Ana Menü

Etiket olmaya Gerek Yoq,Eskiler Tanır Bizi...

Başlatan CeRkEz_ZiZuo, Temmuz 07, 2007, 14:38:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CeRkEz_ZiZuo

[youtube=425,350]8XCC-PK29p8[/youtube]

Bir gün kıyamet kopr çökr karnlık Allah bzi affetmz çk günah aldk sevnler ayrlmaz bir pln yaptık tüm çarşı chenneme konbine aldık  :alkis

Etiket olmaya Gerek Yoq eskiler Tanır Bizi...!!!

parmanides

harika bi video olmus eline saglik kardesim.....sensizlik benim canimi acitan  muthis

CeRkEz_ZiZuo

daha ekliyeceğim bir kaç tane video daha var onlarıda izlemeni tavsiye ederim...
Etiket olmaya Gerek Yoq eskiler Tanır Bizi...!!!

cArsi_faruk

Cocuklar Inanin Inanin Cocuklar Güzel günler görecegiz günesli günler !

carsi52

Gözlerimin dolmaması elde değil eline sağlık kardeş.
Bölünür senin için uykular!

recai31

ne günlerdi ya . elıne saglık kardesım muhtesem calısma bide o sergenın alltıgı ılk gol varya organıze bişey o hangı mac hangı sene o gol olaganustu bişey ya

Anarchy*

Non Mollare Mai

Tek Kelimeyle MUHTEŞEM..
Yapanın Yüreğine Sağlık..
Çok Duygusal.  :'(
Ronaldo - Zago - Giunti - Sergen - İlhan - Nouma - Deli - Cordoba - Ahmet Dursun ne kadroydu be..
Özledik ulan !
edit

ugur24

o seneki havayı , sevinçleri , o günleri bir daha yaşayabileceğimizi sanmıyorum..oynadığımız her maçın , kadrodaki her oyuncunun ayrı anısı var bende..yirmi yıllık yaşamımın en güzel günleriydi..gözlerimin dolmasını engelleyemedim..

eyup1903

ne güzeldi dimi yaşadıklarımız ne güzel
artık ne siz bende ben bulamayız o günlerl

desek daha iyi olur bence

Brestgerfich

tek kelimeyle müthiş! şarkı,görüntüler ve o yılın özlemi birleşince insanın tüyleri diken diken oluyor.. Teşekkürler...[şarkının adı neydi bu arada]
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Dem@

izlerken tüylerim diken diken oldu unutulmaz futbolcularımız kare kare herkesin hafızasında yer alan görüntüler en çok da sergenin 90 derecelik açıyla  kale direklerine isabet eden gollerini unutamam paylaşım için

sağol sefyo

Non Mollare Mai

edit