Ana Menü

Necati Ankaraspor'da

Başlatan akbaba71, Eylül 03, 2007, 13:34:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Galatasaray, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın kadrosunda düşünmediği Necati Ateş'i, 1 yıllığına Ankaraspor'a kiraladı.

Anadolu Ajansı
Güncelleme: 12:31 TSİ 3 Eylül 2007 Pazartesi

Galatasaray'da, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Ankaraspor'a kiralandı.

Daha önce yurt dışında forma giymeyi istediğini belirten Necati, bu arayışlarından sonuç çıkmayınca, transferin son gününde, sezon sonuna kadar Ankaraspor'a kiralık olarak gitti.

Turkcell Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan, son olarak da Kasımpaşa'ya İstanbul'da 3-1 yenilen Ankaraspor, Necati ile forvet hattını güçlendirdi.

Necati Ateş, daha önce basında yer alan Ankaraspor'a transfer olacağı yönündeki haberleri yalanlamıştı.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

Necati Ateş ve Orhan Ak gitti!
Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Necati Ateş ve Orhan Ak'ı kiralık olarak renklerine bağladı.

Galatasaray'ın Alman teknik direktörü Karl Heiz Feldkamp'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği ve kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Necati Ateş, Ankaraspor ile anlaşmaya vardı. Mavi-beyazlı yönetim, Necati ve Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Transfer döneminin son gününde yapılan anlaşma sonunda golcü futbolcu Necati Ateş'in Ankaraspor'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyeceği öğrenildi.

Orhan Ak da Ankarasporlu oldu

Necati Ateş'i kiralık olarak renklerine bağlayan Ankaraspor, Galatasaray'ın bir başka kadro dışı bırakılan futbolcusu Orhan Ak'ı da bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı. İstanbul'dan eşlayarını toplayan milli futbolcu, en geç yarın takımının çalışmalarına katılabileceğini söyledi.

Elerosse

Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

Delirdik

Bu adam üstüne basa basa 'Türkiyede hiç bir takıma takas yoLuyLa gitmem' diyordu
daha beteri oLmuş ;D

bizim maçta oynamasa bari ya :)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ugur24

bizim maçta patlama yapmasında ne yaparsa yapsın..ayrıca yanlış takım seçmiş..ankaraspor'un kadrosu çok kötü..

2 dia 2 muerto

carsi52

Bölünür senin için uykular!

eRe

bı hafta sonra takas yapılsa olmuyodu dımı :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

akbaba71

olmuyodu transfer süresi doluyodu ;D

BjKli_10-ur

Gümbürtüye gitti :D
ee armuda saplı üzüme çöplü dersen gidersin şu anda ligin en kötü takımlarından birine ;D
Sensiz geçen günlerin ...

ugur24

geçen sene ümit karan'da kiralık olarak ankaraspor'a gitmişti ama geri döndü..necati'de daha sonra döner heralde..

gözzde_bjk

ya cıdden bızım maca patlamasında nerde naparsa yapsın...
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

carsi52

Haberin yaLanlandığını okudum ben ???
Bölünür senin için uykular!

eRe

necatı dun lıgtv de gıttıgını soledı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi