Ana Menü

Avrupa Basketbol Şampiyonası[2007]

Başlatan die-4-u, Temmuz 25, 2007, 00:12:27

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

daha üçüncü periyot ama oyuncularımız maçtan ümidini kesmiş..büyük bir farkla maçı kaybederiz heralde.. :-\

die-4-u

3.Periyotta Pes Ettik..
Maç Bitsin Hele Yorum Yapacağım

eRe

Alıntı yapılan: FaTaL_eRe - Eylül 03, 2007, 22:50:56
turkiye pek bir umut vermiyor ilk yari itibariyle
ibo cok sayi atmasina ragmen oynayamiyor surekli topu kaybediyor
eger bole devam ederse 15-20 sayi farkla bu maci kaybedebiliriz

ayrica tanjevic hala hazirlik maci gibi oyuncu degistiriyor ve oyuncunun isinmasina bile izin vermiyor

dedigim gibi
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

die-4-u

Bu Yenilginin Tek Sorumlusu TANJEVIC'tir.
2002'de Indianapolis'ten Hiç Ders Almadığımız Ortada;Oysa Ki Japonya'da Yapılan Dünya Basketbol Şampiyonasında Herkes Takımdan Memnundu..Kaybetsek Bile Ruhunu Sahaya Koymayan Tek Kişi Yoktu.
Hani Futbolda Bi Tabir Vardır;Atan ve Tutanın İyi Olacak Diye..
Bu Basketbol İçin de Geçerli;1 Numaran ve 5 Numaran Ne Kadar İyiyse Takımın da Doğru Orantılı Olarak O Derece İyidir..
Bakıyorum 1 Numarada Hakan Demirel Diye Bi Oyuncu Var..Tamam Japonya'da da Oynadı Fakat O Dönemde KEREM TUNÇERİ sakattı..Peki Kerem Bu Sezon Ne Yaptı Da Kadroya Alınmadı?
Avrupa'da ULEB Cup'ı Ve İspanya Ligini Kazandı..Ortalama Süreleri de 20 Dakika Civarındaydı..Bugün Basketbolu Takip Edenler İçin İspanya Liginin Avrupadaki 1 Numaralı Lig Olduğunu Söylememe Gerek Yoktur..
Peki Hakan Ne Yaptı?
Şampiyon Olan Ülker'de Solomon ve Mrsic'in Arkasında Neredeyse Sıfır Katkı İle Sezonu Tamamladı..
2 Oyuncudan Hangisini Tercih Edersiniz Siz Olsaydınız?..Bugüne Kadar Kariyerleri de Ortada
Gelelim Pivot Pozisyonuna..
Gs'de Oynayan Fatih Solak Bu Takımın En Önemli Parçasıydı 2006'da..Pota Altını Karartıyordu;Bugün Gördük Ki O Görevi Yapabilecek Oyuncu Takımda Yok..Yerine Dahil Edilen Semih Ne Yaptığını Bilmeyen Şaşkın Bi Ördek  Gibiydi..
Sadade Gelmem Gerekirse;
2005 Avrupa Basketbol Şampiyonasında Çeyrek Finale Kalmadığımız Takdirde Özel Kontejyan ile Japonya'ya Gitmiştik..
Eğer 2008 Pekin Olimpiyatlarına Gitmek İstiyorsak tek Şansımız İlk 6'ya Girmek..
Şansımız Var Mı?
Bence ''İMKANSIZ''
--------------------------------------
Son Bi Söz;
İnadına KEREM TUNÇERİ ULAN!!!

kofani

fbnin antrenörü tanjevic milli takımın başında oldukça

takımda oyunkurucu skıntısı varken ispanya gibi bi ligde oynayıp türkiyenin en iyi oyunkrucusu olan kerem tünçeri kadroya alınmadıkça

daha iyileri varken gidipte sırf fbnin antrenörü diye fbnin işe yaramazları kodrada olduğu sürece

ben milli takımı tutmayacağım

yeter artık A Milli takımı bitireceksiniz bari 12 dev adama karışmayın

İNADINA KEREM TUNÇERİ ULAN!!!
Rengi Kaçtı Yaşamın...

kofani

bugün yine litvanya karşısında döküldük yazıklar olsun tanjevic

İNADINA KEREM TUNÇERİ ULAN!!!
Rengi Kaçtı Yaşamın...

eRe

bende sizin gibi her yazımda belırttım bu takıma KEREM ı almamak tamamen sacmalıktır.sonucta dun lıtvanya ya yenıldıysek oyun kurmamanın sadece bıre bır deneyıp olmazsa 3luk atmanın cezasını cektık bır gun gunumuzde oluruz 3lukler gırer 1 mac kazanırız ancak baska sansımız olmaz.o yuzden ben bu sene hıc umutlu degılım.zaten 3 numara tamamen dokuluyor bunun yanına 1 numarayıda sen sılersen gerıye ne kalıyor kı
ayrıca hıc bır oyuncunun sahada ısınmasına ızın vermeden 2 dakıka da 1 sureklı oyuncu degısıklıgı yapıyor bu psıkolojık olarakta etkılıyor
tanjevıc bılmelı kı bu maclar hazırlık macları degıl artık
www.erdemeksi.com

rebel_1903

basketbol  takımımızdan bu sene umut yok geçen sene tüm Türkiye inanmıştık 6. olmuştuk ama bu sene o ruhu o inancı göremiyorum artık hem milli futbol takımımızdan hem de basketbol takımımızdan soğumaya başladım hiç heyecanlanmıyorum izlerken
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff

die-4-u

4 Eylül Salı NTV Yayın Akışı;
Litvanya - Çek Cumhuriyeti  19.00 CANLI
Türkiye - Almanya 21.30 CANLI
İtalya - Fransa 00.00 BANT

kofani

yine fark yedik almanya79 türkiye49

İNADINA KEREM TUNÇERİ!!!
Rengi Kaçtı Yaşamın...

die-4-u

Ben Bu Takımı İzlemek de Yazmak da İstemiyorum..
Birazdan Fransa-İtalya Maçını Yayınlayacak NTV..
Tony Parker'ı İzlemenizi Tavsiye Ederim..NBA Yıldızı Nasıl Olunuyor Herkes Görsün..

eRe

ne dıyebılırım kı hala
bu takımın basında bız olsakla baslamak ıstemıyorum artık
umut mu o da yok artık
www.erdemeksi.com

eRe

SON BIR ALINTI DUYGULARIMLA ILGILI

alman koç: sen 15'i tut.
alman oyuncu :hocam 15 yok ki?
k:olm daha yeni girdi o adam nasıl olmaz?
o: yok hocam işte .
k:tamam o zaman 13'ü tut.
o:hocam o da çıktı.
k:6 desem?
o: hah o var hocam onu tutayım. ama bu arada biz konuşurken 15 gene girdi oyuna hocam istersen onu tutayım.
k:tamam o zaman sen 15'i tut.
o:hocam gene çıktı 15
k:zone yapın o zaman. nasıl olsa sırayla sallıyolar bişey olmaz.
www.erdemeksi.com

rebel_1903

ruh yok ruh sinir oluyorum ya nasıl bu kadar sorumsuz olabiliyolar tanjevic de kovulsun artık biraz da feneri batırsın
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff

die-4-u

Gruplarda 2. Maçlar Sonundaki Puan Durumu
A GRUBU

B GRUBU

C GRUBU

D GRUBU