Ana Menü

Lütfen herkes okusun! [ önemli aciklama ]

Başlatan [KralKartal], Eylül 21, 2007, 16:52:08

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Degerli arkadaslar...

Forumda, hertürlü siyaset yasaklanmistir... Bunun öncesinde, GUNCEL bolumumuzu bile kapattik..
Orayi bile siyasi amaclariniza kullanmaktan cekinmediniz !
Siz buraya ne icin geliyorsunuz ? SIYASET icin mi? BESIKTASK icin mi ?
Ona once bir karar verin, cevabiniz BESIKTAS ise bu forumda sizi görmekten mutluluk duyarim !
Ama eger cevabiniz SIYASET icin ise, o zaman lutfen birdaha bu FORUMA girmeyiniz,
yada giriyorsanizda SIYASETI baska forumlarda sürdürünüz!

Kimileri forum hakkinda yorum yapiyor, neymis forum sagciymis, yada milliyetciymis,
yada digerleride diyor ki, uzulerek hepsini soyluyorum, forum pkkci, devrimci veya sol agirlikli !
benim hakkimdada bunlar denilmekte, kimine gore ULKUCU kimine gore DEVRIMCIYIM..
Maalesef yanildiginizi belirtmek isterim, ben BESIKTASLIYIM.. Ve burasi BESIKTAS forumu!
demek ki her iki tarafada esit davranabildim ki, her iki taraftan hakkimda ve forum hakkinda ayri yorum gelmekte..
Sagcisi suclar, solcusu suclar.. En sonunda cikacagim saklabanlik yapacagim !

Bunlari sahsen sizlere yakistiramiyorum, kimin bunlari dedigini benim aciklamama gerek yok,
herkes kendini biliyor !

Burda ortaligi karistirmak isteyenlere, gruplasmak isteyenlere son bir sözüm var,
kendinize gelin, siyaset cocuk oyuncagi degildir, forumdada siyaset yapilmaz,
o kadar seviyorsaniz gidin partilerin GENCLIK kollarina uye olun ,
burasi gruplasmak icin yerde degildir, ki oyle birseylerin devam etmesinde
FORUMU kapatmaktan baska caremin olmadigini üzülerek ve cekinerek belirtmek isterim!

ya BESIKTAS icin burdasiniz, yada HIC !

saygilarimla

Ihsan Yalcin

NOT: eger tarafli olsaydim,sectigim modlarda ve adminlerde kendi görüsümü arardim.
forumda mod ve adminlik yapanlar arasinda her siyasi görüsten arkadaslarimiz var
sagcisindan,solcusundan,liberaline kadar..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

mdc

Beşiktaş'tan daha önemli değerleri olan ve bunu korumakla mükellef hisseden herkes umarım İhsan abinin önerdiği şeyleri yapar.

Ya herro ya merro hesabı

Eyvallah
HAYATTA BEŞİKTAŞ

erdinc1926

bencede taraftar sitelerinde siyasetin yapılması yasaklanmalıdır
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

husoeagle

sonunda alınmış bu karar
umarım herkes sonuna kadar hassasiyetle durur
ihsanın da dediği gibi her türlü siyaset yani çarğıştaracak şeylerde yasak umarım bu unutulmaz

erdibatmaz

Bende bu forumda siyasete karşıyım burası Beşiktaş forumu
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

bjkclub

''Ne sağcıyım ne solcu,futbolcuyum futbolcu ''

Elerosse

Mantıklı bir karar.Siyaset için değil AŞK için burdayız.Tebrikler..
Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

rebellious

toplumumuz hiç bi zaman karşıt görüşlere mensub insanların, insanlıklarına uygun bi üslubla tartıştığı bi platforma kavuşamadı, kavuşamaz! sen de haklısın be ihsan..
[I]kara sevda adı...[/I]

rebellious

meselenin özünü bilmiyordum. meğersem yine che-türkeş vs. davasıymış..

tartışmayı tekrar başlatmak gibi bi niyetim yok. sadece şunu söyleyim, avatarım da imzam da gayet siyasi anlamlar taşıyor :)

amma, birinde çok sevdiğiniz 'çarşı'nın amblemi 'A' [ki aslında katiyen çarşı'nın amblemi olarak kullanmıyorum], diğerinde ise hepimizin çok sevdiği 'Beşiktaş'ın adı geçtiği için bırakın rahatsız olan, laf söyleyen birilerini; bu anlamları farkeden bile olmadı. malesef siyaset yaptığını zannedenlerin mantalitesi ancak bu kadar :)

üzülerek söylüyorum ama, yasaklayarak iyi etmişsin ihsan.
[I]kara sevda adı...[/I]

carlito1903

hayırlısı olsun açıkçası güncel bölüm yüzünden ceza alan alanaydı birbirimizi kırmaya gerek yok sadece BEŞİKTAŞ konuşalım en iyisi...

allen ıverson

Hepimizin kendine göre bi siyasi bi görüşü var üst kimligimiz BEŞİKTAŞ hepimiz onu etrafında birleşiyoruz zaten siyaset futboldan uzak kalmalıdır.Çok dogru bir karar

Guti ORÇ.

mantıklı bir karar bence taraftar sitesinde siyasetin işi ne

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ulukartal

aynen sonun kadar katılıyorum...

beşiktaş forumlarında 3 hilal veya che guevara resimleri görmek istemiyorum..

veya kendi kendine livornoyu kardeş klüp ilan edenleri..beşiktaş ne sol nede sağ takımıdır.