Ana Menü

Göztepe'ye el konulması talebi

Başlatan akbaba71, Temmuz 07, 2007, 15:55:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı ve Göztepe Kulübü'nün eski başkanlarından Levent Ürkmez, Göztepe A.Ş'nin 24 milyon YTL'yi bulan vergi ve SSK borçlarına ilişkin olarak, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk ile görüştüklerini, konuya ilişkin bir çalışma yapılacağını söyledi.

Ürkmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce birkaç kez TMSF'nin, Dinç Bilgin'in şirketlerinden olan Göztepe A.Ş'ye de el koyması için girişimde bulunduklarını, ancak olumsuz cevap aldıklarını, son gelişmeler üzerine bir kez daha bu yöndeki taleplerini dile getirdiklerini belirtti.

Son görüşmenin olumlu geçtiğini vurgulayan Ürkmez, şöyle devam etti: ''Daha önce Göztepe'ye el konulması gerektiğini söylediğimizde 'Göztepe'de varlık yok' denilerek, önerimiz kabul edilmemişti. Ancak TMSF'nin son operasyonuyla şirketlerin satılacağının ve 1 milyar dolar civarında gelir beklendiğinin açıklanmasının ardından yeniden harekete geçtik. Çünkü Dinç Bilgin'in borcu 890 milyon dolar. Dinç Bilgin, satıştan sonra arta kalan paradan Göztepe'nin borçlarının ödenmesini kabul etti.''

Levent Ürkmez, daha sonra TMSF Başkanı Ertürk'ten randevu alarak, kendisiyle görüştüklerini kaydederek, şöyle devam etti: ''TMSF Başkanı Ertürk'e, süreci detaylı olarak anlattık. Kulübün nasıl kötü yönetildiğini, borçlandırıldığını, bunun neticesinde 4 yılda paraşütsüz olarak Süper Lig'den amatör kümeye düştüğünü anlattık. Türkiye'nin 4. büyük taraftar kitlesine sahip tarihi bir kulübün kurtarılması gerektiğini vurguladık. Dinç Bilgin'in muvafakatname vermesi nedeniyle TMSF Başkanı, el koyma talebimize bu kez olumlu yaklaştı. Kurmaylarıyla konuyu görüşeceğini belirtti.''

Göztepe'nin kurtarılması yolundaki umutların, son gelişmelerin üzerine arttığını kaydeden Ürkmez, ''Türkiye'deki tüm Göztepelilerden bize destek olmalarını, kamuoyu oluşturmalarını rica ediyoruz. El ele vererek, bu zor günleri atlatacağız'' dedi.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

Göztepe Tribünleri ilk Tribüni öğrendiğim yerdir.
Dayımın oğlu vardi 20 yaşlarında beraber giderdik maça.
Benim yaş 4-5 o zamanlar. :)
Çocukluğum Göztepe tribünlerinde geçti diyebilirim.
Umarım Böylesine bir klub'e yazık olmaz.
Tekrar Süper Lig'de görmeyi umut ediyorum.

Göz Göz Göztepe !
edit

CeRkEz_ZiZuo

alayına isyan alayına çarşı heryerde...

bn izmirliyim tm bir göztepe düşmanı karşıyakalıyım... göztepe tm yerinde hak ettiği yerde
Etiket olmaya Gerek Yoq eskiler Tanır Bizi...!!!

Non Mollare Mai

o çarşı özenti çarşı :)
Göztepenin düşmanı olabilirsin ama hak ettiği yerde falan konuşamazsın.
Avrupada İlk Yarı Final Oynayan Ekip Unutma. ;)
Ksk buçukluların ne başarısı var acaba.
edit

CeRkEz_ZiZuo

yazı turayla bi yarı final...
buçuk tm özenti weya değil başarı weya başarısızlık
ama biz yerimizdeyiz...
Etiket olmaya Gerek Yoq eskiler Tanır Bizi...!!!

ugur24

göztepe gibi köklü takımlar bir daha türkiye'ye gelmez..ne gerekliyse yapılmalı ve göztepe derhal kurtarılmalı !

freedom forever

Göztepe bu saatten sonra kurtarılmaz , 5 sene önce kangren daha eldeyken o el koparılıp atılmalıydı fakat bu saatten sonra daha hiçbirşey olmaz yazık türk futbolunun yapıtaşlarından biri çöktü
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

kara kalem

68-69'da Marsillie'yı da, Hamburg'u da eleyip Fuar Şehirleri Kupası'nda Yarı Final'e gelen Göztepe'ydi. Ha bu da yetmemiş adamlara, ertesi senede Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek final görmüşler. Yetmemisler, Athletico Madrid'e de 3 tane giydirmisler.

Orhan abinin Eskişehirspor tribünlerine verdiği destek unutulmaz, ap ayrı bi' duygu.

He unutmadan, yıllarca ''35,5, İzmir değil, Karşıyakalıyız Ulan !'' dedikten sonra açılan şu pankart var ki, daha da dikkat çekicidir;

tıkLıyoruz..

Gözler Hep Seni Arar, Şanlı Göztepe !
kalem sana akan, kara senin sevdan.

BjKli_10-ur

Ülker alıcaktı bi ara Gençlerbirliği Oftaşı adını Göztepe Ülker yapıcaktı noldu bilen var mı?Keşke Göztepe şu durumdan kurtulsa da biz de burdaki maçlara gidelim :)
Sensiz geçen günlerin ...

cassa23

yazık oldu isyan marşında çok kötü olmuştum en arkadauydım bu klüb bunları haketmiyor ama elden bişey gelmiyor  aksinede altaylıyım ama izmir klübleri herzaman benim için çok değerlidir ksk-göz-altay

Anarchy*

vayyy neyken noldu bu takım goztepe trıbunlerını cok severdım ya yazık oldu bence hemen kurtarılmalı!