Gece gündüz oynuyordum. Herneyse 1 sene falan böyle arada girip bakıyordum yazıyordum falan öyle geçti.
Bir gün girdim sohbet konusunda baya sıcak bir ortamla karşılaştım.
Daha sonrasında insanda hastaLık yarattı ve bugünlere kadar geldik.
Kalıcı olmama sebep herşeye rağmen kavga falan ediyoruz arada ama buradaki dostluklar.
Ve tabiki alışkanlık. 1 gün girmiyim kendimde eksiklik hissediyorum sanki.
İyiki tanımışım..

prodigy

1-BeşiktAŞK aşkı için ne yaptın? örn: arkadaşım da kalıyorum diyip de  arkadaşlarla deplasman maçına  kaçtın mı hiç? böyle  tatlı bir anın var mı?bizimle paylaşabileceğin.
2-Hayatında olması gereken ve vazgeçemediğin 3 şey nedir?
3-seni mutlu edebiLeceğini inandığın ve hayllerinde yaşattığın biri var mı?( özel oldu ama ) dürüst ol ;D

1- Hemen anlatayım. Ama inönü değil malesef.
100. Yıldaki denizli maçına gitmiştim bu şekilde. ( Denizli'deki )
Yaş 13-14 civarı mahalledeki benden 4-5 yaş büyük abiler maça gidiyolar.
Maçtan bir gün önce abi dedim benide götürün. Baban izin verirmi falan dediler ben hallederim onu tamam o zaman gel dediler.

Neyse babama maç günü sabahı
'' baba bugün arkadaşıma gidebilirmiyim bütün arkadaşlarda orda oyun oynayacağız bugün. Gece 12 gibi gelirim. ''
E yaşımız ufak izin vermiyor babam HAYIR dedi sert bir şekilde.
Sonra topladım bizim mahalledeki arkadaşları. Benim yaşımda hepsi 6-7 kişi.
Dedim gelin babama bu akşam kaanlarda oyun oynayacağız işte geceye kadar kalsın falan diyin.
Arkadaşlarda tamam dedi geldiler. Babam onları öyle görünce dayanamadı tamam hadi git dedi ama dikkat edin.
Arkadaşlara teşekkür ettim sonra gittim direk abilerin evine.

Neyse öğlen saat 12-1 yola çıktık abilerin yarı yolda aklına geldi sormak ;
'' - babandan izin aldın değil mi len kerata ?
- Arkadaşımda kalacağım dedim abi lütfen söylemeyin ;D
- Vay kerataya bak ya helal len sana '' deyip gülüştüler.
Maçıda yenmiştik muhteşem bir gündü.
Gece 12 gibi geLdik izmire direk arkadaşa gittim orda uyudum diğer arkadaşlarla.
Babam ertesi gün neden onlarda kaldın diye baya kızdı ama kimin umrunda... :)

2- Beşiktaş'ım , Ailem , Dostlarım..
Bunlar yanımda olduğunda zaten insan mutlu oluyor.

3- Bu kişiden kastın aşksa evet var. İsmide Ceren Ceren Ceren. :)

Gökhan Davulcu

1- Buraya üye oLmadığını düşün, bizLerLe tanışmadığını feLan.. şuan nette ne yapıyor oLurdun? bir başka BJK sitesi mi yoksa bambaşka bir yerLerde mi takıLırdın :)

2- Şu dünyada kafanı en çok kurcaLayan oLay nedir? neye anLam veremezsin

3- Forumda bir kişiye modLuk verebiLme yetkin oLsa kimden yana kuLLanırdın.

1- Herhalde başka bir Beşiktaş sitesi olabilirdi.
Ama bu kadar aktif olacağımı sanmıyorum. Buranın ayrı bir havası var.

2- Kafamı en çok kurcalayan şey tabiikide geleceğim.
Anlam veremediğim şey ise hayat.
Uğraşıyorsun hayatta bir yer edinmek geçimini sağlamak için geceni gündüzünü karıştırıyorsun bir gün öleceğini bile bile..
Bilmiyorum bu şekilde düşündüğümde  anlam veremiyorum..

3- Güzel bir soru. :) Ama sanırım volkan abi ( kara kalem ) olurdu.

Bonus sorun için vakit kaybetmeye gerek yok sanırım. ;D Klasik gökhan esprileri. ;D

AdRiAnOoO

1) Derbi maça geliyormusun pederden izin çıkarsa ? ;D
2) Aşk, Meşk işleri nasıl gidiyor ? Eskileri unutabiliyor musun, artık kafaya takmıyorsundur umarım ?

