Ana Menü

Söyleşi Cevapları | CHEm

Başlatan CHEm !, Eylül 10, 2007, 14:48:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

@!..çArşı uLan..!

1- Beşiktaş aşkı sende nasıl doğdu?
2- Hiç beşiktaş için ağladın mı  ? Olduysa nasıl oldu ?
3- Seni bu foruma bağlayan beşiktaş haric nelerdir yani beşitastan baska ne bağlıyor buraya seni..?

1- Beşiktaş aşkı babadan geliyor.anne karnında bile maça götürmüş :). 6 aylıkken sahanın ortasında resimlerim var gazetede falan aklıma geldikçe teşekkür ediyorum babama.

2- Barcelonadan 5 yediğimiz maçta okulda üstüme çok geldiler,dalga geçtiler o gün ağlamıştım.

3- Beşiktaştan önce burdaki sıkı dostluklar bağlıyor çok samimi olduğum arkadaşlarım var bu forumd[kufur otomatik degistirilmistir]oyu muhabbet ve arada kavgalar da olsa da seviyeli tartışmalar bağlıyor.

@noumAyberk

1-Forumda en turnikeci sen belirlendin acaba bu işi nasıl yapıyorsun
2-Kadıköyde yaşamak sana ne hissttiriyor
3-Beşiktaş ile ilgili bir anını anlatırmısın

1- Ben 3.5 senedir tribüne takılıyorum ve kapalıya birkere bilet almışımdır o da geçen sene antep maçıydı  :) . sakın yanlış anlaşılmasın her şeyi Beşiktaş için yapıyoruz.nasıl olduğuna gelince ne bileyim bi şekilde oluyor zaten yaptıkça öğreniyosunuz meslek sırrı hesabı :) .

2- Kadıköyde yaşamaktan hiç bi şekilde rahatsız değilim çok güzel bir ilçe.maç günleri kadıköyde çok fenerli dolaşıyor hiçbirini takmıyorum yoluma devam ediyorum.

3- Açıkçası beşiktaşla fazla bi anım yok :) 17 nisan 2005..3-4lük maç dersaneden çıktım elimde klasörümle kazana geçtim bilet kovalıyoruz.elime sahte bilet geçti gerçi o gün herkeste vardı.neyse o olaylı vapuru biz 3 kişi kaçırdık sonraki vapurla geldik.iskelede otobüsleri bekliyoruz.bitürlü hiçbirine binemedik ve son posta çevik kuvvet arabasıyla gittik stada.o biletlerle herkes girmiş biz geç kaldığımız için sahte bilet olduğu anlaşıldı ve doğru nezarete :) o nezarette son dakikada korayın attığı golü ben söleyince bütün koğuş[kufur otomatik degistirilmistir]oğuş kapalı üste döndü bi anda anlatılmaz yaşanır cinsten.şimdi de belediye mallarına zarar vermekten davamız sürüyor :)

@KRaL'KaRTaL

1.Kralcarsi.com senin icin ne ifade ediyor?
2. Forumda mod olmanin zorluklari var mi?varsa ne?
3. En sevdigin besiktasli futbolcu kim?

1- Kralcarsi.com benim için hayatın bi parçası demek kısacası.

2- Mod olmanın zorlukları şu açıdan var : bi yanda arkadaşlara ceza verirken elimiz gitmiyor bunu diğer mod arkadaşlar da bilir ve çoğu zaman ayrımcılık yapmakla suçlanıyoruz.geri kalan her şey hoşuma gidiyor.konu sabitleme silme kilitleme taşıma gibi şeyler.

3- Eskilerden diyorsan abi baya var ama şuan 1-Bobo 2-Toraman ' a hastayım. :)

@Gökhan Davulcu

* 2yıL önce söz verdiğin köfte ekmeği hangi yıLda ödemiyi pLanLıyorsun?
* kadıköyde oturuyorsun, onca fenerLi arasında nasıL akLını çeLmediLer, fbLi oLman daha koLayken niye bu duruş, neden BjK
* İlerde çocuğun oLduğunda onunda tribünde takıLmasını istermiydin, yoksa uzak mı tutardın? açıkLa pLs

1- Akatlarda köfte isteyen tek insan :). Ondan sonraki günlerde simit sarayıyla telafi ettik Gökhancım. :)hatta geçen sene öss günüydü.

