Ana Menü

22 kırmızı şeytan!

Başlatan CHEm !, Temmuz 31, 2007, 11:20:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

İngiltere Premier Ligi'nde geçen yılın şampiyonu olan Manchester United, 7 süper transferle kadrosunu güçlendirdi. Kırmızı Şeytanlar lakaplı ekibin hocası Sir Alex Ferguson'un elinde, şimdi iki kaliteli 11 var. İşte iki takımın kadrosu:

Bir adım öndeler
İngiltere Premier Ligi'nde geçen yılın şampiyonu olan Manchester United, kadrosuna kattığı kaliteli isimlerle önümüzdeki sezon hem Avrupa'da hem de Ada'da rakiplerinin korkulu rüyası olacak gibi gözüküyor. Bayern Münih'ten Hargreaves, Sporting'den Nani ve Porto'dan Anderson'la birlikte 7 oyuncuyu transfer eden Kırmızı Şeytanlar lakaplı ekibin teknik direktörü Sir Alex Ferguson'un elinde, iki kaliteli 11 bulunuyor. Ve bu önemli özellik Manchester'ı rakiplerinden bir adım öne taşıyor.

Tek sorun Tevez
West Ham'dan Arjantinli yıldız Carlos Tevez'i almak için mahkemeye giden İngiliz temsilcisinin bu futbolcuya Manchester forması giydirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Tevez'in de transfer edilmesi halinde ise ilk takımın hücum hattı; Giggs, Hargreaves, Rooney, Ronaldo, Scholes ve Arjantinli'den oluşacak. Her mevkiide bir alternatifi bulunan İskoçyalı Ferguson, "Uzun bir sezon bizi bekliyor. Sakatlıklar bizim başımızı ağrıtabilir. Tüm futbolcularım 11'de oynayabilecek kapasitede'' dedi.

Birinci takım
Van Der Sar
Neville
Vidic
Ferdinand
Evra
Scholes
Hargreaves
Giggs
Ronaldo
Rooney
Tevez

İkinci takım
Kuszczak
O'Shea
Brown
Silvestre
Heinze
Fletcher
Carrick
Anderson
Nani
Saha
Solskjaer

Fanatik
Allah kitap Beşiktaş

2 dia 2 muerto

1. takımdaki Giggs ' in yerine Nani , Scholes ' in yerine Anderson hazırLanıyor .

.FŞ

onur can

nani ilk onbirdfe sahaya çıkmalı. bu sene süper bi r kadro kurdular bence.

mdc

Ligde bilemem de avrupada pek bi başarı yakalıyacaklarını sanmıyorum.
HAYATTA BEŞİKTAŞ

die-4-u

Geçen Yılki 11'i Bozmaz Hargreaves Dışında..
Anderson&Nani Henüz Manu'da Oynayacak Düzeyde Değiller...

ugur24

ikinci takımdan bir cacık olmaz , abartmasınlar..gerçek takımları ile yine en büyük şampiyonluk adayı onlar bence..