Ana Menü

NoPasaran Askerde ! Evine HOŞGELDİN..

Başlatan mdc, Temmuz 17, 2007, 00:11:34

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

!_black_eagle_!

ehe bizim arkadasta oraya dustu umarım gorusursunuz :)

sana hayırLı teskereler diliorum 
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

Dem@

asil1903

kardeşim öncelikle seninle tanıştığım için mutlu olduğumu bilmeni isterim.... ve yolun açık olsun... hayırlı teskereler...

Alves

güle güle git abi forumun yenilerindenim ama senin için allaha dua edecem allah yardımcın olsun
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ugur24

2006 yılının kasım ayında askere giden çok yakın bir arkadaşım bahriyeli olarak iskenderun'a düşmüştü..
şu anda ise izmir > karşıyaka > narlıdere'de asker ! her şeyi ile seninle benzer durumda volkan abi..
sende izmir'e düşebilirsin yani benden söylemesi..hayırlısı ile gider gelirsin inşallah..allah yardımcın olsun..

yuNuS1903

ugur24

bugün maçta stadın tuvaletinde rıza ile karşılaştım.. ;D acemi birliğini izmir > bornova'da yapacakmış.. ;)

NoPasaran

Merhaba Sevgili aradaşlar..

Bugün akşam saatlerindeki yolculuk nedeniyle bugün aranızda çok fazla olamayacağım.

2003 yılından beri kralcarsi ile ilk kez bu denli uzun bir ayrılık yaşayacağım. Eve geldiğimde kısa yollardan Kralcarsi Forum yazını görmeden , işyerimde sabah açtığımda bakayım şu foruma demeden nasıl geçecek gerçekten bilmiyorum..

İyisiyle kötüsüyle sizlere o denli alıştımki bilemezsiniz. akviladan, bobbo 13 üne, Simurgtan die 4 u suna kadar hepiniz benim için çok özel insanlarsınız..

Gönül isterdiki bugün kralcarsi.com da olan tüm banları açarak gitseydim. Bunu uzun süredir düşünüyordum ancak son günlerde yapılan ve bana abi diyen insanların şimdi peşimden küfürlerini okuduktan sonra bu mutluluğu yapmamaya karar verdim :( Umarım kralcarsi.com yönetimi ben geldiğimde tüm nopstları kaldırmış olur...

Kendinize iyi bakın Kralcarsi.com lular..

En saygın forum olana kadar yola devam  ;)

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CHEm !

gidiyosun demek abi
yolun açık olsun
dört gözle bekliyoruz şimdiden
Allah kitap Beşiktaş

NoPasaran

Saol chem..

Umarım digiturk vardır yoksa askerlik bitmez benim için :(
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ugur24

allah yolunu açık etsin volkan abi..digitürk tamamında var sanırım..rahatça yapar gelirsin inşallah bir an önce..

husoeagle

yuNuS1903

Anarchy*