Ana Menü

Gecmisten bugüne dair kisa...

Başlatan NoPasaran, Haziran 28, 2007, 13:39:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Duyurularda İhsanın yaptığı duyurudur..Üyelerin yorumları için cafedede açıldı ;)

BU YAZIYI 1 sene felan once yazmistim... kralcarsi.com anasayfada BIZDEN bolumunde okuyabilirsiniz..
sadece son yasanan olaylara bakinca, yine bu yazimda ne kadar hakli oldugumu anlayacaksiniz..
(maglum besiktasli bazi sahislar camur uzerine camur atiyorlar, bunlarda forumun eski uyeleri, ne yazik ki)

Gecmisten bugüne dair kisa...

Yillardir kralcarsi.com sitesi olarak sizlerle birlikteyiz ve bununla gurur duyuyoruz. Bugüne gelmek hic kolay olmadi, sitemize 30 kisi girmezken, simdi ise bunun 10 küsür katindan fazla kisi girmektedir.

öyle zamanlar oldu ki, sitemizi kapatmak zorunda kaldik, tepkimizi böyle dile getirdik. Taraftarin hep yaninda olduk, onlarin dilinden konustuk, cünki bizlerde taraftariz. Tek farkimiz, sitede görevli olmamiz.

Bazi kesimler var ki, bu siteyi cekemediler. Neden bilmiyoruz tabiki.
Bu kisilerden en cok bizi üzen ise, bazilarinin Besiktasli dostlarimizin olusudur.

Reyting pesinde, reklam pesinde asla kosmadik. Taraftara FARKLI bir site sunmanin sevinciyle devam ettik hep yolumuza. Ve bunuda basardigimizi görüyoruz. Yillardir sizlerden gelen maillerde, cok güzel övgüler aldik, buda bizlere hep moral ve destek verdi.
Tabikide elestirilerde aldik, bunlarda bize bazi seyleri daha iyi yapmamizi sagladi. Bir cok eksiklerimizde vardir elbet, elimizden bazen fazlasi gelmiyor, ne kadar istesekte.

Bizi sasirtan ise, rakip takim taraftarlarininda bu siteye girmesi ve begenmesidir. Begenmeyenler cogunlukta tabiki, onlar ise siteyi hacklemeye calisiyor veya mail araciligi ile küfürler yagdirmaktadir.
Bu tür olaylarla biryerlere varamiyacagimizi herkes biliyor.

Biz taraftariz, taraftar gibi yasiyoruz, taraftar gibi site yapiyoruz.
Ne kadar tarafsiz olmaya calissakta, is Besiktasin iyiligi icinse,
tarafsiz olamiyoruz ve bizde düsüncemizi söylüyoruz(genelde taraftarlarin mail'i ile harekete geciyoruz).

Biz bütün Besiktas sitelerine destek vermeye haziriz, ki biz baslayinca, bize destek olan pek kimse olmadi, ama bazi siteler var ki, siteye ziyaretci cekecegim diye ugras verip duruyorlar, Besiktas sitelerini kendilerine rakip görüyorlar. Bu kisilere bir iki lafimiz olacaktir, Besiktasli olmak ayricaliktir, Besiktas Siteleride Ayricaliktir,
Besiktaslilik kavramini unutmasin bu arkadaslarimiz, cünki bizim bizden baska dostumuz yoktur!
Unutmadan, sitemizden kopya yapip, kendileri yapmis gibi gösteren,
yada icerigini ayni yapan ama tek farki site isimleri olan bu Besiktasli kardeslerimede bir sözümüz olacak: Besiktasli taraftarlara ayri bir site yapmaya calisin, farkli birseyler yapin, kopya ve taklit bizlere yakismaz unutmayin, eger ki alinti yapiyorsaniz, lutfen diger arkadaslarimiz gibi mail araciligi ile bizlere bir zahmet bildirin, bizde seve seve sizlere destek oluruz.

Son olarak, rakip taraftarlar kendi islerine baksinlar, cünki biz hep kendi isimize bakiyoruz!

Herzaman taraftarin sesi olmaya devam edecegiz...

[Kralcarsi.com Sitesi]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

freedom forever

(maglum besiktasli bazi sahislar camur uzerine camur atiyorlar, bunlarda forumun eski uyeleri, ne yazik ki)
şimdi çaktım köfteyi
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

[KralKartal]

ama ben bu yaziyi 1 sene once yazdim..yani anasayfada herzaman okunulabilir
fakat simdi burayada tasidim..yani birisine ozellikle yazilmis birsey degildir
gecmistede simdide bu tur olaylarla karsilasiyoruz...

onemli degil...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Güzel bir yazı...

Hep derim msn dedim özel mesajda dedim yine diyorum

"SALLA BE İHSAN" ;)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net