Ana Menü

Mustafa Pendik ' ten Evini İstiyor

Başlatan 2 dia 2 muerto, Temmuz 31, 2007, 13:24:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Mustafa Pendik'ten evini istiyor!
Fenerbahçe'yi 1999-2000 sezonunda 2-1 yenerek Türkiye Kupası'ndan eleyen Pendiksporlu futbolculara ve teknik heyete tur primi olarak vaadedilen daire sözü 8 yıl sonra yerine getirilirken, kırmızı beyazlı ekibin Denizli Belediyespor'da forma giyen eski kalecisi Mustafa Dönümcü, "Ben de hakkımı istiyorum" dedi.

Fenerbahçe'yi yenen kadroda yedek kaleci olarak yer almasına rağmen kendisine daire verilmediğini dile getiren 33 yaşındaki file bekçisi, "Aslında o karşılaşmaya kadar takımın birinci kalecisi olmama rağmen, hafif sakatlığım nedeniyle Fenerbahçe maçında yedek soyunmuştum. 8 yıl sonra evlerimizin verileceğini duyduğumda çok sevindim. Ancak, listede adımı göremeyince yıkıldım. Çok üzüldüm. Ben evimi istiyorum. Başta Pendik Belediye Başkanı ve Pendikspor Kulüp Başkanı olmak üzere spor camiasının bu isteğimi dikkate alacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

14 yıllık profesyonel futbolcu olduğunu, Denizli Belediyespor'a da geçen sezon Beykozspor'dan geldiğini hatırlatan Mustafa Dönümcü sözlerini şöyle tamamladı:

"Edirne'de banka kredisi ile ev aldım. Bankaya borcum 5 yıl sonra bitecek. Pendikspor'un dairelerimizi vereceğini duyunca borç ödemekten kurtulacağım için çok sevindim ama sevincim kursağımda kaldı. Tek isteğim Pendikli yöneticilerin hakkımı teslim etmeleri."

Denizli Belediyespor Menejeri Kadir Kanatsız ise, yaşanan olayın Mustafa'nın moralini bozduğunu belirterek, "Bu işte bir yanlışlık olduğunu düşünüyoruz. Umarız Pendiksporlu yöneticiler yanlıştan dönerler ve Mustafa'nın dairesini verirler" yorumunu yaptı.

.FŞ

:sigara :sigara :sigara :sigara :sigara

Delirdik

Fenerbahçenin bukadar hayırLı bir oLaya vesiLe oLacağını düşünmezdim
fenerbahçe çok yaşa (:
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

ugur24

versenize ulan adamın evini.. ;D sekiz yıl sonra verdikleri sözü tutmaları güzel şey ama mustafa'ya yaptıkları ayıp !

melankolizm