2- Önceden de dediğim gibi burada yaşamanın benim açımdan zorluğu yok.Beşiktaşlı doğdum öyle öleceğim.zamanında ben 4 yaşındayken bana ne arabalar,paralar,oyuncaklar verdiler de ben hiçbişeye değişemedim.ozamanlar metin ali feyyazlı tam kadroyu sayıyodum. 

3- Onu tribüne bizzat ben sokacağım,tabiki takılacak,istiyorum.

@Smyrnian Jose

1- Geçmişte en çok başarmak istediğin ve bir türlü gerçekleştiremediğin olay var mı ? varsa ne ?
2- Lise yıllarında unutumadığın bir anın ?
3- Zamanı geriye alsan hangi ana dönmek isterdin ve neden ?
4- İlerisi için hedeflerin neler ?

1- Geçmişte en çok başarmak istediğim olay bi kombinemin olmasıydı

2- Lise 2 yada 3 teyiz arkadaş evden arabayla geldi,biraz dolaştık.ders saati geldiğinde arabayı evin bahçesine bırakıp derse yetişmek için yürüyerek okula gittik.çok güzel bi anıydı benim için :) bir de demeden geçemeyeceğim.Safranbolu gezisi vardı geziden önce arkadaşta toplanıp içtik.herkes sarhoş oldu bende tık yok ama bana da 3 gün uzaklaştırma gelmişti. :)

3- Yine herkes siyasete bulaştın dicek ama adını vermeden de bu soruyu cevaplayamam.Deniz Gezmişlerin zamanına dönmek isterdim,ortada nası bi haksızlık olduğunu kendi gözlerimle görmek isterdim.

4- Şuan tek hedefim üniversiteyi bitirip askerliği en kısa şekilde yapmak :).sonr4- ası bölümümde not ortalamasını yüksek tutup istanbula geçiş yapmak ve okulu bitirip türkiyeden ayrılıp yurtdışında edebiyat öğretmenliği yapmak.şuan bunlar var

@prodigy

1-Hayatta hep yapmak istediğin ama bir türlü gerçekleşmeyen bir hayalin var mı? keşkelerin dışında
2-Üniversiteyi kazandın,Çok güzel o kazandığın bölüm acaba seni ifade eden bir bölüm mü?kendini bu konuda rahat hissediyor musun?
3-İleride rahatça yaşayabilmeni sağlayacak gelir kapısı olabilcek bir meslek seçtiğine inanıyormusun?

1- Şuan gerçekleşmeyen hayalim yok gibi abla.üniversite istiyodum o da oldu şükür.

2- Ben lise 1 de İngiliz dili ve edebiyatı bölümünü istiyodum hatta daha geriye gideyim askeri liseyi istiyodum ama 2.5 senedir türk dili ve edebiyatı bölümünü istiyodum ve oldu.çok rahatım çünkü türk edebiyatını seviyorum

3- Ben gelir kapısından önce sevdiğim bölümde olduğum için mutluyum.iyi bi gelir de sağlar umarım.sen iyi bi şekilde okulu bitirdikten sonra..

@die-4-u

Avrupa'da Bonservis Bedelini Haketmediğini Düşündüğün Oyuncu Kim?
Sezonun ''Balon Transferi'' Kim Olur?(TSL ve Avrupa)

1- Mutuyu beğenmiyorum aklıma gelen bu

2- Avrupada yakubu diye düşünüyorum çok para verdiler
Tsl de ise bouzid olur

@Simurg

- Seni en çok ne kızdırıyor? Bu kızgınlıkla baş edebiliyor musun? Edemiyorsan, neden?
- Çalabildiğin bir müzik aleti var mı? Varsa hangisi? Eğitimini aldın mı?
- İdolun var mı? Varsa kim? Ve neden O?

1- Bi kız arkadaşımın gırgır da olsa deli etmesi :) kendimi yiyorum ya acayip oluyorum ama tek bi sözle de yumuşadığım oluyor.bir de haklı olduğum halde haksız duruma düşmem de çok deli olurum.

2- Çalabildiğim alet yok.7 yaşındayken saz kursuna gidiyordum ama tam çalmaya başladığımızda hastalandım bıraktım ama bağlamaya çok hevesim var.

3- İdolüm bi kişi değil.yine siyasete girecek ama napalım. :)
Deniz Gezmiş : düşünceleri,yaptıkları tam tamına bana uyuyor.
Atatürk : çoğu yaptığı işlere hayranım.
Az çok da babamı örnek alırım.

