Ana Menü

#8 Baki Mercimek

Başlatan eren06, Kasım 20, 2006, 22:11:01

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Aslına bakarsanız defansta en çok adını duyduğum isim oldu Baki.
Ama duydum da ne oldu keşke olmasaydıda duymaz olaydım.
Kaybol git Baki yeterrrrr
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

bence fb maçını onun yüzünden kaybettik baki'nin o şerefli formayı giymemesi gerekiyor
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

tugrulsonmez_

baki iyi niyetli olabilir ama şu gerçek ki yetersiz be kardeşim fb maçında oynatılması büyük hataydı.

Onur*

Baki Mercimek (18 Eylül 1982 Hollanda), Türk futbolcu. 2006-07 sezonu itibariyle Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde forma giymektedir.

Futbola sekiz yaşında Ajax altyapısında başladı. 1999 yılında HFC Haarlem takımına, 2000 yılında ise Premier Lig takımlarından Sunderland'e transfer oldu. Sunderland'in ardından 2002 yılında Hollanda liginde mücadele eden Telstar takımında kiralık olarak oynadı. 2003'te Gençlerbirliği'ne transfer olarak Türkiye Ligi kariyerine başladı. Bu takımda 3 sezon görev aldıktan sonra Beşiktaş'a transfer oldu. Defansta mücadele eden futbolcu savaşçı kimliği ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekmektedir. Bunun yanında, teknik özellikleri ve pas yeteneği pek etkili değildir.

wikipedia.
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

IL Capitano

maalesef kendi kendi kendimle celiskideyim...
Ajaxta anlamiyor.....

Alıntı yapılan: jimbo1903 - Mart 11, 2008, 19:59:58
ama anlamadigim bir konu Ajaxin alti yapisinda yetis, Sunderlanda transfer ol sonra, gencler vede Besiktas ...

hani biz , gencler anlamiyor diyelim..ama Ajax veya Sunderlanda mi anlamiyor,,
Ajaxin alt yapisi öyle herkese kucak acmaz..

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carlito1903

Bu sene sonu ayrılır büyük ihtimalle takımdan....

Gitmesine en çok takımdaki diğer oyuncular üzülür çünkü kötü oynadıkları maçta taraftarın günah keçisi ilan edeceği biri kalmaz o zaman...

Olur ya şampiyon falan olursak Baki gittiğinde, herkes 'Baki gitti sıkıntı bitti' ye getirir olayı...

carlito1903

Allah'tan oynamadı dünkü maçta yoksa şampiyonluğun kaçmasında diğer arkadaşlarından çokta fazla suçu olmadığı halde en çok suçlanan yine o olurdu...

Ama dün gördük Baki olmadığında da defansta saçma sapan hatalar olduğunu...

Cem Goren

Alıntı yapılan: carlito1903 - Nisan 12, 2008, 12:48:16
Allah'tan oynamadı dünkü maçta yoksa şampiyonluğun kaçmasında diğer arkadaşlarından çokta fazla suçu olmadığı halde en çok suçlanan yine o olurdu...

Ama dün gördük Baki olmadığında da defansta saçma sapan hatalar olduğunu...

doğru aslında ibb maçında gordon yernde o olsaydı ilk golde adamı yere indirrdi ama yinede o golü yemezdik
altın kapılarımız kan oldu tayfun

dgkn1903

ya adam harbı ıyı nıyetlı cokta efendı kısılıgıylede bjk ye yakısır bı futbolcu ama beceremıyor ıste bu bakıye gosterılen sabır neden rico ya hıguene gosterılmedı ya
yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
yeter ulaN

Cem Goren

sezon sonu gidecek gibi
altın kapılarımız kan oldu tayfun

hepsiyAh

Tüm sakarlıklarına topa basmalarınaa oynayamamalarına ragmen;

ne bir kızı sevmek ne bir lokma ekmek seviyoruz seni Baki Mercimek ..

:bjk

İnş bu sene gidersin Baki sende üzülüyorsun bence.. Gitmen hayırlı olacak her iki taraf için.

keskinli

git baki gitde sneye baska günah kecisi arayalim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Takımdan ayrılacak büyük ihtimalle....

Bu en çok takımda tek günah keçisi Baki'yi görenlere zarar verecek, bakalım seneye kimi seçecekler herşeyde suçlamak için !!

Batuhan

Alıntı yapılan: burak_bjk - Kasım 24, 2006, 10:38:14
Alıntı yapılan: DIABLO - Kasım 21, 2006, 12:32:10
özellikle baki'yi stam'a benzetiyorum keşke onun gibi oynasa

bişey olmaz ondan

stili bence de benziyor
ama yetenek olarak çok kıt
Koca hestiy aya bedenem ?

ZeMaHŞeR

Futbolcu olarak sevmezdim ama adam gibi adam'dı...

Bugün yapmış olduğu 1903 YTL bağış için kendi topiciğindende onu tebrik etmek istedim...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK