Ana Menü

Trabzonspor'un rakibi Vlaznia

Başlatan CHEm !, Temmuz 02, 2007, 11:27:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Trabzonspor'un Inter Toto'daki rakibi Arnavutluk'tan Vllaznia. Vlaznia Bordo Mavili temsilcimize oranla daha tecrübesiz ve zayıf bir takım görünümünde. Vlaznia'yı GS elemişti...

İlk maç 8 Temmuz'da Ülkemizi bu yıl Inter Toto Kupası'nda temsil eden ve kupaya 2. turdan başlayacak Trabzonspor'un, rakibi Arnavutluk'un Vllaznia takımı oldu. Hırvat NK Zagreb takımı karşısında ilk maçı deplasmanda 2-l kaybeden Vllaznia, önceki akşam oynanan rövanş karşılaşmasında ise rakibini 1-0 mağlup edip, turu geçti. Arnavutluk 1. Ligi'nde mücadele eden ve geçtiğimiz sezonu 63 puanla 3. sırada tamamlayan Kırmızı-Lacivertli ekip, kadro ve tecrübe açısından temsilcimize oranla daha zayıf bir takım gibi gözüküyor
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Geçen sene futbol oynamaktan aciz rumlara elenmişlerdi. Bu senede elenirlerse şaşırmam.
edit

KartaL_Gurkan

Trabzon rahat alır gibime geliyor :)

carlito1903

Trabzon bu kafayla devam ederse daha çok çileler çeker bence bu sene işleri çok zor ligde ilk 4 zor diyorum...avrupada ise UEFA ya katılırlar ama gruplar zor...

carsi52

Trabzonun normalde çok rahat elemesi lazım ama adı üstünde trabzon hiç belli olmaz.
Bölünür senin için uykular!

ugur24

o kadarda abartmayın canım.. ;) trabzon bu takımı eler bence ve elemeli..uefa'da ülke puanına çok ihtiyacımız var..

alper_1903

insallah eler ama rahat bi olay olacagina da inanmiyorum
Trabzon normal sartlar altinda ve eger Yattara krizine bi cözüm bulunursa gecmesi lazim ve ülke puanini yükseltmesi lazim aksi taktir de de sasirmam ama
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Timurlenk

bu takımdanda korkuyorlarsa trabzon harbiden köy takımı zihniyetine bürünmüş.

ugur24

trabzonspor bu akşam işi ilk maçta bitirir diye tahmin ediyorum..maçı saat 19.00'da lig tv yayınlayacak.. ;)

akbaba71

trabzon umarım eler ülke puanına katkı için uefa ya toto dan olsa katılmaları lzm
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ugur24

ilk maçını 6-0 kazanan trabzonspor'u tebrik ediyorum..inşallah bütün turları tek tek geçip uefa'ya kalırlar..

Timurlenk

sonuç çok abartılmamalı trabzon uefaya yükselecek.

carsi52

6-0 mı ? vay be iyi skor inşaallah uefaya katılırlar.
Bölünür senin için uykular!

Adriano

Yattara - Gökdeniz - Umut gibi yıldızları sahada olsaydı çok daha farklı olabilirdi :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..