@2 dia 2 muerto

1- Ne zaman ölmek isterdin
2- Nasıl ölmek isterdin
3- Hayatın boyunca iyi bir iş yaptın mı yaptıysan ne ?

Ben bu dünyaya kazık çaktım ölmek istemiyorum. :)

Ecelimle ölmek isterdim. :)

Yaptım tabi.beşiktaşlı olmam,üniversiteyi kazanmam şimdilik bukadar aklıma gelenler.

@Elerosse

-Issız adadasın 3 şey alıcaksın ne istersen  neyi tercih ederdin ?
-Efes mi ? Tuborg mu ? neden.
-Bir dilek hakkın olsa ve hayatınla ilgili neyi değiştirirdin ?

1- Netli bi laptop
Kız arkadaşım :)
Cep telefonu

2- Efes..çünkü ona alıştım senelerdir.

3- Klasik olcak yine ama üniversitemin mimar Sinan olmasını isterdim.

@mdc

1- Be$ikta$'mı,BeşiktAş'mı
2- Hayatında yapmak istediğin en büyük çılgınlık
3- Duru deyince aklına ne geliyor

1- Tabi ki beşiktAş.karşılıksız sevdik.

2- Sortie ye reina ya yada sapphire ye cebimde yüklü parayla girip sabaha kadar alem yapmak :)

3- Duru deyince aklıma inat,dik kafa,yoldaşlık geliyor. :)

@özLemTA

1)kendini özdeşLeştiRdiğin biR yazaR vaR mı?
2)haLk edebiyatı ve ya divan edebiyatı desem hangisini seçeRsin?
3)siLip geçmişinden çıkaRmak istediğin biR oLay vaR mı?

1- Şuan ille de özdeşleştiğim bi yazar yok.şair olarak Yusuf hayaloğlu.

2- Çok zor bi soru :) halk edebiyatı anlaşılması daha kolay ama çok sıkıcı.divan edebiyatı anlaşılması çok zor ama bi okadar da zevkli.herhangi bi ayrım yapamıyorum ama tanzimattan sonraki dönemi daha çok seviyorum çünkü edebiyatımız tanzimattan sonra gelişiyor ve bisürü tür (deneme,makale,hikaye vs.) bu dönemden sonra çıkıyor ve siyasi olayları da sevdiğim için bu dönem daha çok hoşuma gidiyor.

3- Silmek istediğim olay değil olaylar var :).

@keskinli

bu kadar mesaj sayisini nasil basardin?
ne zaman almanyaya geliyorsun?
internette cok vakit gecirmene ebeveynlerin kizmiyomu?

1- Eski bi üye olduğum için bukadar oldu gerçi bu sayı çok fazla :).ilk üye olduğum zamanlarda her topice yazardım ondan böyle olmuştur :).

2- Şu üniversite bitsin askerlik bitsin duruma göre bakıcaz abi. :)

3- Lise sonda sınavım olmasına rağmen aşırı takılıyodum kızıyolardı tabi ama şuan tatil olduğu için e okula da girdiğim için bişey diyemiyolar :).

@carsi52

1-Fatsaya geLmeyi ne zaman düşünüyosun ? (yoksa hiç geLmicekmisin)
2-Leyla iLe mecnun gibi sende o kadar büyük bi şekiLde aşık oLdun mu ?
3-iLeride futboLcu oLsan Ezikbahçe 1.5 miLyon tekLif etse o takıma gidermiydin ? (Dürüstçe cevap ver  )

1- Oralara yolum düşerse uğrarım tabi.

2- Hayatta 1 kere aşık olunur lafına karşıyım.lise zamanı olmuştum ve şu sıralar da aşık gibiydim silmeye çalışıyorum :).

3- 1.5 milyon teklif çok az :).şaka bi yana takımımı satmadan dürüstçe giderdim o da büyük bi teklif olsaydı.

AsA

1-Kendini bize kisaca tanitirmisin..?
2-iLeriye donuk pLanLarin neLerdir ? (Kisaca..)
3-Forumun en cok sevdigin yonu nedir..? 

1- Kelimelerle tanıtıyım : fırlama,taktı mı takar,inatçı,alemci,biraz da duygusal :).

2- Bunun gibi bi soru daha vardı yanılmıyorsam.hedefim öncelikle okulu bitirmek,gerisi gelir nasılsa.

3- En sevdiğim yönü beni buraya bağlaması.

@FaTaL_eRe

1-) bugune kadar kac atkın oldu en guzelı hangısı   
2-) kadıkoyde aklından gıtmeyen bır olay sole
3-) sıtede en cok saygı ve sevgı duydugun kısılerın ısımlerını genelleme yapmadan say

1- Kaç atkı oldu saymadım 2-3 atkım kayıp yada birine verdim.

2- Kadıköyde çok olay oluyor açıkçası.birini anlatayım.moda sahilinde kız arkadaşımla buluştuk 4-5 kişiyiz herkesin sevgilisi yanınd[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz]ız beni dışarı çağırıp ayrılalım,artık yürümüyor demişti.o gün sabah 5 e kadar aralıksız ağlamıştım çünkü ilk aşık olduğum kızdı :).

3- Madem genelleme yok açık konuşayım : AsA-cenk abim benim için çok değerlidir.dört dörtlük bi abim.2,2-5 seneden beri tanırım öz abim kadar çok severim.
  Gökhan Davulcu-gökhan kardeşimi de eskilerden beri tanırım akatlarda olsun semtte olsun inönüde olsun hep beraber olmuşuzdur o da çok değerlidir.
  mdc-duruyu da eskilerden tanırım.özellikle fikirlerimiz uyuştuğu için,kafa dengi olduğu için severim kendisini.
  Kara kalem-zaman zaman sert tartışmalar olsa da saygı çerçevesinde olduğu için birbirimizi hiç kırmadık.gerçekten çok iyi bi insan.dört dörtlük biri kısacası.hatta onla bi anımız var bilmem hatırlarmı anlatayım.geçen sene Trabzon maçı beraber turnike kovalıyoruz.maça dakikalar var hala dışarıdayız.bi adam bana gel fazla kombinem var dedi.bende volkana gireyimmi ayıp olurmu sana kardeşim demiştim.o da estafurullah bunun lafı mı olur ne demek demişti.çok sevmiştim bu davranışını
  Prodigy-ablam bitane y[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz]raliçem :).
Ayrıca zamanında bu forumda olup ta şuan aramızda olmayan 3-4 kişi daha var onlar da benim için çok değerli.

@freedom forever

1-Aşk sana ne ifade ediyor
2-Sevdiğin kız için büyük bir çılgınlığa kalkıştın mı?
3-Grup yorum hariç ,müziğini ve duruşunu beğendiğin sanatçılar kimlerdir ?

1- Aşk benim için ulaşılması çok zor,sonu acı olsa da yaşanmaya değer bişey.

2- Açıkçası çılgınlık denecek kadar büyük bişey yapmadım.bu saatten sonra da herkese yapmam gibi.çünkü kimseye değmiyor.(çok terletti bu sorular beni :))

3- Grup yorum benim için tektir.aslında hertür müzik dinlerim arabesk de dahil.o anki ruh halime göre olanı dinlerim.illa da saycak olursam : Ahmet kaya,grup Kızılırmak,İlkay akkaya,sezen aksu,demet akalın,bengü,dj tiesto.şuan aklıma gelenler bunlar.

@kofani

süper kahraman olsan hangi süper gücünün olmasını isterdin?

1- Şuanki durumuma göre karşımdakinin beni deli gibi sevmesini isterdim :).

@hAlil21

*Önünde bir yol var bir taraf simsiyah diğer taraf bembeyaz hangisini seçerdin? Neden?

1- Şuan bembeyazı seçerdim.çünkü siyahı seçme gibi kötü bi durumda değilim.

@CooLDumaN

Evlenmeyi düşünüyormusun?
Kaç çocuğun olsun istersin?
Kalablık mı?Yanlızlık mı?

1- Bazen bekarlık diyorum bazen evlenmeyi düşünüyorum.karmakarışık bi durum,ama ölene kadar seveceğim ve karşılığını alabileceğim biri evleneceğim kişi olur sanırım.

2- 2 tane yeter.

3- Yalnızlık bazen iyi geliyor ama kalabalığı ve arkadaş ortamını hiçbişeye değişmem hele bir de çok yakın dostlarım oldu mu deymeyin keyfime.

@alper_1903

1, Artik Fenerliyim sampiyonluk yasamak istiyorum gibi sakalar hosuna mi gidiyo?? 
2, Su ana kadar en iyi atmosfer olan macin Kapalidan takip ettigin (ne zaman, kime karsi oynamisti Besiktas)
3, A Milli Takimdaki fatih Terimin Hakan Sükür israrina ne diyorsun??

1- Ben normal hayatta da öyleyim.çoğu fener besteleri bilgisayarımda mevcut ezberimde var :).

