Ana Menü

Sonunda Stamford Brıdge'de!

Başlatan MeLo, Temmuz 14, 2007, 21:23:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeLo

[IMG]http://img266.imageshack.us/img266/1430/malouda01rh6.jpg[/img]

Fransız yıldız orta saha oyuncusu Florent Malouda sonunda Chelseali oldu. Maviler uzun bir transfer çalışmasının ardından Fransa şampiyonu Lyon'u 13.5 milyon Pound karşılığında ikna etti ve Pazartesi sağlık kontrolü için Londra'ya getirdiği yıldız oyuncuyu renklerine bağladı.
Chelsea sonunda muradına erdi..

Transfer rekortmeni Roman Abramovic sonunda gaza bastı..

Maviler uzun bir transfer çalışmasının ardından Fransa şampiyonu Lyon'u 13.5 milyon Pound karşılığında ikna etti ve Pazartesi sağlık kontrolü için Londra'ya gelen Florent Malouda Chelseali oldu.

27 yaşındaki yıldız oyuncunun alacağı para ise açıklanmadı. Transferde anlaşmaya varıldığını Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas da kulübün televizyon kanalında duyurmuştu.

Malouda Salı günü yeni takımının sezon öncesi turuna katılmak üzere Los Angeles'a hareket edecek. Chelsea bu tur kapsamında David Beckham'ın yeni takımı LA Galaxy'yle de bir maç yapacak. Yıldız sol açık Malouda'nın Cumartesi Meksika ekibi Club America'yla yapılacak hazırlık maçında oynayabileceği belirtildi.

Guingamp'ta 2002/03 Sezonu'nda çok iyi bir performans sergileyen Florent Malouda eski taımından arkadaşları Didier Drogba ve Michael Essien'le yeniden takım arkadaşı oldu. L'Equipe Gazetesi'ne Drogba'nın Londra'ya gelmesi için kendisini ikna ettiğini belirten Malouda "Buradaki taraftar beni büyülüyor. Chelsea'yi seçmemde birçok etken var ama Didier'nin (Drogba) telkinleri de çok etkiliydi" dedi.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

richee_4ever_jk

İhtiyacı mı vardı ki bu kadar parayı verdiler anlamadım ama vardır bi bildikleri

xxdoggyxx

fransanin en iyi oyuncusu secildi ona vermiyceklerde bana mi vercekler :)
18.03.2007

carlito1903

Robben i gözden çıkardılar anlaşılan

eRe

lyon gıbı baska bır takım yok ya
bence en buyuk takım lyonda bole parayı basan oyuncularını alınca ortadan basarı kalkıyor
bır yıldız daha kaydı lyondan ve her sezon yenı yıldız bulacaklar ve sonrada o yıldız ucup gıdecek
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi