Ana Menü

-7-Burak Yılmaz

Başlatan çArþý_ulan, Kasım 20, 2006, 21:29:06

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

melankolizm

Kahrediyorsun insanı bazen Burak Yılmaz ne zaman toparlanacaksın ya

ugur24

bursa'da cezalı duruma düştü..burak olmayınca rahat edersiniz artık..formsuz bir dönemde..sahip çıksanız ne olurki ?

Çarþý Ulan !

sahip çıkılacak birşeyi kalmadı ki

gözzde_bjk

daha ne kadar sahıp cıkılacak burak'a bılmıyorum her macta ılk 11de baslaması sahıp cıkma anlamına gelmıyomuydu tıgana sezon basından berı cok sahıp cıktı burak'a ama NAFILE!
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

isyankar_ÇARŞI

kanatta hiç ii değil ...gidemiyo kaptırıyo hep...
duysun alem böyle aşkı bu alemde kral çarşı

mertcan

daha ne kadar sahip çıkacaz buraka uğur abi

2. yarıdan beri sahip çıktık
insanda sabır denen bişey var

Adriano

Ben başından beri inanmıştım Burak'a ve hala inanıyorum.. Sadece biraz zaman.. İlk 11'de başlayacak durumda değil şuan ancak gerçekten 2 3 sezon sonra Beşiktaş'ın değişilmez forveti olacak, inanıyorum ve güveniyorum..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

RCA

ya haklısın ama hep öyle diyolar sabredin sabredin sorabilirmiyim daha nereye kadar....? fener maçında ilk yartıda 2 tane net pozisyonu vardı tamam bizde güveniyoz burağa ama artık yeter ya ...
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

alper_1903

bence tigana kaybetti buraki

burak kendisi diyo ya yilmaz vuralla konusurken

haftada 2 mac oynuyoruz hocam diyo e be tigana sende bu cocugu biraz dinlendir ya adma ayakta duramaz oldu
neyse tigana defteri persembe günü kapaniyo insallah gelecek olan hoca burak i besiktasa kazandirir
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

eyup1903

walla sevindim cezalı olmasına haftaya yok oh beeeeeeeeeee

mertcan

bende çok sevindim cezalı olduğuna

inşallah eksikliğini hissetmeyiz ;D ;D ;D

Dem@

merak etme mertcan eksikliğini anlamayız bile :)

alper_1903

belkide anlariz demet abla bakarsin takim barcelonalari oynuyo :) nasi olur ama

positif yönden anlariz insallah eksikligini

Dem@

ben zannetmiyorum alper ya genç diyecek sözüm yok eyvallah topa koşuyo mucizeler yaratsın demiyorum ben ama eksikliğini mertcanında dediği gibi aramayız merak etme onsuz 11 daha ii olcak diye düşünüyorum

alper_1903

mutlaka zaten bende onu düsünüyorum ama iste diyorum ki onun yerine o posizyonda oyniyacak adam bize bu maci kazandirirsa ozaman positif yönde yoklugunu hissederiz