Ana Menü

-7-Burak Yılmaz

Başlatan çArþý_ulan, Kasım 20, 2006, 21:29:06

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Alıntı yapılan: blackwhite--Pelin - Nisan 03, 2007, 18:41:03
:alkis   evet cok dogru ,, kendini artist saniyor ::

Ya arkadaslar benim resmim niye olmuyor??
büyük ihtimal resmi aldigin site kapanmistir:-)
  ???
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

blackwhite--Pelin

simdi yaptim allaha sükür resmimi
cok seviyorum bu resmi yaaaaaaaaaaaaaaaaa

bas_kan

ya daha çok genç tabiiki bir ibrahim akın olmasını istemeyiz ama gençler maçındaki sinirinin gol atma isteğinin sebebi bence babasının o takımdan kovulmasıdır diye düşünüyorum yoksa ondaki hırs ve inanç hiç bir futbolcumuzda yok :(
www.basriogretmen.tr.gg
(Murgullu Kartallar)

fatih_bjk

rize macnda illet ettirdi milleti ama cok sey kazandırabilir bjk ye
Bu hayat dediğin Elbet bir gun biter azrailin biiizizz G..fener

C@Rsİ_MaNiA_11

daha geçende hkmt görmüş içerenköyde manitayı takımış geziyomuştu
Oram Buram MEŞALE koksun,Bazen Pınarbaşı, Bazen Gözyaşı OLSUN...!!!!!

carlito1903

BİRAZ DAHA TECRÜBE KAZANIRSA AVRUPA TAKIMLARI ONUN İÇİN SIRAYA GİRERLER KAPIMIZDA...ONUN GİBİ HIRSLI VE HARBİ BEŞİKTAŞLI TOPÇULARA İHTİYACIMIZ VAR...CRİSTİANO RONALDONUN TÜRKİYE ŞUBESİ:)

emir_carsi

Alıntı yapılan: C@Rsİ_MaNiA_11 - Nisan 09, 2007, 15:39:08
daha geçende hkmt görmüş içerenköyde manitayı takımış geziyomuştu
bana da anlattı yaw
anca manita bulur zaten o...
etilerde barlarda bebek steurbuckslarda...

Dem@

sakarya maçında iyi bir oyun sergiledi umarım diğer maçlarda da başarılı olsun isterim

emir_carsi

Alıntı yapılan: dem@ - Nisan 16, 2007, 09:26:02
sakarya maçında iyi bir oyun sergiledi umarım diğer maçlarda da başarılı olsun isterim

ne iyisi be o golleri babam gelse atar burak kazmanın önden gideni derhal toparlanmalı

Dem@

olurmu emir sende bence güzel bir oyun sergiledi şansızlık diyip geçiyorum iilaki atacak diye bi kural mı var burağı ilk defa bir maçta bu kadar etkin gördüğüm için yazdım

alper_1903

Alıntı yapılan: dem@ - Nisan 16, 2007, 09:26:02

aman demet abla yapma lütfen ben baska maacmi izledim yoksa :)
yolu yol degil burakin lütfen yine ayaklarin yere bassin burak sen süperstar degilsin tam tersine bu takimda böyle oynarsan isin yok
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Dem@

ya ben burağı sakar ya maçında beğendim tamam artis biri ukala asgesif oyunda yaşayan bir ölü ama bu maçta ditorum ya son 4 pozisyona girdin atamadı yerinde başka bir futbolcu olsaydı kensin atardı ama ben sadece bu maçta kendisini beğendim diğer maçlara göre daha ii olduğuna inanıyorum yani o açıdan yazdım alperciğim

alper_1903

tamam demet ablacigim gecen 10 haftaya nazaran yükselme var ama iste o kacirdigi pozisyonlar da bize maci kaybettirdi
atsa bu golleri simdi biz bunu konusmayacaktik bundan eminim ve buda zaten burak ta yükselme oldugunu gösteriyor

yinede daha iyi olmali ayagi yere basmali tekrar tekrar diyorum bu yetenek milli takimda oynamazsa bi kac sene sonra bu burak in ayibi olur türk futboluna
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Dem@

bu kez inan burak seni ilk 11 e çıkartanın ben ulan bi topa sahip olupda bi pas bak pas diyom atamazmısın sen ya genç dedik oyar dedik 11 maçta bişeyini görmedik ki

1903bjk

daha cocuk özendigi kişiyi bile belli ediyor hareketleriyle cristiano ronaldo
FORZA BEŞİKTAŞ