Ana Menü

SoyLesi cevapLari.. [AsA]

Başlatan AsA, Ağustos 25, 2007, 19:50:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

eline sağlık deniz guzel olmuş :D
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

BjKli_10-ur

Gerçekten çok güzel olmuş söyleşi hiç sıkılmadan okudum hepsini Allah bi gün benle de söyleşi yapılmasını nasip etsin :D (amin)
Sensiz geçen günlerin ...

banumansiz

tekrarlayalım ozaman haftada bii... :)
ve gülümse şimdi... ;)

[KralKartal]

sana soru soramadim ya cenk icimde kaldi :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Batuhan

Alıntı yapılan: AsA - Ağustos 25, 2007, 19:50:52
Duru sormus:

1- Ailen tarafından Amerika'ya SÜRÜLMENİN nedeni ni öğrenebilirmiyiz Cenk abi
2- Kralcarsi.com Sitesine nezaman üye oldun,ne zamandan beri sürekli giriyorsun ve seni buraya bağlayan şey nedir ?

AsA cevapLamis:

1-Ben turkiye'de yasadigim yiLLarda gercekten cok sorunLu bi cocukLuk yiLLari gecirdim..Hergun kavga eder iLLaki basimi bi
derde sorkardim.. Lise'de tesekkur beLgesi aLdigim sene sinif'da birakiLdim devamsizLikdan doLayi..4 seneLik Lise egitimim suresince
yapmadigim kaLmadi.. Her hafta en az bi kere disipLin sucu isLerdim.. HaL boyLe oLunca aiLem'de beni Amerika'ya yoLLayip hayat
icin geLecegim icin biseyLer yapip ugrasip sorumLuLuk sahibi oLup akiLLanmam icin Amerikaya yoLLadi (surdu)..

2-KraLcarsi.com sitesine 2004 yiLi sonbaharinda uye oLdum..O zamandan itibaren hergun en az 3 saat onLine oLuyorum. Beni
buraya bagliyan sey uyeLer iLe oLan arkdasLik bi sicak dostLuk ortaami ayrica burdaki herkes gibi BESIKTAS askidir..

Cem sormus:

1-abi aslen nerelisin,nerde büyüdün,kaç yaşında amerikaya gittin
2-hayatında şuan biri varmı

AsA cevapLamis:

1-Ben asLen Fethiye/mugLa dogumLuyum ama bizim eskiLer gocebe imis yoruk derLer haLk arasinda vede goc ettikLeri yerLer
tam oLarak biLinmemektedir.. Amerikaya 18'ime yeni girmistim 1 ay sonra buraya geLdim..

2-Evet hayatimda iki kisi var..Biri Besiktas biri .. adi bende sakLi  (:

Onur sormus:

Niye nickin AsA?

AsA cevapLamis:

2002 iLe 2004 yiLLari arasinda hurriyetim.com keLebek boLumunun irc chat serverin'da sop oLarak gorev aLmistim ayrica heLper
oLarak 2 yiL boyunca hizmet ettim..Oradaki sevgiLi bi abimizin AsA idi nick'i.. Kendisi suanda doktor oLarak caLismakta vede
birakti net aLemini bende onun nick'i aLip net aLemindeki caLismaLarima devam ediyorum

Ahmet abi sormus:

1-ilgi alanlarin nedir?
2-tarihte seni en cok kim etkilemistir?
3-hayat felsefen nedir?
4-hangi tür müzikten hoslanirsin?
5-arkadaslarinda aradigin en önemli husus nedir?

AsA cevapLamis:

1-iLgi aLanLarim tabikide basta futboL en yogunLuk kazanan iLgi aLanLarim arasinda bunun yaninda kitap yazmak icin bi kac girisimLere
basLiyorum yakinda..

2-Tarih'e cok onem veririm.. Tarih'ini biLmiyen bi topLum'un geLeceginden umut bekLemem..OzeLLik m.o TarihLer vede mitoLoji uzerine
ek dersLer aLdim vede bir cok kitap okudum.. Ama yakin tarih'de beni etkiLeyen insan kesinLikLe ATATURK'tur..

3-Hayat feLsefem kendin iLe barisik bi hayat surup her zaman en guzeL'i vede basariLi oLmayi hedefLemektir..
4-Sahsen her turLu muzigi severim ama geneLLikLe saz agirLikLi turkuLer dinLemeyi tercih ederim tabiki bazi zamanLar'da rap dinLeyip
egLendigimde oLmaktadir..Ayrica uzun bi sure Techno underground muzikler iLe bi cd koLeksiyonu yaptigimi soyLeye biLirim.
Kisacasi o hangi duyguLarin yogunLuguna bagLi diyebiLiriz..Ama hic bi zaman metaL vede o tur muzik dinLemiyecegimi
beLirtmek isterim..

5-ArkdasLarim'da ozeLLikLe dogrucuLuk vede guvenirLik iLk aradigim hususLardir..Bide ogLe cok arkadas grupLarini pek sevmem az oLsun
ama oz oLsun diyenLerdenimdir..

Gokhan sormus:

1-MesLeğin nedir abi?
2-+ LarLa - Leri kafanda topLasan Türkiyede mi yaşamak isterdin yoksa orada haLinden memnun musun
3- Beşiktaş'ı hiç bırakma noktasına geLdin mi acaba

AsA cevapLamis:

1-MesLegim asiL egitim aLanim Turizm aLaninda ama suandaki mesLegim bir sirkette mudurLuk yapmaktayim.. Ayni zamanda
mekanikLik uzerine egitim aLdim..

2-Sahsen soyLe bi kiyasLama yapmak gerekirse..Kimse yanLis anLamasin Turkiye'yi cok seviyorum ama sanirim Amerika'daki
haLimden memnunum..

3-Besiktas'i hic birakma noktasina geLmedim artik bu yastan sonrada geLecegimi hic dusunmuyorum..Ne gariptirki,her yeniLgi
her yapiLan haksizLik beni besiktas'a daha'da fazLa bagLiyor...

HaLiL sormus:

Hayat
1-Gelecek Hakkındaki Planların?
Futbol
2-Unutamadığın Futbolcu/-lar?
Magazin
3-En Beğendin Ünlü?

AsA cevapLamis:

1-GeLecek iLe iLgiLi yapmak istedigim suanda iLk oLarak restraunt acmak istiyorum... Bunun icin girisimLere basLadim kismet olursa
geLecek mart ayinda acicam..butun yogunLugumu bunun uzerinde topLadim.. iLk hedefim budur suanda...

2-Unutmadigim bircok futboLcu var tabikide metin-aLi-FeyyazLar bunun yaninda kaLeci fevzinin kaLe diregine atti kafa..PascaL'in
tafareLin omuzunu cikarisi bu futboLcuLari hic bi zaman unutmam...

3-En begendigim unLu DanzeL Washington

die-4-u sormus:

Hayatında En Çok İz Bırakan Olay Neydi?

AsA cevapLamis:

Hayatim'da en cok iz birakan oLay Lise yiLLarimda 4 kisinin bir kisiye saLdirip dovmeye kaLkmasi bunun karsiiLiginda ben ve arkdasLarimin
oLay'a mudaheLe edip karsiLik verirken arkdas'im bicakLanmasidir..

aniL sormus:

1- Kralcarsi.com la nasıl tanıştın ?

2- Türkiye'de en çok neleri özledin ?

3- [ Belki Klasik Olacak Ama ] Okul hayatında unutamadığın ve bizlerle paylaşabileceğin iyi bir anın ?

AsA cevapLamis:
1-KraLcarsi iLe nette besiktas iLe iLgiLi bi haber aramasi yapiyordum suanda konuyu hatirLamiyorum kraLcarsi link'i cikti
karsima bende bi goz atayim diye girdim oyLece basLamis oLdu..

2-Basta aiLem oLmak uzere hersey'i ozLedim..6 yiL gecti aradan ozLenecek o kadar cok sey varki saymakLa bitmez..
3-VaLLahi bi ogretmenimizin yokLama aLirkenki dedigi Laf'i hic unutmam.. OLay soyLe gercekLesti.. Bu saygiLi hocamiz edebiyatci
ayni zamanda disipLin kuruLunda gorevLi.. Dersimize girdi.. YokLama aLiyor iLk once benim adimi vede benim sira arkdasim'in vede bi
onumuzde oturan diger arkadasin ismini okudu..Biz sira iLe ucumuzde burda dedikden sonra.. Kendisi ses tonu hic bozmadan aynen soyLe
dedi.. "Bu uc siLahsorLer burda isi sinifin gerisi burdadir yokLama aLmaya gerek yok.." butun sinif koptu tabiki.. Bizde siritiyoruz ama
bir yerdende kufur ediyoruz tabikide..(:

Faruk sormus:

1- İş hayatında bu kadar başarılı olmanın sırlarını benimle paylaşırmısın ?
2- Artık yeter diyip , Türkiye ' ye kesin dönüş yapma olasiligin var mi ?
3- İnternetten ne zaman elini ayagini cekiceksin . Abinden kalan mirasi bana devrediceksin dimi ?

AsA cevapLamis:

1-Is hayatimdaki basarim bir sir degiLdir.. Sadece kendi kuraLLarim vardir... Hic kimseye cignetme.. Vede hic bi zaman
sorumLuLuk aLmaktan zor'dan kacmayan bi kisiLigim vardir..Herzaman kendin iLe yaris icinde oLmaLisin. Bugun 1 yaptiysan yarin 1 bucuk
yarindan sonra 2 yapicam diye kendini sartLandirirsan inan bana basariya uLasirisin.. Hic bi zman unutma "Basari sana geLmez sen ona gidersin.."

2-Turkiye'ye kesin donus yapacagimi hic zannetmiyorum.. Ama hayat suprizLer iLe doLudur bakarsin hic bekLemedigim bi anda donuyor oLurum...Ama
su yakin tarih iceriside oyLe bi konu soz konusu degiL..

3-Internetten ne zman ayriLacagim konusunda cesitLi soyLentiLer var.. hehe saka bi yana o'nuda yakin bi tarihte pek dusunmuyorum.. O miras konusunda
kesin kararimi o gun yakLastiginda acikLayacam..
Ama senin sansin cok yuksek.. (:

adrianooo sormus:

1. AsA'nın bir anlamı olmaLı abi, nedir acaba ?
2. Kendini 3 kelimeyle tanımlar mısın ?

AsA cevapLamis:

1-AsA'nin tam bi anLami yok...asalet'in kisaLtiLmisi oLarak aLgiLanabiLir..
2-Herzman aktif,Cabuk sinirLenen,koyu bi besiktasLi diye kisaca tanimLayabiLiriz..

MeLankoLizm sormus:

1- Abd'de Beşiktaş İle İlgili Bir Anın Var mı ? (orada olan ilginç bir anı ? )
2- Bu Söyleşi Fikri Nasıl Aklına Geldi -bir yerden alıntı var mı özgün mü ? -
3- Türkçe Konuşan Kızılderili Gördün mü oralarda

AsA cevapLamis:
1-Burdaki anim hmmm...4-3 fener'i yendigimiz macta san francisco sehir merkezinde tek basima
araba iLe pencereden cikardigim besiktas bayragim iLe tur atarken poLis'den ses kirLiLigi yapiyorum
diye ceza yeme oLayim diyebiLirim..(Sanirim biraz fazLa bastim kornaya (: 

2-Bu soyLesi fikri asLen voLkan'a ait ama kendisi asker'e gidecegi icin gercekLestirme firsati
oLamayacagi icin ben usLendim gorevi vede yaparim dedim..

3-hehhehe Ister inan ister inanma bu kiziLderiLi'Lerin turkce konusmasi uzerine bi cok insan iLe
tartisma yasadim.. Ama daha haLa iddami kanitLayacak bi yasan gercek deLiL'e rastLayamadim..

noumayberk sormus:

1-Amerika'da Türk Futbolu ve Beşiktaş nasıl tanınılıyor
2-Orada Beşiktaşla ilgili bi kaç anını anlatabilirmisin
3-Türikyeden Amerikaya gidince hayatında neler değişti

AsA cevapLamis:

1-Burda amerikaLiLarin cogunLugu daha turkiye'nin nerde oLdugunu biLmiyor... Bizi arabistan gibi
coL deveLer iLe seyahat ediLen bi yer saniyorLar.. Sana bi anim'i anLatayim.. Bi arkdasLar iLe restraunt'ta
yemek yerken..Sahsin birisi hic tanimadigim iLk defa gordugum bu adam benim nerden oLdugumu sordu bende tabiki
turk asiLLi oLdugumu soyLedim..Konu konuyu acti nasiL oLdu bende tam hatirLamiyorum ama konu sabah kahvaLtisina
geLdi bu sahis bi anisi anLatiyordu..Dost makinasindan bahsederken bi anda durdu bana dondu vede senin geLdigin yerde
bu makinadan varmi diye bi soru sordu.. Bende aynen soyLe cevapLadim.. Siz daha uLkenin istikLaL marsi ne oLsun diye
dusunurken biz Koskoca imporatorLuk sahibi oLmus dunya'nin 3 kitasini yoneten insanLardik.. sizin gibi 400 yiLLik degiL
4000 yiLLik tarihimiz var artik sen dusun bizde neLer var neLer yok dedim.. Vede ortam iyice geriLdi ama hak etmisti
Herneyse konu dagiLmasin.. Amerika'LiLar daha yeni yeni futboL iLe tanisiyor.. David'in Los angeLes'a geLmesi burdaki
insanLarin futboL iLe yakinLasmasina biraz daha  yardimci oLdu..Umarim iLerki yiLLarda daha iyi taniyacakLar hem turkiyeyi
hem turk futboLu hemde besiktas'i.. Ama LAtin amerikaLi insanLAr turkiyeyi vede 2002 yiLindaki dunya kupasini iyi biLiyorLar

2-Bu sorunun aynisi cevapLamistim ama bi anim daha var onu anLatayim.. 2003 yiLinda ezikLer iLe oLan bi macimizda burda
bi arkadsin evinde topLandik mac izLiorduk.. 6 kiisydik.. iki besiktas'Li uc fenerLi bi gs'Li oLarak.. herneyse bu fenerLiLerden
birisi habire kufur ediyor "bak dedim agizin ayagin sakin dursun ben sinirLiyimdir beni biLirsin arkdasLigimiz bozuLmasin.." bu eLeman
feLan fiLan dedi ama 5 dakka gecmeden ayni kufurLer faLan dayandim dayandim bi yerde patLadim eLimde koLa vardi suratina bardak iLe
firLattim biz birbirimize girdik.. herneyse diger arkdadsLar ayirdi faLan ama haLa konusmuyoruz o cocuk iLe..

3-Turkiye'den buraya geLince hayatimda degismiyen bir tek besiktas oLdu dersem artik gerisini sen dusun..A'dan Z'ye hersey
degisti degismek zorunda kaLdi desem daha dogrudur..

Herkes'e tesekkurLer..

AsA...

Alıntı yapılan: AdRiAnOoO - Ağustos 27, 2007, 16:04:12
Flaş ! Beşiktaş'ın Yeni Sambacası Alberto Ricardo Cenk Souza sabah saatlerinde kulübümüzde 3 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra Türkiye'deki ilk röportajını KralÇarşı Haber'e(KH) verdi.. Cenk Souza muhabirimiz Deniz Danişment ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdi.. Futbol'dan fazla konuşmadığımız sohbette Sambacımızın özel hayatı hakkında konuştuk..

D.D : Öncelikle transferiniz hayırlı uğurlu olsun.. Kısaca transferinizin öyküsünü bizimle paylaşırmısınız ?
C.S : Çok teşekkürler, transferimden öncesi Avrupa'da tanınmış bir kulübe gitmeyi planlıyordum ve bana en samimi en içten yaklaşan Beşiktaş kulübüyle anlaşmaktan çok mutluyum.. Avrupa'dan önceden tanıdığım takımda top koşturmak benim için çok güzel bir duygu olacak..

D.D : Futbol hakkında konuşmaya çokça vakit var, biz biraz sizin özel hayatınız hakkında sohbet etmek istiyoruz.. Küçük yaşta Aileniz tarafından Amerika'ya gönderilmişsiniz, böyle söylentiler geldi kulağımıza, işin aslı nedir acaba ?
C.S : Doğru söylenmiş.. Ben Türkiye'de yasadigim yiLLarda gercekten cok sorunLu bi cocukLuk yiLLari gecirdim..Hergun kavga eder iLLaki basimi bi derde sorkardim.. Lise'de tesekkur beLgesi aLdigim sene sinif'da birakiLdim devamsizLikdan doLayi..4 seneLik Lise egitimim suresince yapmadigim kaLmadi.. Her hafta en az bi kere disipLin sucu isLerdim.. HaL boyLe oLunca aiLem'de beni Amerika'ya yoLLayip hayat
icin geLecegim icin biseyLer yapip ugrasip sorumLuLuk sahibi oLup akiLLanmam icin Amerikaya yoLLadi.

" - KRALCARSI'ya BENI BAGLAYAN SEY ORTAM VE BESIKTAS AŞKI ! "

D.D : Futbol dışında boş zamanlarınızda forumlarla ilgileniyormuşsunuz, gerçek mi acaba ?
C.S : Evet, kralcarsimedia.com/forum sitesinde adminlik görevindeyim.. 2004 yılı sonbaharda üye olmuştum.. O zamandan itibaren hergun en az 3 saat onLine oLuyorum. Beni buraya bağlayan şey, forumdaki sıcak arkadaşlık ortamı ve tabikide Beşiktaş AŞKI !

D.D : Sayın Cenk Souza nerelisiniz, nerede büyüdünüz ?
C.S : Aslen Fethiye/Muğla doğumluyum.. bizim eskiLer gocebe imis yoruk derLer haLk arasinda vede goc ettikLeri yerLer tam oLarak biLinmemektedir.. 18 yaşımda Amerika'ya geldim..

D.D : Hayatınızda biri varmı acaba :) ?
C.S : Tabiki iki kişi var.. Biri Beşiktaş diğerinin ismi bende saklı :)

D.D : Arkadaşlarınız aranızda size lakap takmışlar birnevi nick.. Biraz bahsedermisiniz ?
C.S : Evet o nick AsA ! 2002 iLe 2004 yiLLari arasinda hurriyetim.com keLebek boLumunun irc chat serverin'da sop oLarak gorev aLmistim ayrica heLper oLarak 2 yiL boyunca hizmet ettim..Oradaki sevgiLi bi abimizin AsA idi nick'i..

D.D : Futbol haricinde ne gibi ilgi alanlarınız var acaba ?
C.S : Futbol dışında kitap yazmak, birkaç girişimim olmuştu.. Tekrar başlayacağım yakın zamanda..

" - YAKIN TARİHTE ATATURK BENİ ETKILEYEN EŞSİZ KİŞİDİR ! "

D.D : Tarihe şöyle bir baktığımızda seni en çok kim etkilemiştir ?
C.S : Tarih'e cok onem veririm.. Tarih'ini biLmiyen bi topLum'un geLeceginden umut bekLemem..OzeLLik m.o TarihLer vede mitoLoji uzerine
ek dersLer aLdim vede bir cok kitap okudum.. Ama yakin tarih'de beni etkiLeyen insan kesinLikLe ATATURK'tur..

D.D : Hayat Felsefen nedir Sevgili Souza ?
C.S : Hayat feLsefem kendin iLe barisik bi hayat surup her zaman en guzeL'i vede basariLi oLmayi hedefLemektir..

" - O ANKİ DUYGULARİN YOGUNLUGUNA GORE MUZIK ANLAYISIM DEGISEBILIR ! "

D.D : Hangi tür müziklerden hoşlanırsınız ?
C.S : Sahsen her turLu muzigi severim ama geneLLikLe saz agirLikLi turkuLer dinLemeyi tercih ederim tabiki bazi zamanLar'da rap dinLeyip egLendigimde oLmaktadir.. Kisacasi o hangi duyguLarin yogunLuguna bagLi diyebiLiriz..Ama hic bi zaman metaL vede o tur muzik dinLemiyecegimi beLirtmek isterim..

" - AZ OLSUN ÖZ OLSUN ! "

D.D : Çevrendekilerde aradığın en önemli hususlar nelerdir ?
C.S : ArkdasLarim'da ozeLLikLe dogrucuLuk vede guvenirLik iLk aradigim hususLardir..Bide ogLe cok arkadas grupLarini pek sevmem az oLsun ama oz oLsun diyenLerdenimdir..

" - ÖZEL BİR ŞİRKETTE MUDURLUK YAPMIŞTIM ! "

D.D : Futbol'dan önceki mesleğiniz nedir acaba ?
C.S : MesLegim asiL egitim aLanim Turizm aLaninda ama önceden bir şirkette müdürlük yapmakaydimi.. Ayni zamanda mekanikLik uzerine egitim aLdim.. Ve tabiki Futbol eğitimide :)

" - HER HAKSIZLIK BENİ BEŞİKTAŞ'A DAHA ÇOK BAGLIYOR ! "

D.D : Beşiktaş'ı hiç bırakma noktasına geLdin mi acaba ?
C.S : Besiktas'i hic birakma noktasina geLmedim artik bu yastan sonrada geLecegimi hic dusunmuyorum..Ne gariptirki,her yeniLgi her yapiLan haksizLik beni besiktas'a daha'da fazLa bagLiyor...

" - RESTRAUNT İŞLETMEK İSTİYORUM ! "

D.D : Gelecek hakkında nasıl bir planın var ?
C.S : GeLecek iLe iLgiLi yapmak istedigim suanda iLk oLarak restraunt acmak istiyorum... Bunun icin girisimLere basLadim kismet olursa Futbol hayatun sona erdikten sonra acicam..butun yogunLugumu bunun uzerinde topLadim.. iLk hedefim budur suanda...

" -  METIN, ALI, FEYYAZ, FEVZİ, PASCAL BUNLARI UNUTAMAM ! "

D.D : Hayatın boyunca unutmadağın bir futbolcu varmıdır ?
C.S : Unutmadigim bircok futboLcu var tabikide metin-aLi-FeyyazLar bunun yaninda kaLeci fevzinin kaLe diregine atti kafa..PascaL'in tafareLin omuzunu cikarisi bu futboLcuLari hic bi zaman unutmam...

D.D : En beğendiğiniz ünlü kimdir ?
C.S : En begendigim unLu DanzeL Washington..

D.D : Hayatında En Çok İz Bırakan Olay Neydi?
C.S : Hayatim'da en cok iz birakan oLay Lise yiLLarimda 4 kisinin bir kisiye saLdirip dovmeye kaLkmasi bunun karsiiLiginda ben ve arkdasLarimin oLay'a mudaheLe edip karsiLik verirken arkadas'im bicakLanmasidir..

D.D : Amerika'dayken Türkiye'de en çok neleri özledin ?
C.S : Basta ailemi çok özlemiştim, herşeyini özledim Türkiye'nin.. Transferim sayesinde hasret gidermiş olacağım..

D.D : Belki Klasik Olacak Ama, Okul hayatında unutamadığın ve bizlerle paylaşabileceğin iyi bir anın ?
C.S : VaLLahi bi ogretmenimizin yokLama aLirkenki dedigi Laf'i hic unutmam.. OLay soyLe gercekLesti.. Bu saygiLi hocamiz edebiyatci ayni zamanda disipLin kuruLunda gorevLi.. Dersimize girdi.. YokLama aLiyor iLk once benim adimi vede benim sira arkdasim'in vede bi  onumuzde oturan diger arkadasin ismini okudu..Biz sira iLe ucumuzde burda dedikden sonra.. Kendisi ses tonu hic bozmadan aynen soyLe  dedi.. "Bu uc siLahsorLer burda isi sinifin gerisi burdadir yokLama aLmaya gerek yok.." butun sinif koptu tabiki.. Bizde siritiyoruz ama bir yerdende kufur ediyoruz tabikide..(:

" - INTERNET'I BIRAKMAYI DUSUNMUYORUM ! "

D.D : İnternetten ne zaman elini ayagini cekiceksin ?
C.S : Internetten ne zman ayriLacagim konusunda cesitLi soyLentiLer var.. hehe saka bi yana o'nuda yakin bi tarihte pek dusunmuyorum..

" - AKTIF, SINIRLI, KOYU BESIKTASLI ! "

D.D : Kendini 3 kelimeyle tanımlar mısın ?
C.S : Herzaman aktif,Cabuk sinirLenen,koyu bi besiktasLi diye kisaca tanimLayabiLiriz..

D.D : Amerika'da yaşarken Türkçe konuşan Kızılderili'ye rastladın mı ? :)
C.S : hehhehe Ister inan ister inanma bu kiziLderiLi'Lerin turkce konusmasi uzerine bi cok insan iLe
tartisma yasadim.. Ama daha haLa iddami kanitLayacak bi yasan gercek deLiL'e rastLayamadim..

D.D : Bu hoş sohbet için çok teşekkür ediyorum, ve futbol yaşamında, Beşiktaş'ta sana bol şans diliyorum..
C.S : Ben teşekkür ederim, çok keyifli bir sohbet oldu.. Görüşmek üzere..

Cenk abi tamamen sana benziyorum yemin ederim tüm özelliklerimiz aynı...

Burcun ikizler mi?
Koca hestiy aya bedenem ?

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

AsA

burcum asLan (Kiskanmayin Len (: