Ana Menü

Kiyamet GÜnÜnÜn İlk Sabahinda Gazete Ve Tv'ler

Başlatan free10, Eylül 10, 2007, 14:41:41

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

free10

Sabah : Biz Öldük!

Anadolu ajansi : Kiyamet koptu (A.A)

Zaman : Biz demistik, böyle olacagi belliydi!

Dünya Gazetesi : IMKB' de endeks bir daha yükselmeyecek.

Hafta Sonu : Ayhan Isik ile Hülya Avsar gizlice bulustular

Erkekçe : Ayin hurisi

Fanatik Gazetesi : Bu maçin galibi yok!

Cumhuriyet : Sonunda
Ata'miza kavustuk.

Bilim Teknik : Evren hakkinda bütün bilmediklerimiz...

Oyun dergisi : Game Over

Elle : Yargi gününde aninda 10 kilo verin!

Para : Kiyametten kâr yapmanin 100 yolu

Star Gazetesi : Sok! Kandirildik, Seytan aslinda iyiymis!

Aktüel : Mahser günü yaninizda olmasi gereken 2 sey:
Sevaplar ve
Isiya dayanikli elbise

Auto Show: Sirat köprüsünde saniyede 100 km ye ulasan son model >>>arabalar

Arena Ugur Dündar : Cennete rüsvetle kaçak giren günahkarlarin tüyler ürperten dosyasi

Hürriyet Ertugrul Özkök : Iyimserligi elden birakmayalim, hiç olmazsa cehennemde isinmak için yakit parasi yok!

Milliyet Meral Tamer : Zebaniler, delik kazanlarin üreticisini Seytan'a sikayet etti.

Radikal : Yeni dosyayi açiyoruz: Yesil itiraf ediyor. Aslinda kiyametten Susurluk çetesi sorumlu.

Show TV Reha Muhtar : Sayin Zebani, kazanlarin yaninda terlemiyor musunuz?

ATV Hakan Aygün : Mahser yerinde Fordculuk çok yaygin,izliyorsunuz sayin seyirciler, biyikli bey, nasil arka saflarda çalisiyor...

Kanal 6 : Izliyorsunuz sayin seyirciler,kazanlarin içi bir volkan gibi, insanlar bagris çagris yaniyor, kizariyor...

Basbakanlik Basin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskanligi : Devletimiz, bütün yaralari saracaktir
BERTOLT BRECHT

Dem@

Star Gazetesi : Sok! Kandirildik, Seytan aslinda iyiymis!

Auto Show: Sirat köprüsünde saniyede 100 km ye ulasan son model >>>arabalar

Milliyet Meral Tamer : Zebaniler, delik kazanlarin üreticisini Seytan'a sikayet etti.

ren çokta bunlara koptum ya :ahaha

ilker_csa

Arena Ugur Dündar : Cennete rüsvetle kaçak giren günahkarlarin tüyler ürperten dosyasi
bir gün herkes BEŞİKTAŞLI olmasın BEŞİKTAŞLILIK şerefli kalsın ...

@LAYINA GİDER

kıyametten sonra hiç birşey kalmayacağı için saçma bi konu olmuş taş taş üstünde kalmayacak

Alves

Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

erdibatmaz

ATV Hakan Aygün : Mahser yerinde Fordculuk çok yaygin,izliyorsunuz sayin seyirciler, biyikli bey, nasil arka saflarda çalisiyor...

:ahaha :muhaha :koptum
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Dem@

Alıntı yapılan: @LAYINA GİDER - Eylül 10, 2007, 22:39:19
kıyametten sonra hiç birşey kalmayacağı için saçma bi konu olmuş taş taş üstünde kalmayacak

selim sonuçta  geyik bu gülelim diye konulmuş   (:  neden bu kadar ciddiye alırsınız ki

Lord Of The Mumy

Basbakanlik Basin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskanligi : Devletimiz, bütün yaralari saracaktir
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

@LAYINA GİDER

Alıntı yapılan: prodigy - Eylül 11, 2007, 12:25:26
Alıntı yapılan: @LAYINA GİDER - Eylül 10, 2007, 22:39:19

selim sonuçta  geyik bu gülelim diye konulmuş   (:  neden bu kadar ciddiye alırsınız ki

ii öbür taraftada böyle geyik yapacak vaktiniz olur
inşallah

Dem@

yapılan bi geyiği ciddiye alan bi seni gördüm

bak yapıyım sana ölümden korkum yok gidip geldim ben öteki tarafa  kıyamet gelsede  :oynak

Çarşı10-ur

www.carsi10ur.picz[edit]om
http://www5.yonja.com/ruhumuzburda

@LAYINA GİDER

ee geyik var geyik var yapılck şey var yapımayacak şey var biraz daha  dikkat  :utan

KeePSaKe

Since 1903