2- Geçen sene cska maçı ve ankaragücü maçı çok güzeldi.aslında kapalı her maç aynı ama aklıma gelenler bunlar.

3- Hakan şükür futbolu bırakması gerekirken milli takımda oynuyor.anlam veremiyorum ne faydasını görüyor o adamın.hakan eskiden hakandı.

@melankolizm

1- Maçlara Gidemeyince Kendini Nasıl Hissediyorsun
2- Edebiyatı Neden Bu Kadar Seviyorsun
3- böyle soğukçave saçma şakalar yapanlara (misal: naber sivil-cem vs..  ) gibi ne yapıyorsun

1- En yakın zamanda olan örneği veriyim zurich maçına canım istemiyo diye gitmedim.maç saati kendimi yiyip bitirdim.sonra da pişman oldum.o tribünün sesini duyunca tüylerim diken diken oluyo.bu sene inönüde sadece o maçı kaçırdım.

2- Edebiyat bölümünü istemem lise 2nin sonuna doğru başladı.çok değişik bi ders açıkçası.ülkemizin edebiyatı da çok ilginç.önceden de dediğim gibi Tanzimat sonrası daha bi güzel.bütün edebiyat bölümlerinin özelliklerini araştırıp okumak hoşuma gidiyor.

3- Şükür öyle şaka yapan kalmadı çevremde :).aslında 1-2 kişi dışında kimse söylemiyordu o da küçükken.çoğu arkadaşım cemo yada texas der :).

@Gülçin 1903

1-en çok hangi müzik türünü dinLemekten zevk alıyoRsun ?
2-edebiyatı çok sevdiğine göre şiir yazıyomusn veya okumaktan hoşlanırmısn ?
3-istanbuLdan hiç sıkıLdığın oLdumu ? nedeN ??

1- Biri daha sormuştu galiba bunu.her tür müziği dinliyorum ruh halime göre.ama en çok da grup yorumu ve onun gibi şarkılar yapanları seviyorum.

2- Hayır ne şiir okuyorum ne de yazıyorum hiç heveslenmedim de.

3- Lise 2 de buralardan çekip gitmek istiyordum.arada bi sıkıldığım oluyo tabi 19 seneden beri aynı yerdeyim.okadar olumsuzluklara rağmen çok güzel bi şehir ama önüme 2 seçenek koysalar İzmir mi İstanbul mu yada Ankara mı İstanbul mu diye istanbulu seçmezdim :).

@eyup03

1-siyah mı beyaz mı
2- üniversite için neler planlıyorsun
3-en büyük hedefin nedir

1- Şuan beyaz :).

2- Bi başlasın da şu üniversite ortamına atılalım çok merak ediyorum.gelecek içinse bi soruda daha cevapladım istanbula geçebilmek ve yurtdışında öğretmenlik yapmak.şuan bunları planlıyorum.

3- En büyük hedefim şuan okuldan mezun olmak.

herkese sorularından dolayı çok teşekkürler.
Allah kitap Beşiktaş

Dem@

teşekkürler chem kendin hakkında az da olsa bilgi edindik

Elerosse

Bir güzel söyleşi daha emeği geçenlere Teşekkürler..
Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

carsi52

1.5 milyon doLara az demişin cem abi ya ;D
Teşekkürler cevaplar için :)
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Keyifli bir söyleşi olmuş.
Umarım hedeflerini gerçekleştirirsin.
edit

keskinli

Allah gönlüne göre versin cem
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Simurg

Güzel bir söyleşi olmuş teşekkürler yayında ve yapımda geçen herkese :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Delirdik

köftenin teLafisi simitLemi oLurmuş!
ben cevabımı aLamadım. boşa gitti söyLeşi ;D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Adriano

Tatilden yeni geldiğim için söyleşi çalışmasını yapamadım kusura bakmayın..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

AsA

guzeL bi soyLesi oLdu tesekkurLer Chem..

mdc

3. soruma daha farklı bir cevap bekliyordum ya neyse :D
Seviyorum seni ;)
HAYATTA BEŞİKTAŞ

freedom forever

Eyvallah cem biraz sıkıştırdım galiba ama kusura b[kufur otomatik editlenmistir]ma :D
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

alper_1903

cevaplar icin zaman aldigindan dolayi cok tesekkürler fenerli cem :-)

ama sil o marslari ya lütfen ne o kirac lar miraclar :-))
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

özLemTA

git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)