Ana Menü

Marco’lar Mehmet,Mehmetler Memo Olursa

Başlatan die-4-u, Eylül 13, 2007, 16:51:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

Ülkemizde en çok takip edilen iki spor dalından biri olan basketbolda neler yaptık ya da yapamadık..

2003 Avrupa Basketbol Şampiyonası Derecemiz;9-12
2005 Avrupa Basketbol Şampiyonası Derecemiz;9-12
2006 Dünya Basketbol Şampiyonası Derecemiz;6.
2007  Avrupa Basketbol Şampiyonası Derecemiz;9-12

Japonya'da Yapılan 2006 Dünya Basketbol Şampiyonası'na katılma şeklimizin FIBA'nın daveti üzerine olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım.Elimizdeki tablo bu.
İspanya'da Oynanan Şampiyonaya bakıyorum;Parker'da Fransız Kibirini,Nowitzki'de Alman Disiplinini,Gasol'da Akdenizli Heyecanını,Kirilenko'da Rus Soğukkanlılığını Görebiliyorum...
Hepsi de Ülke Topraklarından Çıktığını belli ediyorlar..Mikrofon uzatıldığında ''Amerikan aksanı'' ile Yapmacık İngilizce Konuşma Dertleri Yok..Peki ya bizimkiler?Mehmet'in NBA'de Haftanın Oyuncusu Olduğu gün verdiği Röportajı göreniniz vardır belki.Konuşurken Bizden Biri Gibi Davranmıyor?Sebebi Ne Olabilir?
Çok Basit...
Kendini İfade etmekte zorlanıyor MEMO bu sebeple de İçine Girdiği Ortamın Gerektirdiği Şekilde davranıyor..Kendini kabul ettirmenin tek yolunun bu olduğunu düşünüyor...
Doğru mu? Hiç Sanmıyorum...
Başarı Önemli Fakat İnsan Sahip Olduğu Değerlere Her Daim sahip çıkabilmeli;Bunun yolu da iyi bir birey olmaktan geçiyor
Altyapılarda her yıl yüzlerce binlerce çocuğumuz sporcu olabilmek için çalışıyor;buradaki her çocuğun profesyonel olamayacağını düşünürsek öncelikli yapılması gereken onları iyi birer birey olarak yetiştirmektir...
Tabi ilk yapılması gereken Willie Solomon'un Milli Takım Formasını Giydiğinde Kendilerine Ne zaman Şans Tanınacağı...
Willie Solomon Yerine Veli Solomon Mu Demeliyiz Yoksa?

----------------------------------------------------------------
SÖZÜN ÖZÜ;BEN MEHMET OKUR'U MİLLİ TAKIMDA TEKRAR GÖRMEK İSTEMİYORUM...NBA'DE UZUN YIILAR BAŞARILI OLMASI DİLEĞİYLE

keskinli

karakter meselesi
karakteri saglam insanlar hangi ortamda ve nerede yetistiklerinden gocunmaz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

başarılı olmamızın yolu zaten BİZ olmaktan geçiyor ne zamanki kendimiz gibi olduk o zaman başarılıda olduk.....

siyah

adam gibi adamlar olmadıktan sonra mehmet olsa ne yazar
istifa istifa istifa yönetim İSTİFA