Ana Menü

#8 Baki Mercimek

Başlatan eren06, Kasım 20, 2006, 22:11:01

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 03, 2007, 19:11:17
Bende hiç sevmiyorum göndermezlerse bu adamı yuhh oLsun yönetime.
nicin yönetime yuh???hoca karar verir kalacagina veya gidecegine
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

Bence son G.birliği maçında gayet iyiydi..
edit

TurkishTank

solda nerde durcagini bilmiyor...ama gobekte nerde durcagini biraz daha iyi biliyor...en azindan ben boyle gordum... :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

eyup1903

çok seviyorum bu adamı yaaa kalsın bence biraz makara olur

2 dia 2 muerto

Ya adam oyunu geliştirmiş işte üzerine giydiği formanın farkına vardı

blackwhite--Pelin

Ama bu macta bence Bakiye gercekten kirmizi kart verilmeli gerekirdi.
Tamam BJKliyim ama bu gercekten haksizlikti yani benim acimdan!!

IL Capitano

buz adam, robot adam 

seviyorum bu adami ya..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Dem@

Alıntı yapılan: blackwhite--Pelin - Nisan 09, 2007, 21:19:22
Ama bu macta bence Bakiye gercekten kirmizi kart verilmeli gerekirdi.
Tamam BJKliyim ama bu gercekten haksizlikti yani benim acimdan!!

o da hakemin kararı sarı kart vardı bi sarı kart daha gördü rize maçında kırmızıya çevrilmeliydi ama hakem vermedi olur bööle futbol bu

carsi52

Bari şu fener maçında oynamak istemesinde bize büyük bi iyilik yapmış oLsun.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

iyi niyetli ancak sınırlı bi oyuncu...elinden gelenin en iisini yapıyo bence...ona yapılan eleştiriler çok haksızca....

akbaba71

Soyadı nereden geliyor?
Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Baki Mercimek, (A) Milli Futbol Takımı'na çağrılmayı dört gözle beklediğini, bunun için de yükselen performansını devam ettirmeye çalışacağını söyledi.
Siyah-beyazlı kulübün yarın piyasaya çıkacak resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nde röportajı yayınlanan Baki Mercimek, milli takımla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine, ''Ben aylardır çağrılmayı bekliyorum ve dört gözle de bekleyeceğim. Bunun için de yükselen performansımı devam ettirmeye çalışacağım. Pes etmek yok'' dedi.

-TİGANA'YA ÖVGÜ-

Baki Mercimek, teknik direktör Jean Tigana'dan övgüyle bahsederek, Fransız teknik adamın uzun vadede Beşiktaş'a çok büyük yararları olacağını söyledi.

Baki, ''Tigana benim çalıştığım en disiplinli, özverili ve çalışmayı seven teknik adam. Avrupa'da çok farklı tecrübeleri var. Sadece beni oynattığı için değil, bu özelliklerinden dolayı da Onu çok iyi buluyorum. Ben Tigana'nın uzun vadede Beşiktaş'a çok büyük yararları olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

-''KALBİMİ SAHAYA DÖKEREK MÜCADELEMİ YAPIYORUM''-

Çalışmayı çok sevdiğini ve sabırlı olduğunu vurgulayan Baki, ''Saha içinde de sakin olmaya çalışıyorum. Örneğin arkadaşlarım o stresle bana bağırdığında, hemen anında karşılık vermiyorum, çünkü, o kavgaya dönüşür. Benim de inanılmaz sinirlendiğim anlar oluyor. Ama aşırı derecede bağırmıyorum ve sadece uyarmakla yetiniyorum'' şeklinde görüş belirtti.

Hakkında yapılan eleştirilerden rahatsız olup olmadığıyla ilgili bir soru üzerine de Baki, şunları kaydetti:

''Hayır, aksine çok gülüyorum. Herkesin iyi veya kötü eleştirmeye hakkı vardır. Ama hakarete hakkı yoktur. Eleştiriler kendi hatalarımı görmeme yardımcı oluyor. Zaten bu kadar eleştirilen bir adam olarak, bir tanesi bile beni rahatsız etseydi başarılı olamazdım. Sıkıntıdan kendimi yerdim. Açıkçası hiç kafama takmıyorum. Sadece saha içinde gerekeni yapıp, yeterli özveriyi göstererek ve gerçekten kalbimi sahaya dökerek mücadelemi yapıyorum. Bu şekilde de kendimle barışık olabiliyorum.''

-''RUNJE BİRAZ DAHA ÇILGIN''-

Baki Mercimek, takım arkadaşı Hırvat kaleci Vedran Runje hakkındaki görüşlerinin sorulması üzerine de şu ifadeleri kullandı:

''Kaleciler diğer oyunculardan her zaman farklıdır. Kalesinde yalnızdır, antrenmanlarda tek başına çalışır, kendiyle konuşur. Runje de özellikle solak olduğu için diğer kalecilere göre biraz daha çılgın. Ben O'nu çok beğeniyorum. Çalıştığım en iyi kalecilerden biri.''

-EN ÇEKİNDİĞİ FORVET, BOBO-

Baki Mercimek, bir soru üzerine de, en çekindiği forvetin, takım arkadaşı Bobo olduğunu söyledi.

Kız arkadaşının Fenerbahçeli olduğunu anlatan Baki, ''Ama yakında Beşiktaşlı olacak. İnönü Stadı'na maç izlemeye geldi birkaç defa. Beşiktaş forması da var. Yakında içi de, dışı da Beşiktaşlı olacak'' dedi.

-SOYADI NEREDEN GELİYOR?-

Amsterdam'da doğup büyüdüğünü, ailesinin hala orada olduğunu vurgulayan Baki Mercimek, soyadının nereden geldiğini bilmediğinin altını çizerek, konuyla ilgili şunları kaydetti:

''Bunu benim amcam araştırdı. Ama bir sonuca ulaşamadık. Çünkü ailem Of'un Balaban Köyü'nden ve orada çiftçilik yapmıyorlardı. Geçimlerini çay kırıp satarak sağlıyorlardı. Bu nedenle soyadımızın nereden geldiğini bilmiyorum. Belki de dedem mercimek çorbasını çok seviyordu ve o yüzden bu soyadını seçti.''

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Jackass

tercüman olsun 5 dil bilior top oynamasın yaw(herkes yapabileceği şeyi yapsın)bu adam oynarken sağ tarf yol geçen hanı oluor topa basamıor oyuna sokamıor artı her pozisyonda topa sırtıonı dönüor bu adam kadrodeyken şampiyonluk naraları atıoz ya bu gerçekten bizim RUHUMUZ!!!

die-4-u

Bilmiyorum ki;sana mı kızsam
Seni transfer eden yönetime mi?
Seni oynatan Tiganaya'mı?
Ortada bi' sorun var ama...

Brestgerfich

iyi niyeti veya gösterdiği çaba kabiliyetsiziğini örtmüyo... bi tane uzun pas yerini bulmaz mı be kardeşim!!!
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

siyahi_kartal

bire birde çok zayıf , kritik müdahaleleride oluyo ama keşke almasaydık