Ana Menü

sizce erkek adama küpe yakışıyor mu? yakışmıyor mu?

Başlatan ufocan, Aralık 05, 2006, 09:43:33

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CooLDumaN

Bence tıpe gore degısır.
Kıro bır adama kupe takıpta yakısmasını beklıyemezsınız:s
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Çarþý Ulan !

bencede uygun bi giyime küpe de çok iyi gider

ama delikanlılık ölçüsü küpe olamaz

yakışan taksın

alper_1903

ne küpesi ya bozar adami küpe
hem evde nasi aciklanir bu olay onuda bilmiyom walla

bence küpeler bayanlar icin yapilmis en nihayetinde ve bunun da böyle kalmasini isterdim ama ne yazik ki böyle kalmadi
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

freedom forever

ben delicesine rock dinleyen bir insanım ama küpe takmıyorum ve arkadaşlarımın çoğu küpe takıo ama hepsine saygım var ben takmıyorum ,bilmiyorum deldirmekten korkuyom :D 
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

aras_daglı26

ben takmam ama takana saygım var bence erkeğe uzun şaç yakışır ama küpe yakışmaz
VATANSEVER TURKUN ATEŞLE İMTİHANI

eyup1903

ne küpe ne uzun saç ikisine de karşıyım arkadaşlar kusura bakmayın

Santiaqo

Ben'im Kul[kufur otomatik editlenmistir]ımda 2 delik var ve Rahatlıkla takıyorum cevremden de Olumlu tepkiler aLıyorum ..
  [ -18 ]

jose64

arkadaşlar küpe takmak herkesin kendi tercihi yakışır yakışmaz bilemem ama tek bir şeye sözüm var yavuz sultan selimin bende allahın kölesiyim diyerek küpe takması yalanı.çünkü yavuz sultan selimi başa geçiren insanlar yeniçeri askerleridir.ve bu askerlerin hepsinde küpe vardır.yavuz sultan selimde gözlerinde daha büyük görünmek için küpe takmıştır.
ÖLÜMÜNE KARAKARTAL

ufocan

Alıntı yapılan: jose64 - Mart 04, 2007, 18:01:49
arkadaşlar küpe takmak herkesin kendi tercihi yakışır yakışmaz bilemem ama tek bir şeye sözüm var yavuz sultan selimin bende allahın kölesiyim diyerek küpe takması yalanı.çünkü yavuz sultan selimi başa geçiren insanlar yeniçeri askerleridir.ve bu askerlerin hepsinde küpe vardır.yavuz sultan selimde gözlerinde daha büyük görünmek için küpe takmıştır.

bu senin mesajının bu topicle alakası yok.şimdi bişe söylcektim ama ufocan yine polemik yapıyo dicekler.Tavsiyem Yavuz SUltan Selim olayını ii araştır

SATUKBLADE

tek bir şeye sözüm var yavuz sultan selimin bende allahın kölesiyim diyerek küpe takması yalanı.çünkü yavuz sultan selimi başa geçiren insanlar yeniçeri askerleridir.ve bu askerlerin hepsinde küpe vardır.yavuz sultan selimde gözlerinde daha büyük görünmek için küpe takmıştır.

kaynak?
kim demiş?
belge?

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Dem@

kişiye göre değişiyo yakışanı var küpenin yakışmayanı mesela çıtır çereZ olan erkekler pek yakışıyo :) uzun saçta, baby face olanlara hoş bi görüntü oluyo.abim ve kardeşimde kulağı deliklerden :)

jose64

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Mart 05, 2007, 11:52:56
tek bir şeye sözüm var yavuz sultan selimin bende allahın kölesiyim diyerek küpe takması yalanı.çünkü yavuz sultan selimi başa geçiren insanlar yeniçeri askerleridir.ve bu askerlerin hepsinde küpe vardır.yavuz sultan selimde gözlerinde daha büyük görünmek için küpe takmıştır.

kaynak?
kim demiş?
belge?

valla dostum banada bizim orkun hoca dedi ;D ;D   bana inandırıcı geldi ama çünkü tarihimiz bazı konularda çarptırılıyo o yüzden dedim neyse polemiğe gerek yok küpe takmaya devam. ;D ;D
ÖLÜMÜNE KARAKARTAL

DIABLO

takacağı kişiye bağlı yakışan var yakışmayan bana yakışsa takardım
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

melankolizm

Alıntı yapılan: jose64 - Mart 05, 2007, 16:45:27
Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Mart 05, 2007, 11:52:56

kaynak?
kim demiş?
belge?

valla dostum banada bizim orkun hoca dedi ;D ;D   bana inandırıcı geldi ama çünkü tarihimiz bazı konularda çarptırılıyo o yüzden dedim neyse polemiğe gerek yok küpe takmaya devam. ;D ;D

Arkadaşım bence hocanız tarih %100 kanıtlanamadığı için ortaya bir tez atmış. Belgeleriyle Kanıtlamakla mükelleftir.