Ana Menü

#44 Ali Eren

Başlatan dj_pascal, Aralık 04, 2006, 20:24:29

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

unutulmaz ALI eren.. piskopatin krali :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

asasmaz

pisko ali dağılın ulan :)

1903bjk

bi kayıyodu 4 kişi düşürüyordu ;D ;D
FORZA BEŞİKTAŞ

AsA

Ali eren cok sevdigim oyuncuLardan birisydi.. Fevzi ve aLir erenle tanisma firsati bulmustum..

Doktor

Ali ereni çok severdim acıbademde oturuyordu ve sarı bmwsi vardı :) ozaman dunya erkek guzeli derdik ona yurekli adamdı kendisi katkı saglayan bir adamdı utunmadık onu emegi var cok seviyorum ali ereni

IL Capitano

2003te lucescu pek oynatmiyordu, eger Besiktas sampiyon olacaksa ben terliklerimi giyer
kenarda otururum gibi bi laf etmisti oda ne kadar buyuk bi Besiktasli oldugunun göstergesidir..bence
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Anarchy*

ooOOoOoo piskopat ali !
nouma'nın turk versıyonu :D

candela14

çok süper bi defanstı top geçirmezdi adam zago ve ronaldo dan önce ali erenle rahim oynardı ikisi de çok ağırdı ama çok süper adamlardı , ulan şimdi 2. ligte mi ne oynuyo
bursalıyız ölümüne çarşılıyız , varmı ötesi
mesafeler engel değil aşkımıza

lazrail_61

Yakışıklısın Çok çEKİCİSİN Tümer metin Tostunu Yesin Alemde Teksin Değişilmezsin Psikopat sen bizim HER şeyimizsin

WDT_PLT

SAHA İÇİNDEKİ HER KAVGADA ÖN PLANDAYDI DELİ YHAA YETERKİ KİMSE TERS Bİ HAREKET YAPMASIN HEMEN SALDIRIODU
 wedAt ulAn !!!

http://img263.imageshack.us/img263/3364/goruntu397up0.jpg 

ßu @L€md€ Ç@R$İ h€r$€y€ k@r$i ALLAH @Ff€d€r Ç@R$İ @Ff€tm€z !!!
ATA'nın ilkelerine bağlı kalmaya ve BEŞİKTAŞ'lı olmaya ant içeriz ...

keskinli

saglam oyuncularimizdan biriydi,birazda capkindi :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

egge

takımın beyni Ali Eren :D
HeR zAmAn HeR yErDe SeVgİmİz İçİnDe ÖlÜm GeLsİn İsTeRsE gÖzLeRdE bİr DaMlA yAş KaLbİmİzDe BiR aŞk sEnSiN BEŞİKTAŞ(K)

siyah

istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

Tolgahan_BJK

İnönü'de bi fener maçıydı...

Hakem haksız yere Ali Eren'e kırmızı kart vermşti... Serhat yüzünden. Olay tam önümüzde, kapalının dibinde gerçekleştiği için bayaa ciddi tepki vermiştik tribünce. Polis de bize tepki vermişti meşale yakıp hakeme atıyoruz diye :)

kapalıda çıkan en ciddi polis-taraftar kapışmasına ön ayak olan Ali'miz... Piskopat Alimiz :)

Çok düzgün adamdı bee

ilhan mansız_melis

;D ;D

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.