Ana Menü

Optik Başkan Anısına

Başlatan Non Mollare Mai, Temmuz 25, 2007, 16:58:01

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

melankolizm

AsA

Haberi duydugumda sok yasadim.. Ne diyebiLirim ki.. oLmadi beah baskan oLmadi.. BoyLe gitmek bizi yaLniz birakmak.. ALLAH ruhunu saad etsin mekani cennet oLsun..

hade53

temmuz ayına bak yaa

barış

alper

optik başkan

büssürü arkadaşımın abimin en yakınları.en yakınlarıı!!!.nedir bu temmuzun uğursuzluğu!!

Dem@

sensiz geçen günlerin

[youtube=425,350]VxFX1OatRkc[/youtube]

[youtube=425,350]l5Xt29JiFK0[/youtube]

NoPasaran

Ya nasıl bu kadr fazla aldı bunu :(

nasıl izin verdiler :(
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi_ahmet

yalan deyin yaaa olamaz... onun gibi bi insan yapmaz öle şeyi erpin falan...
burası BEşİKTAŞ alayına gider..

die-4-u

Olmadı Be Başkan Yakışmadı Bu Ölüm Sana..
O Malı Satan da  Allahından Bulsun..Ne Diyeyim!!
Yüreğinde Kartal Aşkı Olanlar İçin;Temmuz Ayı KABUS'a Döndü..

optik

neden başkan  neden....
kim verdi neden aldın...
hani sözün???

ahhh ahhh içim acıyor
TAYFA alemin kralı....

NoPasaran

ne sefa ne sabo ne pepe metin
alayi senin .... yesiiiin
optik baskan sen cok yasa
bu taraftar hayran sana.

:'( :'( :'(
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

üniversiteden mezun olduktan sonra ilk öğretmenlik ataması ankaraya çıkan ancak daha sonra beşiktaşın maçlarını kaçırdığı için öğretmenlikten istifa eden çarşının kurucularından ve en ilginç şahsiyetlerinden biri. kendisinin anlattığına göre, öğretmenliğe başladığı gün sınıfa girip öğrencilere "kimler fenerbahçeyi tutuyor ve kimler galatasarayı tutuyor" diye bir soru sormuş. bu iki takımdan birisini tutan öğrenciler heyecan içinde el kaldırmışlar. daha sonra kimlerin beşiktaşı tuttuğunu sormuş. tüm el kaldıran öğrencileri ve tuttukları takımları tespit ettikden sonra öğrencilere "beşiktaşı tutanların bu dersten çalışmalarına gerek yok sınıfı geçtiler ama diğerleri çok çalışmalılar" demiş. öğrenciler tabii bu olayı sıradan bir öğretmen öğrenci diyaloğu sanmışlar, ee nerden bilsin çocuklar öğretmenlerinin bjk çarşının kurucularından biri olduğunu. ama gerçek, ilk sınav- sözlü zamanı geldiğinde açığa çıkmış. gerçekten de beşiktaş taraftarı öğrenciler ellerini kollarını sallayarak ders geçmekteyken, diğer öğrenciler ecel terleri döküyormuş. ama tabii optik başkan sene sonu kendine yakışanı yapıp tüm sınıfı geçirmiş, gerci sene sonu olana kadar da sınıftaki galatasaray ve fenerbahçe taraftarı öğrenci sayısında hızlı bir düşüş olmuş:)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Başımız sağolsun nedir bu hep bizi buLuyor :(
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Ekşiden alıntı

yıllar önce bir arkadaşımın "gel lan gidelim maça" demesi ile beşiktaşlı olmadığım halde inönü'ye gittim -gençlerbirliği maçı idi yanılmıyorsam-. kapalı tribünde gayet güzel bir yere konuşlandık. önümde bir adam var. belli sevilen biri, arkadan laf atıyorlar, gelen selam veriyor, geçen selam veriyor. ama amigoluk falan yok adamda, yani tezahurat falan yapıyor ama, öyle senden benden farklı bir çaba içerisinde değil. koca bir ilk yarı boyunca muhabbet ediyoruz, futbolculardan başlayan muhabbetimiz çok farklı konularda devam ediyor. ilk yarı sonuna doğru "bir zamanlar biz alenle iki kişi inletirdik bu stadı, şimdi on kişi var beceremiyor" deyince anlıyorum amigolardan birisi kendisi. neyse yarı bitiyor, "kusura bakma arkadaşım, geliyorum birazdan" diyor.

o sıra bir adam geliyor tribüne, kucağında en fazla 3-4 yaşlarında bir çocuk. çocuk siyah beyaz beşiktaş armalı eşofman giymiş, kafasında beşiktaş armalı şapka, sırtında da içi boş olduğu çok net belli olan ufak boyutlarda bir beşiktaş çantası. yanakları ağlamaktan al al olmuş, gözlerde yaş, babasının kucağında.

"optik'i gören oldu mu?" diye sordu adam. o sıra anladım biraz önce muhabbet içerisinde olduğum adamdan bahsettiğini. "buradaydı abi" dedim, "gelir herhalde birazdan". arkadan biri sordu "hayrola abi?"

- "ya evde seyrediyim dedim maçı, başladı ağlamaya çocuk, optik optik diye, kalktım giydirdim, maça getirdim bunu" dedi adam.

"yok artık, o kadar da değil" diye düşündüm ben. tesadüf ölüm haberini aldıktan sonraki ilk tepkim de aynı oldu. o çocuk belki 11-12 yaşında şu an ve belki en çok o ağlıyor yine. o kadarmış demek ki.

edit: ikinci yarıyı kucağında o çocukla izledi optik.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

AsA

Gogsum daraLiyor,Yuregim kaniyor oLmasaydi sonumuz boyLe baskanim..

1110

Arkadaşlar lütfen isyan etmeyelim lütfen!!!

hepimizin başı sağolsun Allah rahmet eylesin

İNşaallah yarın herkes fatih camiin de olur

akbaba71

başımız sağolsun Allah rahmet eylesin gfb ve ua ya da teşekurler
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş