Ana Menü

hiç nasıl öleceksiniz merak ettinizmi?, buyun o zaman

Başlatan eyup1903, Haziran 27, 2007, 15:47:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eyup1903

bende aıds çıktı yaw ne işim olur benim öle şeylerle

Dem@

Kendin hakkında bildiklerin ölümünün nasıl olacağını öğrenmeni sağlayacak... Acaba senler sonra, yaşlanıp huzur içinde mi öleceksin yoksa bir araba kazasında mı?
:sigara

yuNuS1903

eyup1903

tıkla abla sayfa açılıyo aşağıya doğru in sorular falan çıkıyo onlarıda doldur sonucu göreyim de

Simurg

Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

buneya felaket tellacısı gibi içim rahatladı saol abi :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

yuNuS1903

DIABLO

Uçak kazası
Uçak seyahatlerinden uzak durman senin için hayati önem teşkil ediyor. En güvenli yolculuk şekli de olsa uçak kazasında ölme ihtimalin çok yüksek.

heheh banada bu çıktı hiç uçağa binmedim ama gıcıklığına binicem bakalım ne olacak
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

coLorbLind !

Kanser
Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma

Allah Allah ;D

black_eagle_sefa

Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.
al işte bu nee yaa herkes yanarak ölecek desene cehennemde paslasıyoruz ;D
45'lik plak,35'lik rakı,25'lik hatun...

özLemTA

aids çıktı. bi kişiyi sev dedi bide bana öğüt veRdi hay aLLahım ;D
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

sero

AIDS
Senin için AIDS sonucu ölme riski çok fazla! Kan alma, kan verme. Hatta her türlü kandan uzak dur. Daima kondom kullan. Mutlu bir evlilik yap sadece bir kişiyi sev.

Gülçin 1903

beşiktaş'm oLLeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy

Catak

Uçak kazası

Uçak seyahatlerinden uzak durman senin için hayati önem teşkil ediyor. En güvenli yolculuk şekli de olsa uçak kazasında ölme ihtimalin çok yüksek.

:sigara
ÇATAK