1- İzin konusunu aştım artık. :)
İş maddiyata bakıyor sadece. Eğer para durumunu ayarlayabilirsem rahatlıkla gelirim ve görüşürüz umarım.

2- Aşk meşk işleri yukarıdada dediğim gibi 5 aydır çok sevdiğim biri var.
Ayrıyız acı çekiyorum bu yönden ama onunda beni sevdiğini bilmem beni rahatlatıyor.
Unutmaya çalışmadım hiç bir zaman çalışmamda. Kafaya baya fazla takıyorum onu. :)

Gülçin 1903

1-hadi bi lise anını anLat ama 9/G ve 11/G den  oLsun 10/G den anlatma o zaman ben yoktum
2-hani dönüm noktamız oLuR bazı zamanlar çok yalnız hissederiz kendimizi hiç bu durumda oLdunmu ? neden ?
3-uğuruna inandığın her herhangi bi eşyan varmı ? varsa nedir ?

1- 9/G den bir anı : Tarih sınavı oluyoruz. Ama yok yapamıyorum bir şey. Önümdeki arkadaşlar ( berkin , ahmet ) haldır haldır yazıyorlar sinir oldum.
Hocada çakal yok bakamıyorum çocuklara.
Ama mutlaka bu sınavdan en az 70 almam gerekli yoksa kalıyorum tarih'ten.
Sınavıda son ders oluyoruz o zamanlar hava erken kararıyor.
Işıklar açık sınıfta dışarısı tam kararmamış ama ışığı kapatsak sınıfın duvar kenarı gözükmez.

Herneyse bende cam kenarında oturuyorum. Tak dedi elektrikler gitti okulun tam sınavda.
Allah dedim n'oluyoruz sınıfın duvar kenarısı gözümüyor. Ama ben cam kenarındayım az bir şey aydınlık geliyor.
Berkin kağıdını aç dedim millet bağırıyor hoca onları susturmaya çalışıyor falan.
Aldım bir güzel 6 soru geçirdim. Kendimde 2 tane yapmıştım.

Neyse zaten zilin çalmasına 7-8 dakika falan vardı. 6 Soruyu öyle bir geçirdim ki 1 soruyu 15-20 saniyede yazdım.
Sınıfta karmaşa dindi yavaş yavaş hoca karanlık yere bakıyor sürekli Kopya çekmesinler diye.
Sonra zil çaldı hoca topladı kağıtları o sınavdan 70 aLdım.
Hoca sınavı geçerli saydı ama normalde 3 sınav oluyorduk bir dönemde ama bir sınav fazladan 4 sınav yapmıştı. :)

11/G : Ya bu sınıf tam bir makaraydı. Hangi dakikasını anlatabilirim ki anı olarak. Muhteşemdi tek kelimeyle.
Derste yaptığımız meksika dalgalanmasınımı anlatıyım halay çektiğimizimi derste şarkılar söylediğimizi yoksa kağıt savaşı yaptığımızımı. ;D
Böyle bir sınıf yüzyılda bir gelir bence. Hababamdan sonra gördüğüm en baba sınıf. ;D
Her dakikası gır gır şamata süperdi ya..
Çok özLedim şimdiden..

2- Her insanın mutlaka olur. Benimde çok oldu. Nedeni yok yani var tabii kide ama o zaman canım neye sıkılmışsa ona bağlı.
Ya sevdiğim kızdan ötürüdür ya arkadaşlarımdan ötürü yada başka bir şey.. O ana bağlı.. :)

3- Uğuruna inandığım bir eşyam yok aslında. Ama benim için çok kıymeti olan eşyalarım var.
Beşiktaş atkımın yeri ayrıdır bende. Aynı şekilde tişörtüm var bir tane oda öyle. Ve küpem var bir tane.
Bunlar hep hayatımdaki özel insanlardan gelen hediyeler.
Uğruna inandığım eşyam yok yani. :)

Schweinsteiger

Beşiktaş kötü olduğu zaman isyan edip bırakacak konuma kadar gelir misin ? Yoksa sabredip zamanamı bırakırsın ?

1- İnsan Aşkından vazgeçebilir mi sence ? :)
Takım tutmuyoruz ki sadece. Aşk yaşıyoruz.
Bu yola koyduk başımızı davamızın uğrunda gidiyoruz.
İster dünyada almadığı kupa kalmasın ister küme düşsün bir şey farketmiyor benim için.
Elbet ki başarı geldiğinde çok mutlu oluyoruz ama olmasada farketmez.
Ben Kartal'ımı yaralıyken daha çok sevdim diyebilirim. :)

Simurg

1) Hiç büyük konuşup yanıldığını anladığın oldu mu?
2) Rezil olduğun bir olay varsa anlatır mısın?
3)Şarkılarında kendini bulduğun bir sanatçı var mı?

1- Evet oldu malesef. :) Geçen inönü'de fenere 1-0 yenildiğimiz maçtan önce sınıfta kesin yenecez oğlum sizi deyip şampiyonluk şarkıları söylüyordum.
Ama olmadı ne yazık ki. Ertesi gün okulda baya dalga geçilmiştim. :)

2- ooo var oLmaz mı :) ooo dediysem öyle çok yok ama gerçekten rezil olmuştum.
Lise 2 deyim sabah erkenden kaLktım okuLa gitmek üzere.
Sabah 6'yı gösteriyor saat. Neyse kahvaLtımı yaptım giyindin jolemi sürdüm parfümümü sıktım 2 tanede defter aldım çıktım güya okuLa. ;D
Herneyse o saattede başka liseye giden 5-6 kız geliyor ileriden baktım güzeller falan e bende havalandım bi şöyle yürüyorum.
Havada baya bir soğuk. Yağmur yağmış gece yerler buz tutmuş. ( Gülmeye başladığınızı tahmin edebiliyorum. ;D )

Kızlar bana yaklaştı ileriden üstüme doğru geliyorlar. Arada en fazla 20-30 metre var.
Baktım süzmeye başladım kızları şöyle keskin bakışlarla.
Yerede bakmıyorum ki. İyice yaklaştık artık 7-8 bilemedin 10 metre var aramızda.
O Lanet olası su tam buz tutacak yeri bulmuş.
Buza bir bastım ben taklaaaaaaaaa ;D ;D
Kızlar yanımdan kıs kıs gülerek geçtiler.
İçlerinden biri kaldırdı birşeyin var mı diye gülerek bende kızardım morardım yok birşeyim sağol dedim yürüdüm ağlayacaktım nerdeyse.

Bir daha o yoldan giderken hep baktım kızlar geliyorsa yolumu değiştirecektim.
Ama nedense o günden başka hiç göremedim. Düşeceğim gün geçtiler şansa.. ;D

3- Kesinlikle Emre aydın ve bir o kadarda yalın..
Emre aydın muhteşem bir isim gerçekten.
Her şarkısında kendimi buluyorum. Şarkılarının her sözünde ayrı bir anlam var.
Yalında aynı şekilde..
İkisinede hayranım feci bir şekilde.. :)

noumAyberk

1)Ah ulan şuan İzmirde omicaktım diye en çok isyan ettiğn vede iyikide şuan İzmirdeyim dediğin 2 tane olay anlatırmısını
2)İlk gittiğin maçta neler hissettin ve anın varsa anlatırmısın
3)Forumda unutamadığın bi olay

1- Ah ulan şu an izmir'de olmayacaktım dememin tek sebebi Beşiktaş olabilir. :)
Her maça gidip gelemiyoruz uzak malesef..
İyiki İzmir'deyim dememin sebebide yaşam koşulları ( Trafik , kalabalık , gürültü ) diyebilirim.
Suç oranı İstanbul'a göre daha az ve insan ulaşmak istediği bir yere izmir içinde en uzak yer olsa bile en fazla 45 dakikada gidebilir.
Eğlenmek içinde fazla yer olmasada yeteri kadar var. Çıkıp gezmek istediğinizde imkan fazla sayılır.

2- İlk maça gittiğimde ( 100. Yıldaki gs maçı inönü ) gerçekten kalbim öyle hızla atıyordu ki bir yandanda aşırı duygulanmıştım.
Tarifi imkansız muhteşem bir duygu.

3- Malum kişinin fenere imza attığı gün Halil Adminin küfürü serbest bırakmasını unutamam. ;D ;D
Hatta küfür etmeyene ceza vericem demişti. ;D
O Zamanki halimizle hiç komik gelmemişti ama şuanda hatırladıkça çok gülüyorum.

erdinc1926

1) yalan söyler misin?
2)beşiktaş hakkında en güzel bir hikayeni anlatır mısın?
3)neden beşiktaş ?

