Ana Menü

Nuri Şahin gol şov yaptı

Başlatan CHEm !, Ağustos 26, 2007, 21:27:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Feyenoord'ta forma giyen milli futbolcumuz Nuri Şahin, yeni takımına ısındığını ikinci maçında gösterdi.

Kırmızı - beyazlılar, NAC Breda'yı 5-0 mağlup ederken, Nuri, attığı 2 golle maçın yıldızı oldu.

Sahasında ilk maçına çıkan Feyenoord, 20. dakikada bir penaltı kazandı. Topun başına geçen makaay, Hollanda Ligi'ndeki 2. golüyle takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarı De Kuip'te adeta Nuri şov vardı.

Bert Van Marwijk ile birlikte Dortmund'tan gelen milli futbolcumuz, önce Vlaar'ın golüne asist yaptı. Ardından da De Cler'in pasını filelere göndererek takımının rahatlamasını sağladı. 69. dakikada De Guzman skoru 4-0'a getiren isim oldu. Bu golden 3 dakika sonra Maaky'ın asistini ağlara gönderen Nuri Şahin maçın skorunu 5-0 olarak belirledi.

Hollanda Ligi'ndeki ilk iki maçını farklı kazanan Feyenoord, PSV ve Ajax ile birlikte bu sezon şampiyonluğun en önemli adayı durumunda.

Allah kitap Beşiktaş

alper_1903

helal be nuri
cok genc yasta cok iyi isler yapiyor gelecegi cok parlak dortmund ta fazla kalici olmaz ona ispanya yakisir veya uzun toplariyla ingiltere
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Elerosse

Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

ugur24

nuri'nin feyenoord'a gittiğini bu haberde öğrendim.. ;D tebrikler ama bu çocuğu ben hiç sevmiyorum nedense.. :-\

Non Mollare Mai

Helal olsun Nuri'me bee :)
Nede olsa bi Türk yakışır.. gururlandım..
edit

2 dia 2 muerto

Nuri ' nin hocasıyla bi sorunu vardı .
Pekala biz alabilirdik ama almadık .
Herneyse beLki ilerde !..
Başarılar Nuri

.FŞ

carsi52

Bölünür senin için uykular!

eRe

golu bulan varsa buraya koyabılır mı
www.erdemeksi.com