Ana Menü

Milli Takım'ın Romanya 11'i belli oldu

Başlatan CHEm !, Ağustos 22, 2007, 00:24:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Eylül ayında Malta ve Macaristan ile karşılaşacak A Milli Takım, bu maçlar öncesindeki hazırlıklar kapsamında bugün saat 21.00'de Lia Manoliu Stadı'nda Romanya ile oynayacağı maçın ilk onbiri belli oldu..

Fatih Terim, Romanya maçında ilk 11'de şu isimlere yer verdi: ''Hakan, Hamit, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Sabri, Tuncay, Tümer, Arda, Nihat ve Gökhan Ünal''
Allah kitap Beşiktaş

Adriano

Serdar Kurtuluş'un mevkisinde Hamit'in olması Serdar'ın 11'de oynama şansını oldukça düşürüyor :(
Defans ve Kale bize ait beklenen buydu zaten.. Bu ilk 11'e Sabri ve Tümer yakışmıyor !
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

ugur24

sol bekte wederson , sol açıkta colin kazım , göbekte ise sakatlanmasa aurelio olabilirdi.. >:(
sabri kendisini geliştirdi bence oynayabilir..kadroda benim aklıma takılan tek oyuncu arda.. :-\

die-4-u

Hamit'in Sağ Bekte Oynaması Dmek;Hem O'nun Ofansif Özelliklerini Kullanmamak Hem de Son Dönemin En İyi Futbolcusu Serdar'ı Oynatmamak Demek..Eğer Ben Bi' 11 Yapacak Olsaydım Milli Takımın En Sağlam Yeri Sağ Kanattan Başlardım [Serdar-Hamit]
Orta Sahaya Gelince;
Sabri, Tuncay, Tümer, Arda..Sabri Dışında Rakibi Isıran Oyuncu Yok..Tuncay'ın Boro'daki Performansı Ortada

carlito1903

kesinlikle sağ kanat Serdar ve Hamitin olmalı ama terim işte her zamanki gibi gslilere torpil geçiyo...

Non Mollare Mai

Güzel ilk 11 bence.
Yıldıray olsa tamamdır.
edit

eRe

orta sahada kım rakıpten top calıcak merak edıyorum serdarı on lıbero olarak kullanıcak terım cunku aurelıo sakatlandıgı ıcın kadroya aldı bence kotu bır kadro
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ugur24

takım berbat bir futbol oynadı..ilk golde yediği çalım toraman'a yakışmadı..bu futbol ile elemelerde işimiz zor.. :-\

Adriano

Hamit'in ilk frikiğinde top kaleciyle beraber içeri girdi bence :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

die-4-u

Milli Takımımızın Hazırlık Maçlarında Sürekli Aynı Senaryo..
Ya T.D  Maça Hazırlar ve Motive Eder;Ya da Bu Maçlar Yapılmaz..
Değerimizi Düşürüyoruz Bu Tip Maçlar İle

ugur24

maçın özeti ! arda'nın şutu girseydi gecenin golü olurdu heralde..

[youtube=425,350]oP-RHUVzlFM[/youtube]

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

carlito1903

herkes kötü futbolu aurelionun olmamasına bağlıyo bu adam bu kadar önemli mi ya milli takım için nolur birisi söylesin onun varlığı ile ayakta duruyosak hiç durmayalım daha iyi....

eRe

ben kaybetmemızı terımın orta sahada topa basan adam koymamasına baglıyorum ve aurelıo yok dıye ıllakı on lıberosuz oynamak tabı kı mantıksız serdar orda oynasa ve ya baska bır on lıbero macta cok daha basarılı olurduk adamlar yuruyerek orta sahayı gecmezdı

Alıntı yapılan: FaTaL_eRe - Ağustos 22, 2007, 13:05:04
orta sahada kım rakıpten top calıcak merak edıyorum serdarı on lıbero olarak kullanıcak terım cunku aurelıo sakatlandıgı ıcın kadroya aldı bence kotu bır kadro
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi