Ana Menü

-11-Mert Nobre

Başlatan çArþý_ulan, Kasım 20, 2006, 21:32:43

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bjk1903_unchanginglove

yanına daha bitirici bi forvet lazım böle iki ayagınıda iyi kullanabilen. cok yanlız kalıyo cok efor sarfediyo düzgün pas da alamıyo gol pozisyonu hiç yaraatmadılarki adama adam napsın
Herzaman heryerde seninle birlikte ölüm gelsin isterse gözlerde bir damla yaş kalbimizde bir aşk sensin BEŞİKTAŞ

black-eagle

bence yanına ilhan mansız gibi biadm lazım hızlı son vurusları ii ama nobre den çok şey bekliyorum bu sene hadi nobre at bursaya 3tane

nobre           nobre nobre
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

19caner03

beşiktaşa geldınden berı cok sansız ama olsun yınede elınden gelenı yapıyo

Çarşı10-ur

mucadeleneden sana hayranım
www.carsi10ur.picz[edit]om
http://www5.yonja.com/ruhumuzburda

salvador

savasan oyuncu bu dıgerlerı ornek alsın
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

bekartal21

ben nobreyi istemeynlerdendim ama oynadıgı hırslı futbol nobreye karşı duygularım değişti şuan gol atamıyor ama hiç önemli deil o bole oynamaya devam etsin yeterr
TRİBÜNCÜSÜN DEDİLER KIZ VERMEDİLER

BerkAy1903

19o3

dj_pascal

sans lazım sans cok iş yapar mert bizde cokta hırslı. kanatlar iyi çalıssa kral olur bizde...
besiktasli olmak bir ölüm kalim meselesi degildir, çünkü çok daha önemlidir"

hade53

ben istemeyenlerdendim halada istemiyorum 15 maç 1 gool nedeyim böle forweti baska bi yabancı alsaydık belkide liderdik gereksiz bi transfer oldu sadece ezikler için çok kötü oldu

xxdoggyxx

geldiginde istememistim ama simdi takimda gidecek son adam olmali bence hepimizin sevgisini kisa sürede kazandi
18.03.2007

burak_bjk

Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

PaoX

eğer nobreye tanınan şans bobo ya tanınsaydı şu an 10 goL ü geçmitşi..
ayrıca nobreyi beslicek adam yok istediği, fenerdeki pasları alamıyo diyenlere de karşıyım, bobo çok mu pas alıyo ??
onun aldığının aynısını alıyo sonuç ortada 7 goL ü var Ligde..
tamam adam hırslı mücadele ediyo ama ismi var diye ve ezikbahçenin elinden alındı diye bu kadar ısrar yersiz bence...

levent1903

Bence de öyle
O nu fazla pozisyon a sokamiyoruz
her macta en az 2 defans oyuncusu ona yapisiyor

Bence zaten biz hic tek forvet oynmamaliyz
her zaman 2 forvet.   

Ofensiv

Ama bunun icin de saglam defans lazim.
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

azerty

Abicim, sansizlik bi yana, gol atmak bi yana. bir olur iki olur, üç'te atmasi lazim. ben anlamam ondan bundan. Golcü dedigin gol atar. Atamasza baskasini denesinler. Benden Nobre'ye  :kart.

rico_ pasa

adam yine sakatlanmıs ya fenerde hiç sakatlanmıyordu adam burada boyuna sakatlanıyor delgado da aynı sekilde adam baselde 2 sezon boyunca hiç sakatlanmadı burda top oynayamıyor bence tigana antreman programını yanlıs uyguluyor ondan sakatlanıyorlar
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.