Ana Menü

ricardinho

Başlatan yuNuS1903, Kasım 20, 2006, 20:36:48

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

adam gerçek ricardinho olmaya başladı.
Bölünür senin için uykular!

bjkerem86

zidane reale geldigi zamani hatirlayin,cok etkisizdi 3,5mac ama sonra tutulmamaya basladi.bizim pasamizda oyle olcak acildi artik tutulmaz

BOMBACI

rico paşa sen çok yaşa :sigara :sigara...cigara

levent1903

RICO PASA
sen cok yasa
Allah tan ki son olarak o nu takim a aldik, bize cok faydali
Cok tecrübeli ve bizi su an sirtlayan isim
Umarim bizde daha cok iyi seyler yapacak
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

demirkan3442

rico pasayi tek gecerim birazdaha sabir

Spy radamantis

Riicooo Paşaa Büyüksün
BaBalaR CorTLaMaZ

çArþý_ulan

rehavet olmasın da böle oynasın iyi şu an

Adriano

Rico Paşa cok kaliteli.. İnsallah 2. Yarı daha da iyi oynar..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

sg_kartal64

RİCO PAŞA PAŞA GİBİ ADAM VERDİĞİ ASİSTLER ZATEN SÜPER BU ADAM BEŞİKTAŞIMIZA YARAR

BU DÜNYADA 2 ŞEYİ KARŞILIKSIZ SEVDİM
1)BEŞİKTAŞ
2)ŞEBNEM

canmert

hep son maçlardaki gibi oynasın
canımızı verelim

jogabonito

abi rico çok klas fakat bizim futbolcular ricoya alışamadı rico ne yapıp ediyo pas veriyo zaten burağa verdiği pas offfffffff ama delgadoyu da yabana atmayalım oda çok yetenekli zamnla sakatlığı geçip türkiyeye damgasını vuracaktır cevaplar

rico_ pasa

rico dehset birsey ya sergenden sonra ilk defa bjk maclarından keyif almaya basladım sadece onu seyretmek bile bana zevk veriyor ama arkasına dunya capında bir on libero onune de yine dunya capında bir forvet koydun mu uefa garanti sampiyonlar sampiyonlugu yuzde 70 bu kadar brezilya milli takımında oynadıgı macları izledim de adam 60 metreden ze roberto ya milimetrik asist yaptı ya
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

kenancan_6203

beyler bence rico paşanında delgadonunda kalitesi tartışılamazz . henüz takıma alışmadılar. delgado şanssız tam iyi oynamaya başlıyor pat sakatlanıyor rico öyle değil ilk haftalarda yüzümü kara çıkartsada büyük bi yükseliş yaptı umarım ikiside beraber oynar ve gerçek kalitelerini sahaya dökerlerr

"TAKIN GÖZLÜKLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI!!

Mert

Alayina isyan inadina BESIKTAS ULANN!!!!

Unforgiven

Birde frikik gollerine başlasa süper olucak başka bişey istemıyorum frikik golu görmek istiyorum en son delgado atdı oda kupa maçinda galiba, Neyse istiruz rico paşadan friki gollerini

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b