Ana Menü

-7-Burak Yılmaz

Başlatan çArþý_ulan, Kasım 20, 2006, 21:29:06

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

iyi oynadi gol pozisyonlarinda beceriksizdi ama bi düzelme var,acikca belli oluyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

pAscAliAnUmut

Oynaya oynaya adam olcak işte
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

creazyy

bencede burak işe yarar tecrübe eksigi var sadece

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

carlito1903

sonunda golünü attı ve büyük bi baskıdan kurtuldu ilerde daha da iyi olacağına eminim...

k@rt@l

yavaş yavaş iyi oynamaya başlıyo son trabzon maçondaki performansı gayet iyiydi umarım çok daha iyi olur çünkü daha iyisini yapabiliceğini kendide biliyo
utanın be utanın ruhsuzlar sürüsü

çarşı antalya

hemşerim...iyi futbolcusun ama BEŞİKTAŞ ımız için biraz tecrübesiz ve güçsüzsün...bence senin dönüp dolaşacağın yer evin ANTALYASPOR olacaktır...bizde bu duruma seviniriz açıkçası...hem BEŞİKTAŞ hemde ANTALYASPOR taraftarı olarak bunu çok sevinicem
öLüMüNe iSyAn...iNaDıNa KaRaKaRTaL....

carsi52

İ.akın iLe birLikte kiraLık gidip dönseLer beLki akılları başına geLir.
Bölünür senin için uykular!

alper_1903

Mac Manisa maci rezilligin son perdesi
bugün 3 puanimizi Burak Yilmaz tehlikeye attigini söyliyebiliriz arkadaslar
Besiktas Formasiyla cikiyorsan o sahaya o formanin ne oldununun bilincinde cikmalisin o gol pozisyonlarini öyle hovardaca harcamamalisin

kiralik mi gidiyor artik satilacak mi bilmem de bu sezon onunla bir yere varamayiz gibi
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carlito1903

Bence Burak Yılmaz a birazda şu açıdan bakmak lazım ne zaman oynasa sayısız pozisyona giriyo Bobo dan da Nobre den de herkesten fazla pozisyona giriyo bi hücum oyuncusu için önemli bişeydir pozisyona girebilmek tamam çok kaçırıyo ama bence zamanla düzelecektir,daha doğrusu üstüste bi kaç gol atıp özgüvenini yerine getirirse ve tribünlerin desteğini tam olarak alırsa daha da faydalı olacaktır...

alper_1903

ya gol pozisyonlari bi kenara girer atamaz tmm

ama kaybettigi toplara kosmamasi adami cildirtiyor ya sen Besiktasta oynuyorsun ve kaybettigin topa kosmuyorsun?

bu cok büyük bir ayip öbür arkadaslarina

Tassadar

Alıntı yapılan: carlito1903 - Aralık 22, 2007, 01:52:01
Bence Burak Yılmaz a birazda şu açıdan bakmak lazım ne zaman oynasa sayısız pozisyona giriyo Bobo dan da Nobre den de herkesten fazla pozisyona giriyo bi hücum oyuncusu için önemli bişeydir pozisyona girebilmek tamam çok kaçırıyo ama bence zamanla düzelecektir,daha doğrusu üstüste bi kaç gol atıp özgüvenini yerine getirirse ve tribünlerin desteğini tam olarak alırsa daha da faydalı olacaktır...

Ah Carlitom,ah canım kardeşim...Sana bir anımı anlatayım.

Tayfur Kaptanın jübilesi..
Mert isimli bir arkadaşımla kapalıdayım.Çocuk futboldan iyi anlıyor.(ben basketbolcuyumdur,futbol teorisinden fazla anlamam)
Uzatmayalım maç başladı.
Mert:
-Bak kanka,Burak diye bir çocuk var.İnanılmaz teknik ve güçlü hayatta yere düşmez,çok kral adam,Antalya'dan geldi.
Tass:
-Hadi ya,dur bakalım..
Nyse daha sonra bilmem kaçınca dakikadan öyle bir vurdu ki Burak,çok güzel bir gol oldu...
Bir sıçradık yerimizden,bir sarıldık birbirimize.Sanki önemli bir maç....

Velhasılı kelâm emin ol Burak'a önyargılı bakmıyorum.Hadi lan ordan bu yapamaz demiyorum.
Ben kapalı altın yeni açık tarafına yakın olan tarafından izliyorum maçları..Ve çoğu maç inadına Burak'ı izledim kasten..

Carlito, adam yapamıyor.Yapmak isteyebilir belki,bilemiyorum o kadarını ama adam gerçekten yapamıyor.
Ya yere atlar,ya inanılmaz kötü vurur,ya akıl almayacak şekilde kötü bişeyler yapar.Yani bazen bu kadar kötü kullanabilrmek için özel bir yaratıcılık gerekir diye düşünüyorum..Demekki iyi yönde kullansa bu hayal gücünü,ne goller atacak...

Ama verilen şanslar da bi yere kadar be kardeşim.Artık kullan ya!
Bu sene BJK şampiyon.

carlito1903

Bence kaçırdığı goller hep konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanıyo,kaçırdığı gollerden sonra yüzüne bakmak yeterli aslında tribünlerin tepkisinden çekiniyo,yalan yok tribünde de bu adam bi gol kaçırsa da yuhalasak diyenler var...
Ben hala düzelceğine inanıyorum çok değil 2  3  gol üstüste atsın özgüveni yerine gelsin,herşey daha güzel olur...
Önünde İ.Akın gibi bi örnek varken yanlış hareketler yapmaz zaten...

alper_1903

Insallah dedigin gibi olur

gol atsin da ondan sonra devamlilik cok önemli ara sira iyi oynuyor burak ama iste devamlilik yok
belki de baski yüzünden
az baski kuralim ama birinin düsüncesiyle olmaz bu grup halinde böyle düsünmek lazim onu kazanmak icin

[KralKartal]

bir futbolcu sakatliklar gecirdiyse eski performansina geri donmesi zaman alir
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi