Ana Menü

Optik Başkan Anısına

Başlatan Non Mollare Mai, Temmuz 25, 2007, 16:58:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

BjKli_10-ur

Şok oldum ya olamaz dedim herhalde şaka yapıyolar dedim ama mağalesef değilmiş

Olmadı be Optik Başkan her ne kadar seni tanımasam da görmesem de seni çok sevmiştim

Mekanın Cennet olsun
Sensiz geçen günlerin ...

Lord Of The Mumy

bir açıklama yapmak isterim optik başkanımız kalp kirizi nedeniyle bizlerden uzaklaşmıştır am biliyor ki ölsekte kartalımıza beşiktaşımıza gönül verenlerden ayıramıyacaktır cenaze evi abbasağı mah. tansaşın bir üst sokağındadır ve beşiktaşımıza gönül vermiş optik başkanımıza son görevimizi yerine getirmke için yarın ilkindi vaktinde fatih camiinde kılınacak ilkindi namazaına mutabiken toprağa verilecektir... kartal kafe ve stad önünden saat 3:30da otobüsler kaldırılacaktır toprağın bol olsun başkan unutma unutturma !!!! gitsen ne fark  yüreğimiz seninle
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

BjKli_10-ur

Forza kalp krizi dio uyuşturucu koması mı, kalp krizi mi?
Sensiz geçen günlerin ...

Lord Of The Mumy

Alıntı yapılan: BjKli_10-ur - Temmuz 25, 2007, 22:26:01
Forza kalp krizi dio uyuşturucu koması mı, kalp krizi mi?

onur kalp kirizi adam uyuşurucuyu bırakalı aylar oldu sadece  adı çıkmış 10 inmiyor 9 a yapmayın ayıptır bee
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

obasbug

ya arkadalar bırakalım yok komaymıs yok kalp krızıymıs sonucta bır cok sey soylenecek onmelı olan optık basaknı kaybettik... butun besıktas camıasının ve sevenlerının bası sağolsun...
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun....
bu aradada bızlerden bu acılı gunde destegını esırgemeyen antucom,ultraaslan,tatangalar,ankaragucu , kasımpasa, samsun sırınler.... hepsıne tesekkurler... dostlar sağolsun

ugur24

cümleten başımız sağolsun ! barış'ın ölümünden sonra bu olay bizi kahretti..allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın.. :'(

allen ıverson

İnsanlar trafik kazası,bogulma falan bunları çogalta biliriz kendi dinimizcede kader diye bişey var nasıl oldugu neden oldugu bu kadar önemli degil arkadaşlar..Ölünün arkasından onu rahatsız edecek konuşmlardan kaçınalım neden oldugu degil sonuç önemli herkezin son görevini yapması lazım,içimizde müslüman olanlar dua etsin başka yapacak bişe yok......

Çarşı

BAŞIMIZ SAĞOLSUN ALLAH HEPİMİZE VE OPTİK BAŞKANIMIZIN AİLESİNE SABIR VERSİN DAHA FAZLA YAZAMAYACAĞIM SAYGILAR.

ugur24

beşiktaş'ın üzerinde kara bulutlar dolaşır oldu son zamanlarda..daha barış'ın acısını bile unutamamışken optik başkanı kaybettik..şaka gibi bütün bu yaşananlar ! allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin..beşiktaş camiasının bu acı ve zor gününde bizlere destek olan diğer takımların taraftarlarına kendi adıma teşekkür ederim..rahat uyu optik başkan !

robinho

ALLAH yanına aldı onu inşallah mekanı Cennet olur..ARKADAŞLAR ŞUNU hiç bir zaman nuutmayınki...Keşke ölmeseydi vs gibi laflar etmeyelim...Belki x bir kişi uzun yıllar daha yaşasaydı bir adam öldürüp yada hırsızlık yapıp cehenneme gidebilirdi..Belki optik başkan şimdi öldü ama ona belki cennet kapısı açıldı...Bu hayatından eğer cennete gittiyse orada daha mutlu mesut yaşayacaktır..Ama tabi üzülmemiz doğaldır..Herkesin başı sağolsun..

sero

Alıntı yapılan: ugur24 - Temmuz 25, 2007, 23:24:41
beşiktaş'ın üzerinde kara bulutlar dolaşır oldu son zamanlarda..daha barış'ın acısını bile unutamamışken optik başkanı kaybettik..şaka gibi bütün bu yaşananlar ! allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin..beşiktaş camiasının bu acı ve zor gününde bizlere destek olan diğer takımların taraftarlarına kendi adıma teşekkür ederim..rahat uyu optik başkan !
herkez alper kardeşimizi unutuyor arkadaşlar allah bizi sınıyormu ??

robinho

Evet alper abinin adını daha ilk hastalandığında duydum ama iyileştikten sonra forzaya mesaj yazdı sonra pat diye  gidiverdi genç delikanlı..

Elerosse

heRkesin başı sağoLsun!
mekanı cennet oLsun.
Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

allen ıverson

Bize yakışan nedir?trübünlerde göcüp gidenleri anmak ve unutmamak