Ana Menü

Deniz Mehmet ManU'da !

Başlatan Non Mollare Mai, Ağustos 25, 2007, 00:55:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Deniz Mehmet ManU'da!

Londralı Türk futbolcu Deniz Mehmet, Manchester United Kulübü ile 2 yıllık sözleşme için anlaşmaya vardı. 7 yaşında İngiliz takımı Arsenal'da oynamaya başlayan genç kaleci, ManU altyapısında başarılı bir kaleci olarak yetişmek istediğini söyledi..

7 yaşında İngiliz takımı Arsenal'da oynamaya başlayan genç kaleci, burada 5 yıl forma giydiğini ifade ederek, "Arsenal'in ardından 2 yıl Charlton Athletic için oynadım. Geçtiğimiz Paskalya döneminde de Manchester United takımı ile görüşmelere başladık. Babamla oraya giderek takımın deneme antrenmanlarına katıldım. Ardından 6 haftalık deneme sözleşmesi imzaladım. Manchester United için ilk olarak Bolton'a, ardından Middlesbrough'a karşı oynadım. Çok iyi geçti. Kulüp benimle 2 yıllık anlaşma imzalamaya karar verdi" diye konuştu

Manchester United altyapısında başarılı bir kaleci olarak yetişmek istediğini vurgulayan Mehmet, "Türk milli takımının beni davet etmesine çok sevindim. Benim en sevdiğim arkadaşlarım Türk. Türk futbolcularla oynamak çok güzel olacak" şeklinde konuştu.

Eski futbolculardan olan baba Hüseyin Mehmet, oğlunun Arsenal ve Manchester United'da oynamış ilk Türk futbolcu olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Metin Tekin arayarak Deniz'i takıma davet etti. Ben Deniz'i Türkiye forması ile görmek istiyorum. Türk çocuklar ile oynaması, milli marşımızı söylemesi çok büyük mutluluk olacak."

Oğlunun daha 5 yaşındayken futbol yeteneğini farkettiğini belirten Hüseyin Mehmet, "Şut çekerdim. Gözlerini kapamadan karşılardı. İlk olarak Brighton'da kaleci eksikliğinden Enfield Rangers diye bir takımda oynadı. Arsenal takımına 7 yaşındayken katıldı. Bu son dönemde ise Liverpool ve Manchester United ilgileniyordu. Sonuçta Manchester United oldu. Çok mutluyum" dedi.

Öte yandan, Londralı Türk futbolcu Deniz Mehmet 19 Eylül 1992 İngiltere doğumlu ve Türkçe bilmiyor.
edit

akbaba71

metin hoca nın ilgilenmesi iyi olmuş 16 yaşında bi oyuncuyu man u aldıysa bi bildiği vardır
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

eRe

Manchester United'da oynamış ilk Türk futbolcu  denıyor orada ufak bı sorun var gecende f1 takımında oynayan bır turk vardı o da manu altyapısında yetısmıs sonra aıle baskısıyla futbolu bırakmıstı

+ olarak eger gelecekte mıllı takımın formasını gıyecekse cok ıyı olmus bu transfer
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Bölünür senin için uykular!

alper_1903

helal ve insallah basarili olur

aslinda cok büyük bir sans yakaladi cünkü van der sar her an birakir futbolu ondan sonra genc bir kaleciyle devam eder manu uzun yillar ayni kaleciyle oynamak icin
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...