Ana Menü

Recep Cetin

Başlatan unicorn, Aralık 05, 2006, 23:38:55

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

Alıntı yapılan: unicorn - Aralık 16, 2006, 16:44:37
Adamın lakabı o. Dalga geçmek için yazmadık onu İbo nasıl deliyse Recep abimize de "takoz " derlerdi.
bencede bunda ayıp edilecek bi durum yok..deli ibrahim,takoz recep,psikopat ali bunlar bu şekilde özdeşleşti beşiktaşla..

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

çArþý_ulan

sırf msj olsun diye msj yazma...bari bi yorum yap veya doğru düzgün bişeyler yaz

carsı_55

valla gormek nasıp olmadı da buyuklerimiz buyuk tocu diyorlar.Buyuk besıktas lıymış
Beşiktaş'ın askeri c@rsının neferiyiz

Çarþý Ulan !

Büyük Beşiktaşlılığına bişey diyemem ama topçuluğu tartışmaya açık ;D

alper_1903

Alıntı yapılan: Asya Kartalları - Aralık 08, 2006, 20:41:13
Sergenin bir röportajında dinlemiştim; A takıma yeni çıktığımız yıllarda bize faül yapanları recep abiye şikayet ederdik,şikayet ettiğimiz futbolcular 2 dakika sonra sahayı sedyeyle terkederdi. Takoz böyle kolluyormuş gençleri :) yakışır

süper ya

zaten 100. Yil Belgeselinde
92-93 sezonundaki gesenin sampiyonlugunu konusuyorlar
recepde söyle diyo: Böylece serefli bir sampiyonluga imza attilar, tabi ne kadar serefliyse artik ...

bu sözlerle nekadar büyük bir besiktasli oldugu görünüyo zaten
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Timurlenk

milli takımda orta sahadan gol atmıştı hayal meyal hatırlıyorum.büyük kaptan

Mattech

Alıntı yapılan: Timurlenk - Şubat 15, 2007, 21:42:59
milli takımda orta sahadan gol atmıştı hayal meyal hatırlıyorum.büyük kaptan

evet yaa :) bide kendi kalesi gol attıgı maç vardı :) üst Direkle Aynı hizaya gelip ters bir Rovaşatayla :) tam Jenberiklik bir goldu  :):)
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

IL Capitano

malmöde oynanan 3-2lik macti, ben o macta tribundeydim..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

erkann

Takoz'du ama gerçekten sağlam defanstı
çok seriydi

ilhan mansız_melis

Takoz Recep :D
Unutulmazlardan...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Mattech

şimdi de son 25 yışın ilk 11rine seçildinb yakışır sana..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..