Ana Menü

Manchester City'den imza şov

Başlatan akbaba71, Ağustos 02, 2007, 20:42:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Yeniden yapılanmaya giden Manchester City, yaptığı transferlere kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Takımın başına İsveçli Sven-Goran Eriksson'u getiren İngiliz kulübü, Shakhtar Donetsk'den Brezilyalı orta saha Elano, Real Sociedad'dan savunma oyuncusu Javier Garrido ve Dinamo Zagreb'li defans Vedran Corluka'yı transfer etti.

Manchester City, Carluka ile 5, Garrido ve Elano ile 4'er yıllık sözleşme imzaladı. İngiliz kulübünün, Garrido için 1.5, Carluka için 7 ve Elano için 8 milyon Pound bonservis ücreti ödediği belirtildi.

Real Sociedad'ın alt yapısında yetişen İspanya U-21 Milli Takım oyuncusu Garrido, İspanya La Liga'da 3 sezonda 86 kez forma giydi. Transfer hakkında konuşan Garrido, Premier Lig'de oynama fırsatını kaçırılmayacak kadar değerli bulduğunu dile getirdi.

9 defa Hırvat Milli Takım forması giyen 21 yaşındaki savunma oyuncusu Vedran Corluka ise, Dinamo Zagreb ile çıktığı 61 lig maçında 7 gol atarak dikkatleri çekti.

Sven-Goran Eriksson'un ısrarla kadroda görmek istediği 26 yaşındaki Brezilyalı Elano da Shakhtar Donetsk'te forma giydiği 49 maçta 14 gol atmayı başardı.

15 defa milli olan ve bu yaz Copa Amerika şampiyonu olan takımda da forma giyen Elano, Eylül 2006'da Londra'da oynanan Arjantin-Brezilya hazırlık karşılaşmasında 2 gol atmış ve dikkatleri üzerine çekmişti.

İngiliz kulübü, bu 3 transferden önce Rolando Bianchi, Geovanni, Gelson Fernandez, Bulgar ikili Martin Petrov ve Bojinov gibi transferlerle kadrosunu güçlendirmişti.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ugur24

elano dışındakileri şahsen ben tanımıyorum..ayrıca elano içinde iyi veya kötü oyuncu demek için erken bence..

die-4-u

Bu Transfer Sezonunda Yıldızlar Yerine Yıldız Olabileceklere Büyük Paralar Harcandı..
Madrid - Pepe Manu Nani ve Anderson Gibi..
Bence Bu Oyuncular Ellerinde Patlayacak..
City'nin Carluka için verdiği 7 Milyon £ Pek Akıllıca Gelmedi...

one by one

petrov bojinov ve elano yerinde transferler.. ispanyol ve hırvat da iyi oyuncular..ericsonn iyi antrönör oyuncu seçimleride iyi ama benim kafamdaki tek soru işareti onun premier league uygun olup olmadığı yönünde ??

akbaba71

"Transferleri hiç canlı izlemedim"
Manchester City Menajeri Sven-Goran Eriksson transfer ederken 40 milyon pound harcadığı sekiz futbolcuyu hiç canlı izlemediğini, hepsini videolarını izleyerek takıma kattığını açıkladı. İsveçli teknik adam, "Sadece videolarını izlemekle yetinmedim. Tanıdığım, onları canlı izleyen kişilere de danıştım. Hepsinin de çok başarılı olacağına eminim" dedi. Göreve gelmesinin ardından Fernandes, Bianchi, Geovanni, Martin Petrov, Garrido, Corluka, Elano ve son olarak da Bulgar golcü Bojinov'u transfer eden Eriksson, bir aydaki dokuzuncu transferi olarak Palermo'da oynayan Avustralyalı orta saha oyuncusu Mark Bresciano'yu kadrosuna katmaya çalışıyor.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

die-4-u

City Palermolu Brescianoyu Renklerine Bağlamak Üzere...

ugur24

hadi diğerleri neysede bojinov ve petrov'u nasıl hiç izlemedim demiş şaşırdım..city ilk 10 içinde olur en fazla.. ;)