Ana Menü

58 İbrahim Toraman

Başlatan husoeagle, Kasım 20, 2006, 20:52:24

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asasmaz

beğendiğim oyunculardan bir tanesi toraman :)

alper_1903

begenmesine begeniyoruz ama yetersiz avrupa platformu icin
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

sagomahlas

adam tüm yüreğiyle oynuyo savaşı beşiktaş için
Siyah-Beyaz Ölüm Yaşam

alper_1903

bence navarro gelirse oynamasi zor görünüyor cünkü eger bi tercih yaparsak tormana zan ikilisinden ben banko zan derim baska bi pozisyonda oynarmi orasini bilemem
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

dishikartal

önce BEŞİKTAŞ sora ibrahim TORAMANIMA AŞIGIMMMMMMMM sana yaw

antitexsas

futbolu burada bırak ibo seni cok seviyoruz kaptan ....

Anarchy*

hırsı ve mucadeLesiyLe besiktas formasının hakkını veren oyuncuLardan biri seviyoruz seni !

akbaba71

İnternet ve Playstation
Beşiktaş'ın ve A Milli Takım'ın başarılı defans oyuncusu İbrahim Toraman, futbol dışındaki kalan vaktini internette geçirdiğini belirtirken, hayatına da bu şekilde yön verdiğini söylüyor.

Oldukça yorucu geçen antrenmanlardan sonra internette sörf yaparak dinlendiğini belirten milli futbolcu, "Tedavisi güç bir internet hastasıyım" dedi. Ve şunları söyledi:

"Antrenmanlarda bedenen güç kaybına uğruyoruz. Bu gücü dinlenerek ve internette sörf yaparak yeniden kazanıyorum. Beşiktaş'ın tüm linklerini ziyaret ederim. Ardından İngiltere, İspanya ve Almanya liglerindeki kulüplerin sitelerine göz gezdiririm. Çünkü futbolda her geçen gün yeni bilgiler ediniyorsunuz.

Sistemi çözdüm

Avrupa'daki tüm takımların defans sistemlerini ve özelliklerini internet sayesinde çözdüm. Dünyanın en iyi defans oyuncularının sergilediği futbol ve aldıkları tepkileri takip ediyorum. Dünyanın sayılı futbolcularının sitelerinden esinlenerek kendime bir site kurdum. Kısa sürede 177 bin 222 kişi ziyaret etti. ibrahimtoraman.org ulaşan herkese cevap veriyorum.

Çünkü ben, yüreklerinde futbol ve Beşiktaş sevgisi olan insanlar sayesinde bu yerlere geldim. Beşiktaş benim için vazgeçilmez bir tutku.

Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimizi öğrenir öğrenmez hemen internete giriyor ve araştırıyorum. Çünkü hocamız kadar bizim de bu konuda hazırlıklı olmamız gerekiyor. Ayrıca PlayStation'da da rakipsizim.

Araba yarışlarını seviyorum. Futbol Menager oyununda takımlar kuruyor ve şampiyonluk rekorları kırıyorum."

Bekle Süper Lig biz geliyoruz

Son iki yıldır Türkiye Kupası'nın abonesi olduklarını, geçen yıl Süper Kupa'yı kazandıklarını hatırlatan İbrahim Toraman, "Sıra Süper Lig'e geldi" derken, Şampiyonlar Ligi'ne de büyük önem verdiklerini ifade etti. Toraman, yeni sezon öncesi hedeflerini ve düşüncelerini şöyle sıraladı:

Geçen sezon beni en çok heyecanlandıran Süper Kupa töreninden sonra giyilen "Geliyoruz" tişörtleriydi. Bu sezon sadece kupalarda değil Süper Lig'de de iddialıyız. Takım olarak başarıya odaklandık ve diyoruz ki: "Bekle Süper Lig biz geliyoruz..."

Beşiktaş'ın büyük bir camia olduğunu ve her zaman zirveyi hedeflediğini vurgulayan Toraman, şöyle devam etti:

Geçen yıldan çok farklıyız

"Fikstür avantajı bizde. Ligde şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Önemli olan sadece ligde de Avrupa'da da kalıcı başarılar elde etmek. UEFA Kupası'nı kazanan G.Saray'dan sonra bizim çıtayı yükseltmemiz lazım. Bunu da başaracağız.

Geçen sezondan çok farklıyız. Yeni transferler takıma çabuk uyum sağladı. Taraftar derbi maçlarından galibiyet bekliyor. Bu maçlar önemli, kazanmalıyız. Ancak, F.Bahçe ve G.Saray ile yapacağımız maçlardan çok Anadolu takımlarıyla yapacağımız karşılaşmalar bana daha fazla keyif veriyor. Anadolu'da her gittiğimiz yerde büyük ilgi görüyoruz.

Bu yıl üniversite sınavına girdim. Tek hedefim Spor Akademisi'ne girip Türk gençliğine hizmet etmek." 

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

WDT_PLT

BENCEDE KAPTANLIĞI HAKEDİYOR AMA DELİ İBRAHİMİN OLMADIĞI ZAMANLAR
 wedAt ulAn !!!

http://img263.imageshack.us/img263/3364/goruntu397up0.jpg 

ßu @L€md€ Ç@R$İ h€r$€y€ k@r$i ALLAH @Ff€d€r Ç@R$İ @Ff€tm€z !!!
ATA'nın ilkelerine bağlı kalmaya ve BEŞİKTAŞ'lı olmaya ant içeriz ...

Simurg

hertürlü kaptanlığı hak ediyor bence,
2. ilhan mansızımız :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CHEm !

hastasıyım bu adamın
herşeyiyle 10 numara
Allah kitap Beşiktaş

dishy_kartall

sawaşçı ruhu ve takımı için mücadelesi tabiki tartışılmaz gerçek bi bjklı oldunu her fırsatta gösterio;)
+ çok karizma yaww yakışklılı ve tipi tartşlmaz:)
hangi kaltede bi stoper alınrsa alınsn yedek kalıcana inanmıorm çünkü takmn içinde otrmş bi futbolcu, bi duwarn taşı gibi çektnzde duwar yıkılr (H)
türkiyede  zanla birlkte süper bi ikililer ama tabyki awrupa için biras daha kendni gelştrmesi lazm
takımda en çok güvendiim ve inandım futbolcu dim ben size kısaca ;)

CeRkEz_ZiZuo

bnce böle giderse aynı tuncay gibi bzden kaçıcak...
hmde ilk fırsatta
futbolculuguna lafım yoq...tartışmasız.
Etiket olmaya Gerek Yoq eskiler Tanır Bizi...!!!

dishy_kartall

eer kaçıck olsaydı bin kere kaçmştı!!!
gelen transfer hbrlerni biras medyadn takip etsnde öle yorm yapsan... diorm zamannda elinn tersiyle güzel bi mewlayı reddedp bjkyı seçmş bi oyncu oldnu hepimz biliors we o kaptanlk bandı herkse werilmıo ona werilmşse bi sebebi wardr elbet dime cnmcm;)
ön yargılı gördüm sni :D

CeRkEz_ZiZuo

bnce sn önyargılı dwranıosun futbol takip etmediğim konusunda...
ona teklif geldiğinde bjk salmadı gidemedi salsalardı simdi west ham da oynuor olurdu...
bz tümeride kaptan yaptık unutma olaylara açık görüşlü olarak ele al...
Etiket olmaya Gerek Yoq eskiler Tanır Bizi...!!!