1- Yalan söylemekten gerçekten aşırı derecede nefret ederim. Her zaman doğruları söylerim. Etrafımdaki beni tanıyanlar bilir zaten.

2- Şöyle bir anımı anlatıyım. Geçen sene bayan basket Türkiye kupası izmirde düzenleniyor ve finalde fenerle karşılaşacağız.
Herneyse maç günü geldi çattı. Maça hazırlanıyoruz bornova küçükpark Çarşı izmir'in toplandığı yer.
Pankartlar yapıldı. İçeri alınmayacağını bilmemize rağmen meşaleler alındı. Herkes maç öncesi enerji depoluyor.
Herkesin elinde yiyecek içecek bir şeyler maça daha 5 saat var.

Herneyse herkes tam kadro hazır çıktık yola.
Metroya bindik. Normalde bir kişinin duracağı alanda 3 er 4 er duruyoruz. Kabine öyle bir sıkıştık ki anlatamam.
Terliyoruz deli gibi. Birde ordan biri meşale yaktı. ;D Hareket ediyor kabin birde meşalenin dumanı içeride tezahuratlar falan resmen ,
kendimizden geçtik , delirdik. Metrodan çıktık gfb izmirle karşılaştık. Başladı kovalamaca. Onlar kaçıyor biz kovalıyoruz.
Yakaladığımızı indiriyoruz falan sonra oradan polisler bir çıktı başladı sağlık koşusu.

Herneyse sonra girdik salona salonda ayrı bir atmosfer tezahuratlar muhteşem bir hava. Fenerliler bize hareket yapıyor karşı tribünden.
Maçı kaybettik fenerliler bağırıyor , çık bakalım çık bakalım dışarıya çık bakalım emaneti gör ... vs.
Çıktık dışarıya herkes sinirli fenerli arıyoruz.
Caddede baktık karşıdan geliyor 20-25 fenerli. Pustuk bir yere. Yaklaştılar bi çıktık bunlar şaşırdı sonra bir kaçı kaçtı aramıza aldığımızı ,
fena yaptık. Herneyse sonra polisler geldi topuk yaptık falan sonra eve gittik. :)
Beşiktaş'la ilgili bir anımdan çok tribün anısı oldu ama idare et. :)

3- Neden Beşiktaş sorusunun cevabını veremedim. Yok bu sevdanın bir tarifi..
Ama nasıl Beşiktaş'lı oldunun cevabını verebilirim..

Babam çok koyu galatasaraylıdır.
Dayımda bir o kadar koyu Beşiktaş'lıdır.

Benim doğmama yakın dayım almanya'dan izne gelmiş.
Herneyse ben doğar doğmaz dayım bana Beşiktaş bebek elbiselerinden Beşiktaş formalarına kadar almış.
Hatta ayakkabım bile Beşiktaşlı keza hala duruyo bebek ayakkabım.
Anneannem bana kazak örmüş BJK yazan siyah beyaz bir kazak..

Babam o sıralar nasılsa cimbomlu yapcam ben onu konuşmaya başlayınca siz şimdi eğlenin diye dalga geçiyormuş.
Dayım Almanya'ya gidip 2 sene gelmemesine ve babamın sürekli bana cimbombom dedirtmeye çalışmasına rağmen inadına katal diyormuşum.
Kartal diyemiyoruz haliyle ufakken katal katal diyormuşum. ;D
Babam daha sonrasındada çok uğraşsada Beşiktaş'lı doğup Beşiktaş'lı büyümüşüm.

Şimdilerde dayıma ne kadar teşekkür etsem azdır..

Elerosse

1-)Kim,Kiminle,Nerede,Ne zaman,Ne yaptı,Kim gördü,Ne dedi ? [ kafana göre birilerine uyarlarmısın :) ]
2-)Issız ada muhabbetini yapıcam tekrar :) 3 hakkın var ne alırdın yanına.
3-)Lazer mouse mu yoksa toplu mu ?

1- 1. Sorunu inan çok düşündüm ama cevap veremedim. Kusura bakma. :)

2- Ceren'imi , Tıraş makinamı , digiturk lü televizyonumu ;D

3- Lazer mause'u tercih ederim. Arada gıcıklık yapsada daha kullanışlı.

AsA

1-)iLerisi iLe iLgiLi pLanLarin neLerdir..?
2-)En nefret ettigin kisi kimdir.? Neden.?
3-)En sevdigin insan kimdir..? Neden?

1- Ahmet abide sormuştu aslında aynısını ama hedefim öncelikle Lise1den kalan 3 dersimi vermek.
Ondan sonra üniversiteden 230-240 puan çıkarmayı hedefliyorum. Buda çok zor bir şey olmasa gerek çıkaracağıma inanıyorum.
Daha sonra spor akademisi için mülakatlara gireceğim. Allah'ın izniyle kazanırsam beden öğretmenliği okumak istiyorum.
Mümkünse izmir dışı olacak inşallah. Mesleğimi elime aldıktan sonra yuvamı kurarım. :)

2- İnsanlara nefret besleyemem aslında. 2 dakika kızsam 3. dakika affeden bir yapım var.
Ama bazen bazı kişiliksizlere karşı değişebiliyor bu huyum.
abdullah öcalan hayatta en nefret ettiğim şahsiyettir. Nedenine pek girmeyelim zaten tahmin edebilirsiniz.

3- En sevdiğim kişi tabiikide Atatürk. E Bununda nedenini açıklamaya pek gerek yok sanırım. :)
Tek kelimeyle mükemmel bir insan.

Melankolizm

1- En İyi Derecen Nedir Amatör ve ya geçtiysen profesyonel liglerde ?
2- İnönü İzmir'de Olsa , Başka Bir Şey İstermiydin :)?
3- Defans mı ? Hücum mu ? :)
4- Siyah ,Beyaz ve Kırmızı Ne Anlamlar Taşıyor Senin İçin ?

1- İzmirspor altyapısında oynuyorum. Yıldız seviyesinde başLadım ve 5 senedir lisanslı olarak oynuyorum.
Yıldız takımda açıkcası pek forma şansı bulamamıştım o sıralar pek iyi değildim.
B Gence geçtikten sonra muhteşem bir performans yakaLadım. Hatta hocalarım şaşırdı ya bu bizim tanıdığımız Anıl mı diye. :)
Zaman zaman sol bek zaman zamanda orta sahanın solunda sol çizgi oynadım.
Fazla hızlı olamasamda tekniğim ve şutlarımın çok iyi frikikleriminde mükemmel olduğunu alçak gönüllükle söyleyebilirim. :)
B Gençte 3 sezon boyunca 70 e yakın maça çıktım ve daha çok defans oynamama rağmen 14 ü frikikten 21 gol attım.
B Gencimin son 2 senesinde gösterdiğim performansla ilk sene genellikle yedek 2. sezondada banko oLmak üzere A gençle maçlara çıktım.
A gençte 32 maçta 7si frikik 9 gol attım.
Bu sene B Genclere yaşım tutmadığından dolayı oynayamıyorum.
A Gençlerde bu sene ligimiz başladı ve 2 maç oynandı.
2 maçta hep üstün olmamıza rağmen kaybettik malesef.
Henüz golüm yok.
Amatör olarak sayılıyor lisansımız bu yaşlarda. Profesyonel olmak için A takımda oynamak gerekli.
Allah'ın izniyle oda olacak inşallah.
Odamın bir bölümü oynadığım maçlara ve gollerime ayrılmış durumda.
İleride hoş bir anı olacağını düşünüyorum. :)

2- İnönü'nün izmirde olması gerçekten harika olurdu. İnsan başka ne ister ki ?

3- Hücum maç kazandırır savunma şampiyon yapar derler.
Her takımın savunmasının mutlaka sağlam olması gerekli.
Savunma ne kadar sağlamsa atak gücünüz o kadar iyi demektir.
Hücumda savunmada başlar çünkü.
Futbol anlayışı olarak tabii ki hücumu benimsiyorum.

4- Siyah renk olarak en sevdiğim renktir. Anlam olarak siyah'ı gördüğüm zaman ilginç gelebilir ama bende rahatlık duygusu verir.
Siyah'a karamsar veya kötü anlamla bakmam.
Beyaz bende asilliği , temizliği ama kirlenmesi çabuk duygusu oluşturur. Beyaz rengini gördüğümde bana canlılık gelir.
Kırmızı rengini gördükçe şehitlerimiz hakkıma gelir. Ve bende duygusallık oluşturur.

Carsi52

1-Tümer hanım karşına çıksa naparsın ?
2-Beşiktaş-Fener maçına mı yoksa Beşiktaş-Gese maçına mı gitmek isterdin ?
3-İnönüde iLk izLediğin maç kiminLe idi.Ne zaman ?

1- Umrumda değil inan. Beşiktaş karaktersiz bir oyuncudan kurtuluğu için çok sevinçliyim.

2- Beşiktaş maçı olsunda isterse köy hizmetleriyle oynasın. :) Ama illa ki bir seçim yap dersen Beşiktaş - fener derim.

3- 100. Yılımızdaki Galatasaray'la oynadığımız şampiyonluk maçını babamLa inönüde seyrettim. Muhteşemdi gerçekten.

CHEm !

1-forumdaki sana en saçma gelen topic ?
2-hiç içip içip sarhoş olup ortalığı dağıttığın oldumu
3-şuan takımdaki en sevdiğin futbolcu (1tane)

1- O mu yoksa Bu mu ? ve Tuttu mu tutmadımı ? Gibi konular oldukça saçma gelir. :)

2- Genelde içtim mi dağıtırım. :) Severim öyle davranmayı. Eğer evde içiyorsak çok fena dağıtırım.
Dışarıda içiyorsak kontrollü olmayı tercih ederim ama bir keresinde feci dağıtmıştık.
Arkadaşlarla play diye bir kafe var oradayız akşam 11 falan.
İçeride müzik var dans falan dışarıda nargile bira vs..
Herneyse dışarıda içtik biramızı 4 biraveri götürdük 6 kişi.
Duman olduk yavaş yavaş. Hadi içeriye geçelim dans falan.
İçeriye geçtik deli gibi dans masaların üstüne çıkıyoruz bağırıyoruz falan gece 2 ye kadar durmadan dans ettik.
Sonra çıktık dışarı çimlerde yuvarlıyoruz kendimizi. ;D Herkes birbirini ittiriyor yerlere atıyor inanıLmaz bir geceydi. ;D
Şarkılar söylüyoruz. Ben iyice dağıttım başladım fenere küfür etmeye. Fenerli arkadaş var enis diye oda oğuz diye bir arkadaş var o küfür etti sandı o kafayla üstüne yürüdü.
Oğuzda cimbomlu sonra baktık birbirlerine giriyorlar. ;D Ben yürüdüm arkama bakarak gidiyorum sonra tabelaya kafamı gömdüm yere düştüm. ;D
Çok komik ve en çok dağıttığım geceydi.

3- Zor bir soru. Ama Ricardinho diyebilirim. Ayrı bir sempatim var.
Takımımdada lakabım Rico'dur. :)

Akbaba71

1)utumadıgın maç hangisi

1- Üç maçı hiç unutamam. Birincisi 100. yıldaki kocaeli maçı.. Son dakikalarına 0-1 yenik girdiğimiz maçı 2-1 çevirmiştik.
Herkes kahveden maç bitti diye çıkarken bir ben birde 3-4 kişi kaLmıştı. Gol olunca herkes kahveye akın etti muhteşem bir maçtı.
İkinci olarak yine 100. Yıldaki Galatasaray maçı. Son dakikalarda Sergen'in attığı golden sonra gelen şampiyonluk.. Mükemmeldi o gece..
Üçüncü olarakta feneri ezdiğimiz 3-4 Lük maç.. Herşeyiyle harikaydı. Maçtan sonra ağladığımı hatırlarım.

SATUKBLADE

1-bu sitede bulunan ve yaşı büyük biri tarafından öğüt aldığın ve sonradan .... abi haklıymış dediğin oldumu(hep ihsan abi filan sana destek olunca merak ettim :) )

2-bu sitede olan birine hiç özendinmi vaybe gibisinden?

1- Arada çabuk sinirlendiğim olur. Bazı konularda zaafım var. Bu konular hakkında olumsuz ve çirkin sözler edildiğinde çıldırıyorum.
Bu yüzden yanlış cümleler sarfedebiliyorum. O Zamanlarda ihsan ve volkan abinin baya öğütleri olmuştu.
Yanlış yaptığımı anladım o zamanlar. Teşekkürlerimi sunuyorum her ikisinede.

2- O Tür takıntılarım yoktur. Kimseye özenmem. Kendi tarzımı severim.
Tek özendiğim konu İstanbul'da yaşayan ve inönü'ye gitme imkanı daha kolay olan arkadaşlarım. :)

KRaL'KaRTaL

1. Yazdan önceydi, bir ask vardi, sen ise sevdan ugruna herseyi yapmaya goze almistin,
suan icin bu asktan bir eser kaldi mi?  Yoksa baska bir aska mi yelken actin?
2. Herkesten gizledigin sirrin var mi? Varsa paylas bi zahmet  (Her türlü soruya cevap verilir demissin)
3. Forum Kurulunda olmanin zorluklarini birde senden dinleyelim? Var mi? Varsa ne?

1- Hala deli gibi seviyorum. Birlikte değiliz belkide ama onunda beni sevdiğini bilmek beni rahatlatıyor.
Birlikteymişçesine dışarı çıkıp gezebiliyoruz ama mesafe koyarak. :) Herşey yolunda aslında. Bakalım hayırlısı.

2- Evet var ama anneannem annem ve babam biliyor. Sizlerin bilmediğini düşünerek söyleyebilirim.
Anneannem cami yaptırıyordu çiftliğinde. O Taraflarda vardı cami ama baya uzaktı yaşlı insanlar gidemiyordu.
Çok seviniyordum anneannem böyle bir işe vesile olduğu için. Herşeyin en iyisi olsun istiyordu anneannem.
Kendi imkanlarını sonuna kadar kullanıyordu. Ama bir yere kadar tabi. Cami için hayırsever arıyordu.
Bir çok kişi yardım etmişti ama yine para yeterli değildi. Bizim buralardaki cami'lerden para toplayalım dedi anneannem.
Hayırseverler böylesine sevabı olan bir işe vesile olmak isterler diye düşünmüştü anneannem.
Anneannemle gittik bir camiye çıkışta oradaki adamdan izin aldık.
Camide anons yapıldı. İşte menderesin cumaova bölgesinde cami yaptırılıyor yardımlarınızı bekliyoruz vs..
Bende açtım torbayı aslında hiç istemiyordum yapmak. Ya bir arkadaşım görürde rezil olursam diye. Dilencilik yaptığımı düşünüyordum.
Kafamı saklıyorum nerdeyse para atanlardan. Yaşım 12-13 falan. Karşımda anneannem öyle para topluyorduk.
Utancımdan girmiştim o gün yerin dibine. Kimseye asla bahsetmedim bundan.
İlk kez kralcarsi.com'da açıklıyorum. ;D
Ama şimdi çok seviniyorum gerçekten böylesine hayırlı bir işe vesile olduğum için.

3- Eğer istemeden yaparsam bu işi zor gelebilir ama isteyerek ve severek yapıyorum.
O Yüzden pek zorluğu yok.

freedom forever

1)Alkol kullanıyor musun ? Kullanıyorsan tercihlerin nerler ?
2)Çok sevdiğin biri oldu mu? Olduysa ona nasıl açıldın.
3)Moderatörlük yaparken en fazla hangi konularda zor anlar yaşıyorsun , bu zor anlarda objektif olup mu karar veriyosun yoksa bazen duyguların senin aklının önüne mi geçiyor ?

1- Evet kullanıyorum. Ama öyle alkolik durumum yok tabii. Arkadaşlarla dışarı çıktığımızda kafelerde genelde bira içeriz.
Veya arkadaşlarla aynı evde sabahlayacağımız zamanlar kullanırım. Bira ve rakı severim ama şargoz favorimdir. :)
Bilmeyen arkadaşlar için şarap ve gazoz'un karışımı diyebilirim kısaca. Harika gerçekten. :)

2- Aslında hep birlikteliklerimde çok sevdim. Hep severek bir şeyler hissederek birlikte oldum. Asla öylesine bir şeyler yaşamadım.
Ama en çok son birlikteliğimde sevdim diyebilirim. Halada seviyorum. Gerçekten o başka biri. Diğer birlikte olduklarımdan bambaşka..

Nasıl açıldın sorusunada şöyle yanıt veriyim biraz uzun olabilir ama enteresan oldu. :)

Kızın adı Ceren. Geçtiğimiz sene nisan aylarında yaşanıyor bu olay.
Ben baya hoşlanıyordum artık çıldırcam neredeyse açılmak istiyorum ama çekiniyorum. Neyse bunların sınıfında gamze diye bir kız var.
Yakın arkadaşım diyebilirim. İşte söyledim çıktığı var mı falan filan sonra olmadığını öğrendim. Herneyse ertesi gün Ceren geldi yanıma tenefüste.
Sanırım çıktığım olup olmadığını sormuşsun ? Bir daha benim hakkımda bir şey soracak olursan bana sorabilirsin dedi gülerek.
Ben hiç bir şey diyemedim ağzımı açamadım gitti yanımdan kalbim fırlayacak nerdeyse yerinden. :)
Sonra ertesi gün bakışmaya başladık çok fena. Camdan bedenini izliyorum o beni izliyor muhteşem bir durum söz konusu. :)
Herneyse bedenleri bitti giyindiler tenefüs çaldı sınıflarına çıkıyorlar. Bizimde sınav var ama kalemim yok yine.
Dedim kimden bulabilirim falan ceren aklıma geldi. Hemde bu mazeretle konuşmuş olurum bulamıyordum konuşçak bir şey. :)
Gittim ceren merhaba nasılsın iyiyim anıl sen dedi ikimizde gülerek kitlendik birbirimize.
Ben unuttum bir an ' şeyy cerenn eeee hımmm ' böyle kelimeler çıktı ağzımdan. Bir an bile ayırmadık gözlerimizi. :)
Sonra ceren kalemin var mı ya sınava gircem rica etsem verirmisin dedim. Hemen aceleyle verdi. Rotning turuncu. ;D
Herneyse teşekkür ettim girdim sınava sonra herneyse bitti çıktım kaleme not sıkıştırdım. '' Çok tatlısın yaaa çok hoşlanıyorum senden '' diye. Sonra verdim yine gülerek oda aynı şekilde güldü.
Zaten ondan sonra film koptu. ;D Ertesi gün birlikte tenefüse çıkmalar gülüşmeler falan derken kaptırdık kendimizi aşka sürüklendik öyle. :)
Muhteşemdi gerçekten. Halada çok seviyoruz birbirimizi ama ayrıyız malesef. Başka sebepler var ayrı olmamıza.
Bu sebeplerden kurtulursak yeniden olabilir. :)

3- Bazen öyle konular açılıyor ki kilitlemem gerekiyor ama kilitlerken hangi sözleri seçeceğimi bulamıyorum.
Bu tür konularda zorlanıyorum bazen.
Objektif olma konusunda modluğumun ilk başlarında duygusallığım ön plandaydı.
Gücüme giden zoruma giden beni kızdıran her konuda ceza verebiliyordum.
Ama sonradan adminlerimizinde yardımıyla bu tutumumun yanlış olduğunu anladım.
Kızdığım sinirlendiğim konularda artık diğer moderatör arkadaşlara bırakıyorum ve onlar hallediyor eğer ortada bir yanlış varsa..
Artık objektifim diyebilirim. Ama bazen öyle sinirleniyorum ki bu sinirimin sonucunda bende ceza alabiliyorum.
Ama asla sinirimle hareket edip ceza vermiyorum.

Soru soran , sormayan , bu uzun söyleşiyi bıkmadan okuyan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Umarım sorularınıza yeterli cevabı verebilmişimdir.
Yüzünüzde ufak bir tebessümde bıraktıysam ne mutlu bana.. :)
edit

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

keskinli

Allah gönlüne göre versin anil
üsenmeden okudum cevaplarini,biraz uzun olsada :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

edit

Adriano

Çok güzel olmuş, aydınlattın bizi Anıl sağol :) Yavaş Yavaş okuyorum.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

Bölünür senin için uykular!

akbaba71

güzel bi söyleşi olmuş teşekkürler
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

edit

özLemTA

haRika oLmuş anıL eLLeRine sağLık =)
baya uğRaşmışsın :)
ama şu saRhoş oLma mevzusuna da bittim hani :)
hoş biLiyoRdum ama siz işte..
yazık enise de ;D
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

Dem@

teşekkürler anıl (: güzel bir söyleşi olmuş

freedom forever

Sağolasın değer verip cevap vermek bile söyleşinin güzel olmasını sağlardı zaten teşekkürler .Özellikle bu kalem arasına not sıkıştırma taktiğini deniyecem :D
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Non Mollare Mai

Rica ederim hepinize teker teker teşekkürler. :)
Dene dene işe yarar.  ;D
edit

Delirdik

of be anıL napmışsın sen
yeni değişik birşey öğrenemedim ben asLında ama tekrar etmiş oLduk yinede :)
biLeğine sağLık :ok
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

[KralKartal]

ictenlikle sorulari yanitladigin icin tesekkurler anil.. bu arada SIRRINIda ogrenmis olduk :)

yuregine saglik... okurken zevk aldim..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Non Mollare Mai

edit