Ana Menü

Gençlerbirliği Oftaş-Fenerbahçe

Başlatan ugur24, Ağustos 30, 2007, 10:56:38

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

EŞEKLER adam oLur FeNeR adam oLmaz ,

:ahaha

eRe

ugur nasıl ofsayt olur topu oftaslı atmadı oraya
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CHEm !

ofsaytla alakası yok topa son dokunan fenerli futbolcu
Allah kitap Beşiktaş

ugur24

oftaş'lı oyuncunun şutu çektiği ana bakacaksınız..ofsaytın ne demek olduğunu size öğretecek değilim heralde.. ;D

CHEm !

abi topa son dokunana bakmıyomuyuz ?
Allah kitap Beşiktaş

asasmaz

Topa ilk vurulduğu zaman (orta yapıldığı zaman) 1 numaralı oyuncu ofsaytta belki topa hareketlenmese diğer arkadaşı topa vursa pasif ofsayt kuralı işletilebilir ama o oyuncu topa hareketleniyor ve yaptığı müdahale ile top arkadaşının önüne düşüyor ve 2 numaralı oyuncu golü atıyor. Gol ofsayt değil ama pozisyonun başlangıcı ofsayt.

ugur24

topun volkan'dan döndüğü ana bakmışsın..oftaş'lı oyuncunun şutu çektiği anda arkadaşının durduğu yere bakacaksın..

eRe

ugur yenı kurallara gore topa vurana bakılmıyor top vurulduktan sonra kıme gelıyorsa oftaslı vuramıyor fenerlı vuruyor ve yandakı adama gelıyor o zaman ofsayt yok bence
ayrıca hakem 1.pozısyona degıl 2.pozısyona caldı
www.erdemeksi.com

eRe

Alıntı yapılan: asasmaz - Eylül 02, 2007, 23:04:09

Topa ilk vurulduğu zaman (orta yapıldığı zaman) 1 numaralı oyuncu ofsaytta belki topa hareketlenmese diğer arkadaşı topa vursa pasif ofsayt kuralı işletilebilir ama o oyuncu topa hareketleniyor ve yaptığı müdahale ile top arkadaşının önüne düşüyor ve 2 numaralı oyuncu golü atıyor. Gol ofsayt değil ama pozisyonun başlangıcı ofsayt.

bunu nerden buldun ;D ;D ;D
www.erdemeksi.com

CHEm !

gol ofsayt değil ama pozisyon başlangıcı olabilir ona dikkat etmedim
zaten hakem gole ofsayt kararını verdi pozisyonda devam kararı verdi herhalde
Allah kitap Beşiktaş

Adriano

Topa o karambolde diğer fenerli de değdi orada mücadeledeki oftaşlı da değdi en son diğer direkteki adam son vuruşu yaptı.. Yok böyle ofsayt falan olmaz ya.. Tertemiz gol.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

TurkishTank

imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Adriano

İcadiyeli sana diyo ;D

Fener'in artık ezeli rakipleri Süper Lig'e yeni yükselen ekipler :) Büyükşehir Belediye, OFTAŞ sırada Kasımpaşa var.. Kasımpaşa'da bir darbe vuracak ;)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

eRe

cıdden ya bu sene artık fenerın maclarıda ızlıyorum 3 haftadır ole zevklı oluyor kı fener bole can cekısıyor herkes bırbırıne bakıyor taraftar yuhluyor falan ;D
eger eglenmek ıstıyorsanız kacırmayın derım bu adamların macını ;D

+olarak hakem yanlısıyla dogruyu yapmıs :D
www.erdemeksi.com

ugur24

pozisyonun tekrarını yine izlemek istiyorum..top volkan'dan döndükten sonra topa dokunanlar varmış ben görmedim..